Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024. Se întâmplă schimbări în inima Soarelui! Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani

Ne pregătim de un mare eveniment astral numit Venus Cazimi. Planeta își va lua energia maximă din inima Soarelui în Taur, în domiciliu.
Alina Costache
13 mai 2024, 09:43
Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024. Se întâmplă schimbări în inima Soarelui! Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani

Horoscop 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna mai 2024.

Horoscop 13-19 mai 2024
Ne pregătim de un mare eveniment astral numit Venus Cazimi. Planeta își va lua energia maximă din inima Soarelui în Taur, în domiciliu. Taurul are doi patroni: Venus și Luna. Cum avem Venus Cazimi zilele acestea, e bine să știți că acest aspect unic anunță oportunități neașteptate. Aspecte pozitive datorită inflexiunii care există cu foarte multe planete în aspecte de trigonocrație, sextil, cuadratură, ceea ce indică un plus. Vin oportunități și beneficii!

Horoscopul bănoşilor: Cele 5 zodii care vor avea tot anul conturile pline, sunt protejate de aura belşugului
Timpul s-a comprimat și foarte multe aspecte, datorită constrângerilor care sunt sus, se pot reflecta și jos. De aceea poate să existe și reversul medaliei! Vom lua doar ceea ce este bun pentru noi. Venus Cazimi mai anunță angajament și disciplină. Cei care au fost indisciplinați sau nu și-au onorat la timp angajamentele, inclusiv sociale sau profesionale, au parte de reversul medaliei.

Va fi o extra energie care dă binețe sufletului în sensul bun, adică relațiile de familie, cele statornice sau de suflet. Va fi o extra energie care va avea, ca și punct maxim, data de 8.08.2024, despre care veți găsi informații pe contul de YouTube Playtech Știri. Venus Cazimi din Taur purifică, luminează, augumentează calitățile fiecărui descălecat pe Geea, Terra.

Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024: Venus Cazimi în Taur
Poate anunța pentru spiritele superioare calde un suport emoțional. Pentru alții, poate să reprezinte un aspect de respingere. Cu aspecte selenare lângă, poate să anunțe vindecarea unei răni. Pentru alții, poate anunța vindecarea unei răni de respingere. Se întâmplă schimbări în inima Soarelui! Trebuie să fie atente persoanele care au un anume grad de irascibilitate, iritabilitate.

Horoscop financiar: Zodia care ar putea câștiga bani din 18 mai 2024 până la finalul anului

Poate să anunțe, pe sănătate, acumularea unor tensiuni nervoase, unor ieșiri necontrolate. Poate anticipa evenimente neașteptate care apar brusc și unele care pot să vă dea destinul peste cap, din senin, și să creeze panică și nesiguranță. Venus Cazimi are un proces anume evolutiv, care marchează ceva ce ține de naștere. Chiar de la naștere. Vorbim de o finalitate care poate să anunțe, să anticipeze ceva care se poate întâmpla peste 4 ani.

Este considerat un mic noroc, e o planetă justițiară. Vor fi aspecte care, la unii, pe Venus retrograd poate să vină cu un Venus slăbit pe astrogramă. Mai poate să fie un plus de revitalizare, ca și structură pe destin, de la Soare și apoi, de ce nu, poate să anunțe trăiri, un soi de trambulină, de salt pozitiv sau un nou început cu dreptul la cei care lucrează în anumite domenii.

Horoscop 13-19 mai 2024. Berbec / Ascendent Berbec
Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeți bobul de neghină pentru că altfel nu aveți cum să atrageți partea pozitivă. Odată ales, se spune că trebuie să vă meargă bine. Dragoste: tensiuni în paradis, la unii cutremure existențiale, la figurat.

Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024
Venus Cazimi este cu dedicație pentru adevărații romantici ai zodiei! Pornim de la artiști până la cei care știu să respecte cu adevărat ce înseamnă iubirea, ca sentiment înălțător, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umblă cu ocaua mică sau cioara vopsită pe zona de carieră și de bani.

Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024 Gemeni / Ascendent Gemeni
Pozitiv, constructiv ca și energie benefică ce se va concentra pe sănătate și pe relația dvs profesională, la cei care lasă loc de bună ziua și nu la mitomani. Reversul medaliei există într-o astfel de situație, pentru că Venus Cazimi vine pe cea de-a 12a casă unde sunt dușmanii vizibili și invizibili.

Rac / Ascendent Rac
Vești de la cineva drag sau de la o ființă dragă. Unii leagă noi prietenii benefice, constructive și de perspectivă.

Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024 Leu / Ascendent Leu
Venus Cazimi țintește poziție socială privilegiată, recunoașterea meritelor. La cei care merită, evident, nu la cei care așteaptă pară mălăiață în gura lui nătăfleață.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Opoziția Marte-Lilith și Neptun-Lilith vă vrea cu mare băgare de seamă. Cu un ochi să fiți la făină și cu altul la slănină, datorită zodiei. Fecioarele raționale și cumpătate nu trăiesc așa, știu să își selecteze lucrurile în așa fel încât destinul să fie constructiv și productiv.

Horoscop Mariana Cojocaru 13-15 mai 2024 Balanță / Ascendent Balanță
Romantica superioară a lui Venus, patronul Balanței, care e Cazimi în Taur trebuie să îi fie benefic în adevăratul sens al cuvântului. Va fi premiată dacă respectă iubirea unică, fidelă, constructivă și aspru taxată dacă se dă sau se dedă plăcerilor efemere.

Horoscoppul integral, pe Playtech stiri

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cui aparține, de fapt, terenul de sub casă. Milioane de români sunt în această situație. Puțini știu ce au de făcut
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Primul focar de pestă a micilor rumegătoare din România confirmat în Tulcea: Autoritățile impun măsuri drastice
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'