Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024. Umplem hambarele și cămările cu speranţe, bucurii, dar sunt şi cumpene. Norocul divin este conjunct cu Lilith, dar apare şi karma negativă

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. O singură zodie care se îmbogățește material și spiritual la început de toamnă.
Alina Costache
02 sept. 2024, 10:35
Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024. Umplem hambarele și cămările cu speranţe, bucurii, dar sunt şi cumpene. Norocul divin este conjunct cu Lilith, dar apare şi karma negativă

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024, prezentat  în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna septembrie 2024.

Zodiac chinezesc Anca Dimancea septembrie 2024. Explozie de noroc după ieşirea lui Mercur din retrograd

Este important să fiți atenți la semnele care vă sunt trimise de sus. Ele pot fi peste tot și se vor ca niște repere, săgeți pe destin care să vă ducă spre clarificarea unor lucruri, atingerea unor obiective. Ele vor să nu mai pierdeți timp, să fiți cât mai bogați și nu doar spiritual, ci și material. Există o conexiune între spiritual și material, sunt îmbinate și nu pot coexista decât împreună. Semnele susțin partea spirituală, aducând bonusuri pe partea materială.

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 Berbec / Ascendent Berbec

Semne veți vedea în ochii persoanei iubite, a jumătății din buletin. Cei care nu sunt căsătoriți acum se gândesc unde e pitit sufletul lor pereche, unde e alesul, sortitul. Au sau nu destinat? Nu toți avem suflete pereche. Unii trec pe lângă sortit și nu știu că e ăla. La unii, timpul chiar presează. Alții vor lăsa urme, cu sau fără voia lor. Câștiguri de bani sau de stea în cer pentru vindecători sau binevoitori.

Horoscop 2-8 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Cineva de la locul de muncă este cu ochii pe voi! Pot fi persoane care au interes asupra voastră, fie profesional, afectiv sau emoțional. Trebuie să fiți cu băgare de seamă, e prilej de vorbe, ipoteze, discuții, bârfe. Unele relații pot fi cu câștig, cu bonus, altele cu pierzanie. Atenție la trădări, la persoanele pe care le aveți în preajma vostră, pot fi șerpi la sân. Atenție la cei care pot să vă afecteze poziția pe carieră, nu doar loc de muncă.

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 Gemeni / Ascendent Gemeni

Un nou proiect creativ poate aduce beneficii imediate. Dacă e materializat, finalizat, făcut ca la carte, discutat, cu sau fără ajutorul altora, aduce beneficii imediate de bani sau de altă natură. Vine toamna și trebuie să umplem cămara. Cu toții căutăm, în astfel de vremuri tulburi și agitate, stabilitate înainte de toate. E mare agitație, unii o conștientizează, alții sunt mai boemi, dar nu trăim vremuri simple.

Horoscop 2-8 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Câștiguri pecuniare la cei carieriști, concentrați pe studii și performanță, nu la cei casnici. Atenție la riscurile care trenează pe zona domestică, accidente, instalații problematice etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 Leu / Ascendent Leu

Dragostea voastră trece clar prin stomac! Pregătiți-vă din start rezerve, cămări cu toate bunătățile. Puțin și bun, dar să fie. Ceva negocieri, discuții, tranzacții, contracte, alianțe care să fie temelia, baza de susținere a ceea ce vreți să construiți, să câștigați, evident.

Horoscop Mihai Voropchievici 2-9 septembrie 2024. Realizări importante şi succes în dragoste pentru GEMENI, o nouă relaţie pentru FECIOARĂ

Horoscop 2-8 septembrie 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Aveți activă zona sănătății, a frumuseții, a SPA-ului, artei. Sunt susținuți artiștii și artistele, zodii care pot să susțină tot ceea ce înseamnă bonusul astral al Fecioarei: Gemeni, Pești, Taur. Alții pot avea parte de pierderi răsunătoare, deci atenție la cum vă chivernisiți, unde vă puneți bunurile, să nu rămâneți fără ele. Atenție să nu fie afectate câștigurile. Dacă știți să fiți atente, e o săptămână în care inspirația și muzele se definesc prolifice, pot aduce câștiguri de bani sau loc în cer.

