Horoscop karmic 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală 

Horoscopul karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 aduce niște probleme sentimentale pentru zodiile de foc și de apă.
Alina Costache
14 nov. 2022, 12:57
Horoscop karmic 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală 

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) intră într-o perioadă a vieții lor un pic mai tulbure la capitolul dragoste. Au de-a face cu tot felul de reproșuri din partea partenerului sau chiar ei au de făcut anumite observații.

Din cele trei zodii, doar Săgetătorii sunt ceva mai feriți de necazuri sentimentale. Ei au învățat de ceva vreme cum să gestioneze momentele de cumpănă. Cât despre Berbeci și Lei, aceștia sunt ceva mai căpoși, iar atitudinea lor s-ar putea să producă o mică pauză în relație. Au nevoie de timp pe care să-l petreacă doar cu ei, să își pună ordine în gânduri.

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pornesc discuțiile în cuplu de la bani. Racii se satură de mofturile persoanei iubite și pun piciorul în prag mai vehement ca oricând.

Scorpionii nu mai acceptă nici ei fițele sufletului lor pereche. Peștii vor să ia o decizie de comun acord cu partenerul de viață, una care are legătură cu o investiție la care visau de mult. Doar că… se lovesc de un refuz.

Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”
Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână ceva mai complicată față de cea anterioară. Își dau seama că parcă nu mai știu cum să relaționeze cu oamenii, parcă nu mai au entuziasm și energie pentru a asculta fiecare părere.

Fecioarele și Taurii pot fi destul de recalcitranți, nesatisfăcuți de cum decurg anumite discuții ori colaborări. Capricornii nu sunt nici ei în apele lor, doar că de data asta sunt mai tăcuți, mai rezervați, căutând soluții în tihnă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) primesc tot felul de noi promisiuni, de noi garanții de la oameni. Gemenii pornesc niște proiecte noi, dar fără mare chef.

Vărsătorii bifează și ei câte ceva pe plan profesional, dar nu sunt prea mulțumiți de rezultate. Balanțele sunt ceva mai avantajate în săptămâna 14-20 noiembrie 2022.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Adolescent de 16 ani urmărit și prins de poliția din Constanța: fără permis și cu mașina neînmatriculată
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!