Horoscop karmic: Zodiile de apă păşesc pe nisipuri mișcătoare

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 3-9 iulie 2023, zodiile de apă ar putea să aibă parte de răsturnări de situație nefavorabile. Racii, Scorpionii și Peștii trebuie să fie extrem de atenți la fiecare decizie pe care o vor lua în săptămâna care urmează. Unele informații în posesia cărora vor intra s-ar putea să le dea peste cap toate planurile. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate mai ales pentru cei care s-au bazat mereu pe noroc. De data aceasta hazardul nu mai ajută.
Irina Dumitrescu
04 iul. 2023, 20:31
Horoscop karmic: Zodiile de apă păşesc pe nisipuri mișcătoare

Horoscop karmic Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Renunță la anumite orgolii pentru binele persoanelor dragi. Cum s-ar zice, le vine mintea la cap. Berbecii sunt dubios de generoși. Își vor arăta o latură pe care puțini au șansa să o cunoască. Leii sunt prinși în tot felul de activități și nu prea au timp de lamentări sau prea multă relaxare.Zodiile de foc renunță la orgolii Acești nativi reușesc să spargă multe bariere și obțin rezultate uluitoare. Pot fi fără doar și poate niște exemple pentru cei din jur. Săgetătorii își revin din punct de vedere emoțional după o perioadă de restriște. Perspectivele sunt din ce în ce mai benefice pentru ei. De data asta vor da totul sau nimic să le fie bine.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt din ce în ce mai active, iar asta poate stârni anumite invidii. Taurii sunt de neoprit în proiectele lor, la fel Fecioarele și Capricornii.

Citeste si Mihai Voropchievici, care sunt cei mai norocoși nativi binecuvântaţi din zodiac și cine are ghinion cu carul

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Racii, trebuie să fie extrem de atenți la fiecare decizie pe care o vor lua în săptămâna care urmează. Unele informații în posesia cărora vor intra s-ar putea să le dea peste cap toate planurile. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate mai ales pentru cei care s-au bazat mereu pe noroc. De data aceasta hazardul nu mai ajută.Racii sunt cei mai sensibili în perioada imediat următoare, urmați de Pești. Scorpionii nu sunt mai liniștiți, dar măcar ei încearcă să abordeze problemele altfel.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt dispuse să ierte anumite lucruri pe care le-au făcut alți oameni față de ele. Gemenii sunt cei mai dispuși să facă un pas în spate. Realizează că unele lucruri nu se pot schimba decât dacă își recunosc greșelile și dacă iartă la rândul lor. Vărsătorii au o continuare a lunii destul de benefică mai ales din punct de vedere profesional. Vin și banii pe care îi merită. Balanțele pun piciorul în prag și nu se mai lasă păcălite de cei din jurul lor. Sunt extrem de vocale și asta e bine.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Atenție! Luni, dar mai ales marți și miercuri pot fi puțin confuzi, informațiile se vor bate cap în cap sau poziția lor este una delicată, nu știu cum să anunțe, cum să-și exprime o idee, o opinie față de o persoană sau față de o situație. Și pot fi tentați să amâne un pic spunerea adevărului sau să fie un pic delicată asumarea unor consecințe dacă sunt până la capăt sinceri. În weekend, harnici.Începutul săptămânii înseamnă multă creativitate şi energie pentru a accepta noi provocări. Vedeţi lucrurile mai clar şi începeţi să derulaţi un nou proiect. Agitaţia din timpul săptămânii va aduce relaxare în weekend. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi treburilor casnice.

Horoscop karmic Taur (21 aprilie – 21 mai)

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar aspectele tensionate de acum te vor face să resimți blocaje relaționale și pot aduce mai mult dramatism din partea partenerului și nevoia de schimbare a unor situații care nu funcționează. Fii prudent în comunicare, ai grijă ce spui și nu te avânta în promisiuni mărețe sau în declarații. S-ar putea să nu te poți ține de tot ceea ce spui acum. Grijă de asemenea la acte, la negocieri pentru că raționamentul îți poate juca feste. Cei care studiază sau dau examene vor avea nevoie să depună mai mult efort pentru a se concentra. Fii prudent în deplasări și verifică-ți actele de două ori înainte de a pleca de acasă. Sunt situații din trecut, poate chiar decizii luate, care revin acum în mintea ta și pot aduce agitație interioară și stări de neliniște.

