Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Multe energii negative plutesc în săptămâna îndrăgostiţilor

Gemenii sunt pe cai mari. Ei au pâinea și cuțitul în mână toată săptămâna. Cât despre Vărsători, pentru ei se arată un proiect nou, consistent din punct de vedere financiar.
Alina Costache
13 feb. 2022, 21:06
Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Multe energii negative plutesc în săptămâna îndrăgostiţilor

Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 14-20 februarie 2022, mai multe semne zodiacale o vor lua pe drumuri noi. Zodiile de apă sunt cele mai dispuse să o ia de la capăt, asta după ce vor afla o serie de lucruri despre trecutul anumitor persoane în care au avut încredere.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Cadouri surpriză, banii vin de peste tot şi multă iubire
Peștii sunt cei mai îndreptățiți să revendice tot felul de lucruri, căci ei au tras cel mai mult mai ales în relațiile de cuplu. Vor pune piciorul în prag mai mult ca oricând, demonstrând că au avut dreptate cu bănuielile lor.

Racii sunt ceva mai liniștiți în această săptămână. Ei privesc trecutul cu mândrie, conștientizând lucrurile pe care au putut să le realizeze.

Cât despre Scorpioni, pentru ei perioada va veni cu tot felul de dușuri reci. Greșelile pe care le-au făcut în trecut față de cineva se vor întoarce asupra lor ca niște lecții usturătoare de viață.

Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) își redefinesc complet relațiile profesionale. Dau dovadă de mai multă maturitate în luarea unor decizii esențiale.

Horoscopul iubirii februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos Valentine’s Day! Totul le merge de minune
Gemenii sunt pe cai mari. Ei au pâinea și cuțitul în mână toată săptămâna. Cât despre Vărsători, pentru ei se arată un proiect nou, consistent din punct de vedere financiar.

Balanțele se preocupă pe treburile casnice, pe nevoile celor dragi în primul rând.

Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) duc multe sarcini în spate și simt un stres tot mai mare și o oboseală tot mai acută. Dorințele lor tind să se schimbe în funcție de așteptările celorlalți și nu de cum își imaginează ei succesul. Cei mai vizați sunt Taurii, pentru care din 14 februarie începe o perioadă grea mai ales în relaționarea cu colegii.

Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) rup legăturile toxice din viața lor pentru totdeauna. Regulile tind să se schimbe destul de mult mai ales pentru Lei și Berbeci. Cei doi nativi își reconstruiesc complet toate demersurile pe care le-au avut în plan încă de la începutul anului. Trebuie să improvizeze pe parcurs, să privească totul cu alți ochi.

Săgetătorii decid să nu se mai implice emoțional în problemele emoționale ale unor persoane care s-au dovedit a fi atrăgătoare de energii negative.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!