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 Balanță / Ascendent Balanță

Alinierea de planete cu Venus-Lilith, norocul divin și coada dragonului, e o rampă de lansare și de câștig. Este vorba de cele intuitive, li se oferă ceva. Semne în dragoste, cum stați cu relația de cuplu pe astrograma de cuplu? Bonusuri sentimentale la unii, la alții pe zona de afaceri, business, copii și orientarea lor profesională.

Horoscop 2-8 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Sunteți liberi? Unii pot fi liberi în Univers, alții pe Pământ. Cei care sunt ocupați trebuie să stea puțin pe banca de rezerve, previziunile sunt pentru ceilalți. Apare ceva roz, de amor la locul de muncă sau vi se coace ceva acolo. Norocoșii vor număra bobocii în această toamnă. Câștiguri, beneficii, ce au adunat în traistă și în cămară.

Horoscop Mariana Cojocaru 2-8 septembrie 2024 Săgetător / Ascendent Săgetător

Se întâmplă ceva în cercul vostru relațional. Vă poate destabiliza evoluția corectă, terestră, dar mai ales spirituală. Când discutăm de așa ceva, e clar că vreți să înțelegeți o cale corectă de evoluție. Vreți clarificări, căutați niște repere. Unii caută niște stâlpi de rezistență pe care să se poată ridica, înălța, evolua corect. Alții pot păți ca în povestea cu cei 3 purceluși.

Horoscop 2-8 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Vă recomandăm doar evoluție corectă pe carieră, cu beneficii curate. Cei care aleg cealaltă cale pot plăti scump pe viitor. Se alege bobul de neghină, se împart apele și unii pot să dea socoteala, pot fi controale. Dacă totul este corect, ca la carte, așezat, nu se va întâmpla nimic. Din potrivă, vor fi fericiți, vor respira ușurați. Ceilalți au temă de lucru sau de gândire. Clarificările sunt esențiale. Fiți înțelepți!

Horoscopul integral, pe playtech.ro

Spynews
Fiica lui Tzancă Uraganu și a Alinei Marymar a împlinit un an. Cum a arătat petrecerea organizată pentru micuță | FOTO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Comoara găsită de o femeie într-un râu. I s-au înmuiat picioarele când a văzut ce a scos din apă
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
Uluitor ce schimbare! Păpușa de la Glina s-a transformat TOTAL acum. E de nerecunoscut la 18 ani
DailyBusiness
MAREA amnistie fiscală! Ciolacu anunță dobânzi și penalități ANULATE și reduceri de 3%
Adevarul
Cel mai șocant caz de iubire obsesivă din istorie. De ce a fost în stare un medic pentru a trăi alături de dragostea vieții sale
Spynews
Radu Vâlcan și-a descoperit noi pasiuni, după botezul fiicei Laurei Cosoi! Prezentatorul TV s-a apucat de olărit! | VIDEO
Spynews
Cristi Tănase și soția lui se întâlnesc, din nou, în instanță! Dodel, acuzat că nu s-ar implica în creșterea fiicei lor | FOTO
Evz.ro
Asia Express sezonul șapte. Cele mai tari aventuri din viață pentru Betty Salam şi Cătălin Vişănescu
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Cancan.ro
De ce a murit Alina, femeia de afaceri din Gorj căreia i s-a făcut rău la volan. Verdictul medicilor
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Mânăstirea din România unde au fost ascunse 200 de tone de aur! Cum a fost păstrat tezaurul Băncii Naționale, fără a fi descoperit de forțele rusești
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Te trec fiorii! Gheorghe Dincă, detalii cutremurătoare la 5 ani de la cazul Caracal. Ce a povestit despre fetele care au dispărut din curtea sa: „Cu ce sunt monstru?”
substantial.ro
Polițist din Vâlcea prins în flagrant primind mită de 2.000 de euro
MediaFlux
ANUNȚUL Poștei Române pentru PENSIONARI. Poștașii deja au trecut la TREABĂ.
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...