Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024. Zodia cu protecţie divină şi zodiile afectate de karma grea, avalanşă de retrograde

La nivel macro, se mișcă anumite influențe astrale care sunt esențiale. Generic vorbind, e cu liniștea dinaintea furtunii sau picătura care umple paharul și riscă să dea pe dinafară.
Alina Costache
21 iul. 2024, 09:25
Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024. Zodia cu protecţie divină şi zodiile afectate de karma grea, avalanşă de retrograde
Zodia cu protecție divină

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024, prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iulie 2024.

Din punct de vedere social, săptămâna va avea un maximum. La nivel macro, se mișcă anumite influențe astrale care sunt esențiale. Generic vorbind, e cu liniștea dinaintea furtunii sau picătura care umple paharul și riscă să dea pe dinafară. La unii poate fi și picătura chinezească. Neptun retrograd pe gradul 29, 51 de minute și 55 de secunde e responsabil de aceste zile.

Acest grad înseamnă că planeta e foarte aproape de cuspidă, între Pești și Berbec. Influențează și o parte, dar și pe cealaltă. În general, Berbecul este neliniștit și rupe ceva, are ceva de războinic, competitor, cuceritor. Dar pe zona care ține de Pești, unde este Neptun retrograd, vine și anunță ceva de pod, de tranziție, mecanisme care trebuie să devină funcționale dar altfel, după alte reguli, alt sistem.

Horoscop 2024. Patru zodii care vor avea o toamnă de vis. Trifoiul cu patru foi le arată calea norocului

Este vorba de axa destinului și de Saturn retrograd care este în continuare în Pești. Funcționează ca magneții, cu grad de suportabilitate pentru unii sau de insuportabilitate pentru alții. Nu se aplică doar indivizilor, ci și structurilor macro, adică social, economic, politic, în așa fel încât suntem martorii unor noi vremuri și schimbări.

Ceva e pe cale să se întâmple sau ceva e pe cale să izbucnească, la nivel macro, în funcție de zodii și de țări. La nivel micro, omul de esență subtilă va evolua pentru a nu fi umilit. Neptun retrograd ne spune la fel de martiri. Saturn retrograd e despre suferința care îi înalță numai pe cei buni și care îi va plesni pe egoiști, farisei, profitori.

Soarele intră în Leu unde se simte foarte bine și dă un plus de energie acestei zodii, unde strălucirea, aura fiecărui individ în parte ar trebui să arate altfel. Este o perioadă importantă și pentru lideri în urma acestui schimb.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Berbec / Ascendent Berbec

Cu Neptun retrograd la granița dintre Berbec și Pești, dar și cu Chiron în Balanță, cu o mână se pare că luați ceva, inclusiv bani, cu cealaltă dați. Este vorba și despre ale beneficii, mașini, case, terenuri etc. Trebuie să muncim pentru ceva. Destin ca la jocuri de noroc. Unii le iubesc, dar la alții ele arată complet diferit. Poți să vezi viața ca o provocare, competiție. Te entuziasmezi, vrei să riști. Alții nu se așteaptă la reversul medaliei. Există grad de risc, nu uitați de Lilith în Balanță. Este nevoie de ceva esențial acolo. Indiferent de vârstă, căutați terapie sau astroterapie spre înțelegere și vindecare.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Taur / Ascendent Taur

Vești foarte bune de la Mercur! Astrul părăsește zodia ta și intră în Gemeni. Anunță bani, reglare în sau de conturi, achitări de facturi restante și încasări de bani pentru ceva, o muncă prestată, beneficii pentru echilibrarea între munca prestată și, pe urmă, o vacanță. Investiți în voi, în sănătatea voastră, în călătorii, fiecare cum vrea. Atenție ce luați pe mere să nu dați pe pere.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Gemeni / Ascendent Gemeni

Marte intră în constelația dvs. Anunță competiție, ambiție, veți pune rigla ca să centrați ceva în așa fel încât să împăcați și capra, dar și varza. Nu e imposibil, pentru că vorbim de sănătate. Ceva acolo pare pe muchie de cuțit, atenție la Marte, poate să facă anumite lucruri. În esență, poate să predispună la anumite afecțiuni care țin de febră, stări febrile. Atenție la ce mâncați, ce beți, cât stați la soare, pentru că se anunță extreme. Riscuri de intervenții stomatologice, dar e mai bine să le programați, nu să le tot amânați. Vor fi competiții, reglări de conturi, cei mai mulți veți fi fără răbdare. Aveți dorința de a vedea că voi aveți dreptate. Pot apărea probleme cu autoritățile. Fiți temperați și calmi.

