Horoscop karmic. Ce zodii văd partea plină a paharului în această perioadă

Horoscop karmic. Zodiile de foc vor fi puse pe distracție aproape toată săptămâna cuprinsă între 17 și 23 octombrie 2022. Iată cele mai importante previziuni karmice!
Alina Costache
18 oct. 2022, 15:39
Horoscop karmic. Ce zodii văd partea plină a paharului în această perioadă
Horoscop karmic. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Berbecii îi molipsesc pe toți cu energia lor pozitivă și îi fac să râdă atunci când sunt căzuți pe gânduri. Cât despre Lei, aceștia pregătesc o petrecere surpriză în weekend pentru cineva. Săgetătorii au chef de ieșit mai mult în oraș cu prietenii.

Horoscop karmic. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt motivați să facă mai mult pentru a-și îndeplini un vis, dar mereu se poticnesc de ceva neașteptat.

Gemenii sunt cei mai încercați de soartă din cele trei zodii. Fix pe când se apropie de o reușită, primesc încă un obstacol în cale. Ei vor face o serie de concesii, chiar dacă vor strâmba din nas.

Ce zodie își va găsi sufletul pereche toamna aceasta. În sfârșit vor avea noroc în dragoste

Horoscop karmic. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână în care se vor confrunta cu o serie de termene-limită, mai mult în viața de cuplu decât la muncă.

Taurii au de trecut niște examene la care îi supune persoana iubită. Fecioarele sunt nevoite să respecte cuvântul dat, mai ales dacă au invitat pe cineva la o cină romantică. Capricornii pot avea discuții dure cu partenerul de viață pornind de la bani.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o perioadă ceva mai agitată, plină de nervi. Racii sunt puși în situații dificile în familie, în care trebuie să aleagă o anumită tabără.

Citește și: Horoscop special: Zodiile protejate de divinitate în iarna lui 2022. Vor avea noroc cu carul

Horoscop karmic. Scorpionii și Peștii trebuie să fie mai atenți la lucrurile pe care le dețin pentru că riscă să le piardă. Este o perioadă cu destul de multă agitație mai ales pentru Pești, care au de refăcut anumite socoteli privind bunurile familiei.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!