Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024: Opoziţia Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Peşti, anunță zile fierbinţi. Se contorizează beneficii şi datorii

Săptămâna are punct de pornire Ziua Crucii, un eveniment creștin cu mare greutate. Pe data de 18 septembrie, avem eclipsă parțială de Lună. Lucrurile vor fi la extreme sau tranșante, unii vor simți cum să taie și în carne vie. În sensul în care durerea, pentru anumite situații sau decizii, aproape că este obligatorie. Evident, nu e valabil la toată lumea.
Alina Costache
14 sept. 2024, 08:43
Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024: Opoziţia Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Peşti, anunță zile fierbinţi. Se contorizează beneficii şi datorii
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va fi lovită din plin de karma

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 este prezentatîn cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna septembrie 2024.

Mai avem câteva aspecte esențiale. 1. Opoziția Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Pești, anunță zile fierbinți. Nu neapărat de rău! 2. Mai este și opoziția Soare în Fecioară cu Neptun retrograd în Pești, între ceea ce numim extreme. Cum ar fi oamenii care știu să facă bine, să gândească bine, și cei care ori dau numai cu stângul în dreptul, ori îi faultează pe cei din teren. Este un aspect cu simbol deosebit.

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie este prima care închide ciclul de eclipse, de a fost între Fecioară și Pești. Aceasta a durat cam 2 ani de zile și care vizează zodiile duble: Fecioară, Gemeni, Săgetători și Pești. Cei cu destine la răscruce vor constata că lucrurile le vor scăpa de sub control, dacă nu sunt atenți. Norocoșii vor avea și vor găsi soluții.

Zodiile binecuvântate de Duhul Sfânt: Tamara Globa a dezvăluit trinitatea semnelor care vor primi binecuvântarea în toamna 2024

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 Berbec / Ascendent Berbec
Săptămâna contorizează cât de benefici și de darnici veți fi cu cei din jur. Dăruind se spune că veți primi! Doar așa veți avea de câștigat pe termen mediu și lung. Cei mai mulți, în astfel de perioade, au nevoie de anumite schimbări și de lideri, de conducători care să fie productivi în așa fel încât și Berbecii să fie stimulați, să poată câștiga cum visează, cum doresc.

Horoscop 16-22 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur
Trigonul lui Uranus retrograd cu Soarele este de bun augur la beneficii, câștiguri, dacă lucrați cu copiii și îi iubiți ca și cum ar fi ai voștri. Sau cei care lucrează în domenii adiacente, cum ar fi hăinuțe, cărți sau evenimente pentru copii.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 Gemeni / Ascendent Gemeni
Presiune crescută pe horoscop, acolo unde e constelația voastră se pare că direcțiile sunt marcate cu presiune. E ceva ce ține de justiția terestră sau de cea divină. Generoșii zodiei vor avea grijă de copiii defavorizați, săraci, din zone marginalizate. Ceilalți vor hrăni animalele, după măsura generozității lor. Gemenii au în structura lor umană în scrisă generozitatea, e clar că vor trebui să dea dovadă, la eclipsă, de altruism și măsura generozității care se ascunde în ei.

Horoscop 16-22 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac
Atenție la accidente, cum manevrați anumite vehicule, utilaje, cum vă deplasați, cum aveți grijă. Atenție la neatenție, mai ales dacă aveți de tăiat lemne, dacă umblați cu bormașini, fierăstraie sau alte obiecte tăioase. Pentru unii, săptămâna vine cu anumite intervenții chirurgicale, ortipedice, ORL, stomatologice etc. Mulți se gândesc cum să repare ceva, curent sau capital, pe sănătate. Nu sunt reparații simple, dar trebuie făcute. Nu mai aveți cum să le amânați.

Leu / Ascendent Leu
Blocaj de comunicare în dragoste, la drum, pe zona străinătății, pe zona businessului, spiritual. Până nu îi înțelegeți cauza astrologică, nu se deblochează. Câștig pot avea artiștii sau artistele zodiei, cei boemi, vizionari, visători, care știu să dea din talentul lor, să creeze ceva magistral.

