Horoscop karmic iulie 2024. Lună de foc pentru zodiile de apă, schimbări colosale pentru multe zodii

Horoscop karmic pentru luna iulie 2024. Luna lui Cuptor, cum mai e denumită, va fi cu adevărat una de foc mai ales pentru zodiile de apă. Ce urmează din punct de vedere astrologic?
Filip Stan
22 iun. 2024, 18:11
Horoscop karmic iulie 2024. Lună de foc pentru zodiile de apă, schimbări colosale pentru multe zodii

Horoscop karmic iulie 2024. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au un iulie destul de tumultuos din punct de vedere sentimental. Mocnesc multe pasiuni ascunse în ei, iar discuțiile pe care le pun în vedere partenerului se pot lăsa cu despărțiri furtunoase.

Racii trebuie să își facă mai mult curaj să spună tot ce au pe suflet, chiar dacă s-ar putea să fie judecați greșit. Pe plan amoros, e necesar să arate că s-au prins de niște lucruri, mai ales dacă au dubii legate de intențiile partenerului de viață.

Prognoza Accuweather iulie 2024: Se anunță o lună ISTORICĂ în România. Temperaturi deşertice. O dorsală de aer sufocant vine pe verticală cu posibile furtuni violente

Scorpionii pregătesc un război cu argumente imbatabile cu o persoană la care țin foarte mult. E timpul să clarifice poziția lor în anumite relații. Cât despre Pești, ei au nevoie de multă liniște pentru a-și auzi gândurile, însă nu vor avea parte de asta.

Horoscop karmic iulie 2024. Zodiile de pământ își schimbă viața

Horoscop karmic iulie 2024. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt în fața unor schimbări colosale în luna iulie 2024. Trec prin niște transformări uriașe atât pe plan personal, cât și profesional. Este ca un pariu pe care îl pun la bătaie, încercând să dovedească de ce sunt capabili cu adevărat.

Zodiile cărora le-a pus Dumnezeu mâna în cap! NOROC și BANI cu carul în luna iulie

Pe urmă, avem zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător). Pentru ele, astrele vin cu surprize care mai de care mai spectaculoase mai ales în a doua jumătate a lunii. Parcă se face lumină, brusc, în anumite situații din care nu mai știau cum să iasă.

Horoscop karmic iulie 2024. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt destul de agitate în luna lui Cuptor. Vor avea parte de multe momente în care s-ar putea simți sleiți de putere, însă orice efort pe care îl depun contează enorm în atingerea succesului. Dau randament și dau dovadă de o conștiinciozitate rară.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Capital.ro
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Revolut te trimite în concediu! Iată cum poți câștiga vacanțe gratuite!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu prevestește marea împăcare! Alex Bodi se va întoarce la Ema Uta: 'O iubește foarte mult'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul efectua o manevră de mers cu spatele
Capital.ro
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
George Simion promite case ieftine și modificări legislative în programul său politic pentru alegerile prezidențiale
MediaFlux
BANI pentru TOATE MAMELE! Sumele vin mai DEVREME
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?