Horoscop karmic 1 – 6 august 2023. Zodiile lovite în plin de karma, se adună deconturile verii

O săptămână plină de surprize pe plan profesional, dar și personal. Astrologii spun că fecioarele și leii trec prin schimbări, iar balanțele nu vor avea o liniște diplomă.
Alina Costache
01 aug. 2023, 10:45
Horoscop karmic 1 – 6 august 2023. Zodiile lovite în plin de karma, se adună deconturile verii

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 1-6 august 2023, începe o etapă nouă în viețile tuturor în special din punct de vedere sentimental.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc au de tras pentru a-și redobândi încrederea în propriile lor forțe, căci în ultima perioadă au început să nu stea foarte bine la capitolul stimă de sine. Cele mai plăcute surprize apar pentru Berbeci și Săgetători, care se vor revedea cu persoane dragi și se vor simți protejați. Leii au parte de provocări din punct de vedere profesional și vor fi nevoiți să repare lucrurile din mers. Vara se termină cu provocări mari pentru Lei.

Horoscop karmic 1 – 6 august 2023. Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn și Fecioară) continuă să fie pe o linie de plutire, cu excepția Fecioarelor care sunt preocupate de tot felul de lucruri de la starea lor de sănătate până la viitorul lor financiar. Capricornii o duc foarte bine pe plan financiar, dar pot apărea mici discuții cu partenerul de viață, în timp ce Taurii continuă procesul de schimbare început la jumătatea lunii februarie.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au în față o săptămână în care părerile lor vor fi la mare căutare, căci vor fi inspirați să dea cele mai originale sfaturi, iar ei sunt foarte buni la a analiza evenimentele pe toate părțile. Deci este o săptămână de mesaje, de comunicare, de povățuire.

Horoscop karmic 1 – 6 august 2023. Zodiile de aer încep curățenia

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător și Gemeni) vor prinde curaj să iasă în față și să spună cu voce tare tot ce le nemulțumește. Au parte de momente interesante mai ales în zilele de vineri și sâmbătă, când unii nativi de aer s-ar putea trezi cu o mică faimă.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leul are o saptamana de mesaje, de comunicare. Vorba multa si bani putini saptamana viitoare.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele, preocupate peste măsură de viitorul lor. Intri în mici dispute cu cei din jur, dar încearcă să-ți păstrezi calmul. Problemele se rezolvă și fără scandal. Între ziua de 3 martie și 22 aprilie, Marte trece prin Gemeni în sectorul vostru al statusului social și al idealurilor profesionale, ceea ce vă motivează să vă atingeți obiectivele profesionale, să progresați în carieră și să explorați noi oportunități care vă oferă beneficii în acest plan. Este o perioadă excelentă de a aduce echilibru între viața voastră privată și cea profesională.

Horoscop karmic 1 – 6 august 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Au chef de schimbare. Ori schimbarea locului de munca, ori o casa noua. Poate i se da ceva in plus. Sanse sa schimbe sunt. Schimbari majore. Iar cele mai norocoase dintre Balante le pot prinde pe amandoua: si locul de munca si o casa noua.

Aceste 3 ZODII vor fi cel mai PUTERNIC impactate de Luna plină a sturionului  
Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești pregătit să începi o viață nouă. Ai banii necesari, așa că dă-i bătaie! Scorpionii sunt pregatiti, sa inceapa o viata noua. Ultima lună de vară e cu bani, vin de oriunde. Pai daca ai bani, cum sa nu incepi o viata noua? Renastere pe toate planurile: afectiv, profesional.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești foarte obosit, așa că trebuie să te gândești de două ori înainte să faci un pas. Ai grijă din toate punctele de vedere.Sagetatorilor, fiti atenti cum abordati lucrurile. Este posibil sa fiti obositi dupa o saptamana mai grea. Saptamana viitoare, cand faceti un pas, ganditi-va de doua ori. Aveti grija si de relatie, si de bani. Pojghita de gheata se refera la tot.

 

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Mobilizează-ți toate forțele să demonstrezi cine ești cu adevărat! Trebuie neapărat să ieși din umbră și să-ți consolidezi poziția. Nu doar în familie.Nu trebuie sa mai traiasca in umbra, in plan secunde. Trebuie sa iasa in evidenta si sa isi arate toate calitatile. Recunoastere totala.

Zodiile cărora nu trebuie să le ceri niciodată ajutorul într-o situație de criză. Acești nativi pot face situația să fie și mai rea
Horoscop karmic 1 – 6 august 2023 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai fost prea încordat în ultima vreme și e cazul să te relaxezi un pic. Mai treci și pe la prietenul tău cel mai bun, că ai uitat să-l vizitezi!Pentru Varsator exista un mesaj dublu: mai relaxati-va un pic si lasati grijile fata de o persoana apropiata cum ca el e bolnav. Nu are nimic, are o sanatate extraordinara, doar ca le e dor de voi.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie) Cineva care se gândește la tine îți va aduce un cadou minunat. Cine știe, poate ajunge chiar mâine, așa că fii pregătit! Cand n-are Pestisorul noroc?

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!