Astrologul Minerva, despre îngerul din spatele fiecărui nativ. Metatron, Jofitel, Zadkiel sau Raguel ghidează zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară
Cele două opoziții de mai sus vă vizează în mod direct. Schimbările care se produc pentru unii, dar și schimbările macro-sociale, vă împart în două. Unele persoane vor avea senzația sau tendința să creadă că sunt dezorientate, iar altele vor încerca să se adapteze, să se reorienteze către ceva sau cineva. Și nu știu care dintre ușile care există este cea mai favorabilă, conform destinului de la naștere. În esență, cuvântul cheie este provocări.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru Balanță / Ascendent Balanță
Unele au răni și atunci trebuie vindecate, iar altele vor ceva nou. Tip jeton, bonus, ca la casino. Este de bine, evident. Atenție la persoanele cu răni neastrovindecate, se pot transforma în cangrene. Eclipsele anunță mereu cutremure existențiale. Cele constructive, pozitive, în sensul în care trebuie să te trezești la realitate și nu mai poți să abandonezi anumite lucruri, sunt foarte bune. Au esență, substanță și tot ce trebuie.

Horoscop 16-22 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion
Reanalizări este cuvântul săptămânii. Undeva, în trecut, ați apăsat pe un buton care v-a adus în această situație. Mai profund pot intra doar dacă vizualizați viețile anterioare pe care le-ați avut. Dacă aveți reanalizări, sunteți subtili, foarte profunzi și imaginea, privirea către trecut, este mai mult decât importantă în ceea ce vă privește. În viață sau pe destin avem punți, treceri. Când ajungeți în situații de genul, vă duceți cu gândul spre ceva, să aflați ce aveți de făcut sau de ce se întâmplă ce se întâmplă. Pot apărea situații incerte, care se duc spre zona de neadaptare sau adaptare până la un anumit punct.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 Săgetător / Ascendent Săgetător
Numai dacă veți gândi pozitiv veți face bine celor din jur, veți atrage norocul jupiterian de bani. Jupiter este în Gemeni în zona parteneriatelor și alianțelor, dar nu de unul singur, ci în anumite parteneriate, în lumină, corecte, adevărate. Va trebui să vă gândiți că există și reversul medaliei când vorbim de evoluție și atracție corectă a bonusurilor, a parteneriatelor, a alianțelor. Unde totul e constructiv, e de bine. Reversul medaliei arată altfel, e mai bine să îl evităm.

Horoscop 16-22 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn
Trigonocrația Lunii albe din Capricorn cu Mercur anunță câștiguri la drum lung sau de la drum lung. Sunt vizate persoanele care funcționează în străinătate sau altă localitate, poate care intenționează să facă ceva în domeniul ăsta. Inclusiv bonusuri sau câștiguri se pot vedea la transportatori, la cei care au relație cu alte țări sau națiuni, calificări, școli, dorința de a tranșa ceva legat de așa ceva. Stați în cumpănă dacă să plecați sau să reveniți. Unii sunt susținuți, alții se pot împotmoli și mai rău. Trebuie să vă gândiți dacă merită făcut un pas sau nu și, mai ales, cum.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024 Vărsător / Ascendent Vărsător
Soarele natal face aspect bun cu Venus și relativ acceptabil cu Lilith din Balanță, fiind un soi de trigonocrație. Există aspecte care pot amăgi, trebuie să rămână zona activă de atenție distributivă. Căutați o cale nouă ca să evoluați, în primul rând spiritual, apoi profesional. Dacă evoluția e coerentă, apar profituri. Dacă lucrurile se precipită, atunci datele problemei vor arăta altfel. La unii soluțiile reale se pot vedea pe viețile anterioare.

 

Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Capital.ro
Intră banii pe carduri. Ajutor de 1.200 de lei pentru români. Cine va beneficia
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
URGIE în ROMÂNIA! Mai mulți MORȚI din cauza CICLONULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...