Horoscop luni, 29 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de 29 decembrie se arata a fi destul de taioasa pentru majoritatea zodiilor, avand in vedere ca vor avea loc o serie de schimbari care ar putea duce la o schimbare majora in cursul vietii.
Alina Costache
29 dec. 2014, 05:42
Horoscop luni, 29 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC– horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Berbecii isi vor da seama cu usurinta ce este frumos si ce nu, ce este corect si ce nu. Din pacate, insa, Berbecii vor intampina probleme in a-i face pe ceilalti sa inteleaga opiniile atat pentru ca le va fi greu sa puna in cuvinte viziunea lor, cat si din cauza limitarii altor persoane. Desi sunt echilibrati si toleranti in general, nativii din Berbec vor fi tentati sa se impuna. Ei nu trebuie sa uite ca, pana una alta, frumusetea este in ochiul celui care priveste, iar realitatea si regulile care conduc realitatea fiecaruia sunt, adesea, diferite.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Taurii ar putea fi nemultumiti, chiar dezamagiti de anumite persoane din jurul lor care dau dovada de insensibilitate, chiar egoism si oportunism pe masura ce se preocupa doar de problemele lor. Mai mult, nativii acestei zodii ar putea resimti si dezolare pe masura ce parerile, sugestiile sau propunerile lor, de altfel bine gandite si bine intentionate, nu reusesc sa atinga corzile sensibile ale celor carora le sunt adresate. Taurii vor avea senzatia ca vorbesc la pereti. Va fi o zi trista pentru ei, dar atat timp cat se concentreaza strict pe ceea ce au ei de facut si nu interfereaza in activitatile altora, o pot termina sentimentul satisfactiei oferit de lucrul bine facut.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Gemenii dau dovada de o mare putere de munca, dar si de daruire. Vor reusi chiar sa surprinda personele cu influenta din jurul lor cu perseverenta lor, fapt care o sa le aduca aprecieri de moment, unele nerostite, dar si beneficii pe termen lung mai ales pe plan profesional.

RAC – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Racii sunt dispusi sa munceasca cu sarguinta astazi, chiar daca s-ar putea vedea nevoiti sa traga atat de ei insisi, cat si de celelalte persoane de care depinde munca lor si care se mobilizeaza mai greu. Din fericire, dorinta de a vede lucrul terminat si bine facut le ofera suficienta putere de munca si perseverenta incat sa finalizeze ceea ce au de facut, chiar cu laudele anumitor persoane importante din anturajul lor.

LEU – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Leii vor avea parte de sustinere din parte familiei si a prietenilor, dar nu le va fi chiar usor sa accepte sustinerea si ajutorul. Nativii acestei zodii vor sa demonstreze ca pot performa si singuri si, in unele cazuri, chiar privesc cu suspiciune unele gesturi pline de altruism ale altora. Spiritul lor etic si profunzimea in gandire ii determina sa-si puna niste intrebari foarte taioase, sa vada gesturile intr-o alta lumina. Aceasta perspectiva o inteleg doar ei si, indiferent cat se straduiesc, nu o pot explica pe intelesul celorlalti. Pentru a nu primi eticheta de „nerecunoscatori” sau „ciudati”, mai bine accepta cu delicatete ajutorul si-si pastreaza intelesurile profunde pentru sine.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

Fecioarele nu au niciun motiv sa inceapa ziua cu graba, in conditiile in care ziua se anunta a „porni” cu viteza melcului. Abia pe parcurs vor trebui sa se activeze si sa grabeasca pasii, chiar sa sara cu inventivitate peste anumite obstacole. Spre finalul zilei, Fecioarele se vor simti chiar obosite, dar nu pe fondul indeplinirii unor obligatii, ci pe fondul aparitiei unui numar si mai mare de sarcini de care, efectiv, nu au niciun chef.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!