Citeste si Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Venus este guvernatoarea ta, iar prin aspectele pe acre le face te poți simți și tu la rândul tău limitat de ceilalți, poți avea conflicte cu familia și poți simți nevoia acută de a fce o schimbare în viața personală. Profesional va trebui să dai dovadă de mai multă diplomație și responsabilitate și să încerci să menții un echilibru între carieră și viața personală. Mercur se află în sectorul tău financiar, prin urmare săptămâna aceasta evită deciziile radicale legate de bani și nu face cheltuieli emoționale. S-ar putea să simți o stare de neliniște pentru că nu poți face tot ceea ce-ți dorești. În schimb, profită de context și desprinde-te de ancorele trecutului. Reapropie-te de familie șipreocupă-te de casă pentru a-ți recâștiga pacea sufletească.

Horoscop karmic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi începuturi. Poți lăsa în spate trecutul cu amintirile lui și chiar dacă cineva revine în viața ta sau în gândurile tale, poți să depășești momentul, chiar dacă acum poți lua o decizie pripită. Venus se află în sectorul tău financiar și deși promite o îmbunătățire a veniturilor, momentan s-ar putea să te confrunți cu unele limitări și să fie nevoie să reduci cheltuielile și să vii cu schimbări legate de cum îți gestinezi conturile. Cu Soarele și Luna, guvernatoarea ta, în zodia ta, săptămâna aceasta este bună din punct de vedere al stării generale, deși s-ar putea să te confrunți cu stări de agitație interioară sau neliniști, insomnii cauzate de careul lui Mercur.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Venus se află în zodia ta și îți promite o îmbunătățire a vieții personale, însă aspectele tensionate de acum, mai ales cu Saturn, aflat în casa relațiilor, pot fi resimțite tensionat și pot aduce neînțelegeri în cuplu. Te simți neiubit, neapreciat și limitat de partener, de aceea poți face schimbări majore, vrute sau nevrute. Uranus din sectorul carierei mai are un cuvânt de spus și săptămâna aceasta, însă dacă faci un efort, dacă dai dovadă de mai multă flexibilitate și adaptabilitate, vei vedea că reușești să accepți schimbările sau răăsturnările de situație aduse, ba chiar poți să te folosești de talentele tale personale pentru a te pune în evidență. Deși este un context tensionat care vizează zodia ta și pe care-l resimți prin toți porii, Luna Nouă din casa sănătății tale poate veni cu sprijin. Acționează în așa fel încât să te puipe primul loc și să-ți satisfaci propriile dorințe. Odihnește-te corespunzător!

Horoscop karmic Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Saturn din sectorul iubirii este în opoziție chiar cu planeta iubirii, iar Neptun din sectorul relațiilor este în careu cu guvernatorul tău, prin urmare nu se conturează deloc o perioadă favorabilă noilor povești de iubire. În cuplu apar tensiuni și neînțelegeri și viziunea asupra viitorului nu este prea clară. Dacă cineva din trecut revineîn viața ta, nu crede tot ce-ți promite. Mercur se află în sectorul carierei tale, prin urmare este vorba de multă confuzie profesională, neclaritate vizavi de direcția ta și posibil tensiuni cu superiorii ca urmare a unor mesaje interpretate greșit. Nu lua deocamdată decizii importante. Luna Nouă din Rac îți poate deschide noi orizonturi și poate veni cu noi principii pe baza cărora să faci progrese. Axa sănătății tale este destul de solicitată și săptămâna aceasta și este nevoie să vii cu unele schimbări pentru a te simți mai bine. Adoptă o altă viziune asupra unei afecțiuni și odihnește-te mai mult. Afecțiuni mai vechi îți pot da, de asemenea, bătăi de cap.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Venus, guvernatoarea ta, este în opoziție cu Saturn aflat în retrogradare în sectorul iubirii tale, prin urmare nu este momentul să începi ceva nou. Deși pot apărea atracții bruște, posibil chiar față de persoane din anturaj, lasă-le deocamdată la stadiul de prietenie și ai răbdare. Luna Nouă din Rac se petrece în sectorul carierei tale și poate fi un moment care deschide noi uși de afirmare pentru tine. Poți primi noi responsablități și poți avea ocazia ca ceilalți să te remarce și să te ajute să-ți atingi mai ușor un obiectiv avut.Nu forța lucrurile! Opoziția Venus-Saturn te poat face să te simți neiubit, neînțeles și să ai o părere proastă despre tine. Dacănu-ți place cum arăți, dacă nu-ți plac stările generale prin care treci, atunci vino cu o schimbare radicală în viața ta și preocupă-te ai mult de imagine.

