Horoscop karmic noiembrie 2023. Nativii au parte de momente de cumpănă care îi vor readuce cu picioarele pe pământ

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, prima săptămâna din luna noiembrie aduce câteva momente de cumpănă menite să pună zodiile cu picioarele pe pământ.
Alina Costache
31 oct. 2023, 17:33
Horoscop karmic noiembrie 2023. Nativii au parte de momente de cumpănă care îi vor readuce cu picioarele pe pământ
Horoscop karmic noiembrie 2023

Horoscop karmic noiembrie 2023. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur. Prima săptămână din luna noiembrie aduce câteva momente  grele menite să le pună pe anumite zodii cu picioarele pe pământ.

Horoscop karmic pentru săptămâna în curs

Berbec

Drumurile și agitația de la începutul săptămânii vă aduc și mai mult de muncă. Nu e un lucru neapărat rău, deaorece e vorba de proiecte noi ale căror baze le puneți prin comunicarea intensă și drumurile de colo-colo din prima parte. Nu luați decizii finanicare pripite, pentru că puteți ajunge să cheltuiți fără sens și pentru că puteți alege să vă implicați în proiectele mai puțin profitabile doar din dorința de a nu rata nicio ocazie.

Citește și: Horoscop noiembrie 2023. Venus în Balanță aduce vibrații romantice și capricioase

Taur

Se accentuează nevoia de a lua hotărâri clare legate de planul financiar iar apoi treceţi în etapa de negociere şi de discuţii asupra intereselor fiecăruia din cei implicaţi. Familia vi se poate opune în ideea că va adopta opţiunea conservatoare şi va încerca să vă prezinte argumente pentru a nu investi când riscul este prea mare sau domeniul vizat e prea original. Voi, pe de altă parte aţi merge pe ideea de a specula ocazia şi de a risca. De aici apar tensiuni, drumuri şi discuţii nenumărate, unele cu pierderi de timp şi chiar bani.

Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur. Este o săptămână bună pentru tine.

Rac

Săptămâna aceasta, ai șansa de a știi ce simți legat de realitățile emoționale care nu apar întotdeauna la suprafață. Nu poți să știi întotdeauna ce simți dacă nu-ți dai timpul să reflectezi – și amândoi știm că ești de prea multe ori în mișcare sau prea implicat în problemele altor persoane, pentru a te analiza cu atenție. Încearcă să faci niște exerciții urmând un curs virtual sau fă o plimbare relaxantă când ai puțin timp liber, măcar de două ori pe săptămână. Ai putea fi tentat să să faci lucrurile prea repede.

Leu

În această săptămână, va trebui să suportați niște cheltuieli financiare neașteptate. Cu toate acestea, vei face față acestor cheltuieli din cauza unor aranjamente anterioare. Nu este un moment potrivit pentru a investi într-o mașină sau într-o proprietate. Amână orice planuri de investiții, deoarece ai putea pierde niște bani. Dacă lucrezi într-un sector care are filiale situate în străinătate sau în alte țări îndepărtate așteaptă-te la câștiguri financiare garantate. Apar unele noi oferte și vei putea să profiți de ele cu ușurință. Noi șanse de a face bani la orizont așa că ar trebui să sari peste ele. Acesta poate fi un fel de recompensă pentru situația ta, deci profită la maxim de ele.

Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară săptămâna aceasta este una în care trebuie să se gândească mai bine înainte de a acționa. Cuvântul care trebuie să te caracterizeze la începutul acestei săptămâni este discreția. Joi și vineri primesc niște informații foarte bune și au soluții pentru toate problemele. Reușesc să rezolve foarte multe treburi, iar la final de săptămână au mare succes în tot ceea ce fac. Energia de săptămâna aceasta face să ai o săptămână destinată distracției.

Balanță

Pentru Balanțe, este o săptămână în care pot culege roadele eforturilor lor. În prima parte a săptămânii vor primi laude de la locul de muncă și în weekend se vor bucura de lucrurile care îi fac fericiți. Nativii din zodia Balanță au parte de mulți admiratori în această săptămână. Reușesc să atragă privirile tuturor pe oriunde s-ar duce. Ei sunt singurii în măsură să decidă persoana potrivită pentru ei. Săptămâna aceasta aduce un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu prietena ta dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă – gelozia este tristă și iritantă.

Citește și: Horoscop rune noiembrie 2023. Zodia protejată de WUNJO sparge toate barierele, dar şi FEHU vine cu recompense

Scorpion

Pentru cei din zodia Scorpion, ziua de luni este una plină de acte, ședințe planuri sau proiecte. Zilele de miercuri și joi sunt pline de hotărâre și determinare, altfel că nu trebuie să fii evitant în ceea ce faci.Trebuie să iei niște decizii în privința banilor. La final de săptămână te odihnești și primești laude din partea prietenilor. Nativii din zodia Scorpion dau dovadă de maturitate în această săptămână. Ei arată că pot rezolva o problemă cu mult calm, în timp ce alții ar putea avea reacții mai puțin controlate. Scorpionii învață să își stăpânească latura vulcanică. Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală.

Săgetător

Săgetătorii au o săptămâna care începe cu atenție deosebită asupra partenerului. În zilele de marți și miercuri trebuie să fii mereu cu vorbele la tine și să fii atent la ce spun ceilalți, dar și la lucrurile pe care le rostești. Joi și vineri cooperează foarte bine cu ceilalți, iar în weekend se relaxează alături de prieteni. Nativii din zodia Săgetător sunt pregătiți să discute niște subiecte serioase cu prietenii din grupul lor. S-au adunat multe lucruri ce nu le pică prea bine și este cazul să ceară câteva explicații. Totul trebuie să decurgă pe un ton calm. Săptămâna este de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere.

Capricorn

Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic. Sporturile de grup de orice fel sunt favorizate. Există o cantitate extraordinară de frustrare în tine. Acum este momentul să o eliberezi.Pentru cei din zodia Capricorn, această săptămână este una în care se pune accentul pe conexiunile cu ceilalți oameni. În zilele de marți și miercuri, cineva drag ție îți spune dacă este fericit în comunicarea pe care o are cu tine. La jumătatea săptămânii pot fi necesare niște cheltuieli.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt mult prea preocupați de cariera lor. Acest lucru îi face să uite de celelalte lucruri importante din viața lor, precum familia, iar cei dragi țin să îi atenționeze cu privire la acest aspect. Puțin timp petrecut cu aceștia cu siguranță nu va afecta munca. Vărsătorii se concentrează pe muncă în ziua de luni, iar apoi, marți și miercuri au niște întâlniri foarte importante pentru care trebuie să se pregătească temeinic. Trebuie să fii atent la bani la final de săptămână și să nu uiți să te relaxezi în weekend.Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca din ultimele zile.

Pești

Nativii din zodia Pești au multe probleme de rezolvat în această perioadă. Cu răbdare și calm, totul va fi bine. Dacă este prea mult, pot cere ajutorul unei persoane în care au. Nimeni nu trebuie să treacă prin momente dificile singur. Pentru cei din zodia Pești, săptămâna este una dedicată muncii. Trebuie să iei niște decizii importante în zilele de miercuri și joi, iar vineri ai parte de discuții importante. Trebuie să fii atent la sănătate în acest weekend. Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'