Horoscop karmic Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Venus, guverantoarea relațiilor tale, este tensionată de Uranus, aflat chiar în sectorul relațiilor, iar pe casa iubirii se petrece careul lui Neptun, deci deși pot apărea atracții bruște, poate chiar cu persoane cu rang și funcție, de preferat ar fi să le eviți. Acest context poate fi destul de neplăcut pentru că pe deoparte simți nevoia unei schimbări majore în cuplu, iar pe de altă parte ai senzația că partenerului nu-i pasă. Este un moment în care se poate decide viitorul multor relații. Împlică-te mai mult în viața de familie! Venus se află în sectorul carierei tale și deși promite o îmbunătățire a imaginii, o nouă funcție, în general, o creștere, săptămâna aceasta poți avea parte de unele piedici și multe provocări din partea celorlalți. Nu-ți acorda încrederea prea ușor. Tot Venus este și guvernatoarea sănătății tale, deci stresul psihic poate crește acum și poți fi tensionat, agitat în continuare. Mai multă responsabilitate vizavi de odihnă te poate ajuta acum să-ți recapeți liniștea interioară.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu este exclus ca săptămâna aceasta să fii atras de persoane care sunt total diferite de tine, fe de altă cultură, religie, fie ca mentalitate sau sistem de valori. Poate fi vorba de mentori, persoane cunoscute la cursuri sau din străinătate. În cuplu, careul Mercur-Neptun poate aduce tensiuni și confuzii și s-ar putea să-ți pui multe întrebări legate de direcția de viitor a relației. Tensiuni pot să apară și cu colaboratorii și săptămâna aceasta ar fi de preferat să eviți deciziile care vizează un contract profesional. Poți reevalua în schimb decizii luate în ultima perioadă și poți face niște schimbări în programul de muncă pentru a-ți ușura activitatea. S-ar putea ca în perioada asta să te lași mai ușor dominat de frici interioare, poate temeri legate de sănătate, dar toate acestea te pot face să-ți schimbi rutina zilnică și stilul de viață. Odihnește-te mai mult.

Horoscop karmic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, iar careul cu Uranus aflat chiar în casa iubirii poate aduce o dragoste bruscă, poate chiar la prima vedere, însă nu te grăbi să începi noi povești. Libertatea ta este mai importantă. În cuplu este nevoie să vii cu noutăți, să faci astfel încât să alungi monotonia. Posibile crize de gelozie și temeri, unele fondate, altele nu. Discuțiile vizează banii și viața intimă, capitol foarte pasional în această perioadă. Nu face in vestiții financiare riscante și ai mai multă grijă la cum administrezi bugetul comun cu o altă persoană. Speculațiile financiare în continuare trebuie evitate. Luna Nouă din Rac poate aduce noi persoane în viața ta cu care să discuți teme profesionale, posibil chiar un nou contract de colaborare. Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar cum Venus este responsabilă cu fericirea ta, opoziția la Saturn, chiar guvernatorul tău, poate aduce o stare mai posomorâtă, poate chiar senzația cănu ești cu adevărat fericit, dar vei face tot ce-ți stă în putință să-ți recâștigi optimismul și bucuria.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Saturn se află chiar în zodia ta, iar Venus în sectorul relațiilor, așa că opozișia din această perioadă, dincolo de un echilibru pe care-l cere în viața de cuplu, poate aduce prea multă seriozitate vizavi de partener. Acesta îți poate reproșa că nu-l faci fericit. Profesional apar tensiuni cu colegii și va fi greu să te împarți între familie, colaborări și cerințele superiorilor. Nu vei accepta prra multe impuneri. Luna Nouă din Rac poate veni cu noi sarcini profesionale, un nou program de lucru, dar și o nouă raportare a ta la modul în care-ți desfășori sarcinile. Tot Luna Nouă cere noi începuturi legate de stil de viață și rutină zilnică. Săptămâna aceasta, dacă nu pleci în concediu, măcar analizează ideea de a te odihni mai mult sau chiar programează-ți concediul.

Horoscop karmic Pești (19 februarie – 20 martie)

Se întrevăd aspecte foarte bune în zona sentimentală, poate chiar o dragoste la prima vedere, noi începuturi stimulate puternic de Luna Nouă care se petrece chiar în sectorul iubirii. În cuplu poți aduce în discuție venirea pe lume a unui copil. În schimb, fii mai responsabil cu privire la relașiile cu părinții pentru că pot apărea tensiuni și reproșuri din cauza neimplicării tale în actvitățile ce țin de locuință. Venus sea flă în sectorul muncii tale, însă deși promite o îmbunătățire a situației profesionale, s-ar putea ca săptămâna aceasta ceva din urmă să trtebuiască rezolvat și să nu mai poți amâna. Poți încerca să faci unele schimbări de program și să încerci să fii mai responsabil vizavi de sarcini. Saturn se află în sectorul sănătății tale, ipostază din care îți cere să te responsabilizezi mai mult vizavi de odihnă, de stil de viață și de rutină, doar așa vei reuși să aduci îmbunătățiri în această direcție. În caz contrar poți avea parte de limitări, de situații forțate care-ți cer să te preocupi de afecțiunile existente. Mai multă atenție la interpretarea unui diagnostic.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!