Horoscop 2024, 2025, 2026: Trei zodii ale căror dorințe tăcute se vor manifesta în acești ani. Au noroc cu carul și lipici la bani

 

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Rac / Ascendent Rac

Venus v-a părăsit și urmează să o facă, curând, și Soarele. La unii au adus ambii beneficii, cei care sunt cu adevărat activi și muncitori, la alții pot să anunțe anumite cumpene, dileme, ce o să faceți de acum înainte. Se duce afluxul de energie și, când dispare o tipologie astrovibrațională, te gândești acum de unde să îți mai iei sevele să continui sau să începi, sau altceva.

Horoscop 22-28 iulie 2024. Leu / Ascendent Leu

Este ultima săptămână cu Mercur în zodia dvs. Discuții de minte, suflet, la unii și de trup pentru că poate să fie și despre sănătate. Deschideți bine ochii la blocaje care pot apărea pe carieră, pe bani, un fel de debusolări sau dezorientări. Nu sunt de ici, de colo.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară

Trebuie să găsească o cale de mediere între ce își dorea până mai ieri și ce trebuie să rezolve de azi înainte. Există un soi de ușă pe care trebuie să o deschideți după ce închideți alta. Finalizați ceva și este scris că trebuie să începeți altceva sau nu puteți finaliza ceva pentru că vă lipsește o informație, o piesă, o chestiune.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Balanță / Ascendent Balanță

Se reactivează, în general vorbind, rănile trecutului la persoanele care nu sunt tocmai tinere. Nu vorbim despre elevi, studenți. Aspectele sunt pentru cei mai în vârstă. Particularizând, este nevoie de căi pentru cunoaștere, autocunoaștere, chiar căi de vindecare pentru rănile respective sau un soi de astrogramă a vindecării, pentru că indică un dezechilibru. Cei tineri au repere care țin de misiunea lor karmică, acolo se vede ce au de făcut în viață, ce școală li se potrivește, de ce au tensiuni cu părinții, cum pot fi soluționate. Orientare pe sudii, carieră, străinătate.

Horoscop 22-28 iulie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Plecarea lui Marte din zodia opusă, a Taurului, e de bun augur! Atenție la persoanele exagerat de cumpătate, zgârcite. Cei care se folosesc de semenii lor sau calcă pe cadavre pentru propriile lor beneicii. Scorpionul e renumit, de obicei, că nu știe să găsească o soluție de a îi împăca pe toți. Nativii pot avea aspecte de Rac sau de Pești și sunt mai generoși de cât unii. Dar Marte e unul din patronii zodiei, de aceea de multe ori Scorpionii sunt reci și neîndurători, nu se gândesc la semenii lor. Alții pot fi cu acest sânge rece chirurgi excepționali, care ajută cu harul primit semenii.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Săgetător / Ascendent Săgetător

Sunteți, în general, mână largă când este vorba de confortul personal și de anumite lucruri esențiale. Acum depinde de fiecare ce și cum gestionează. Unii suferă, dar primesc sau caută sfatul unei femei.

Horoscop Mariana Cojocaru 22-28 iulie 2024 Capricorn / Ascendent Capricorn

Trecerea Soarelui din Rac în Leu anunță beneficii la cei care lucrează în domenii estivale, pensiuni, turism, agenții etc.

Horoscopul complet, pe Playtechstiri.ro

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cartierul dispărut din inima Bucureștiului. I se spunea Valea Plângerii și oamenii trăiau la un loc cu lupii. Regina Maria venea să-și cumpere flori de la grădinarii din zonă
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cine este principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Cum a încercat să inducă în eroare anchetatorii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Gustul amar din vinete, coșmarul gospodinelor. Ponturi de la marii bucătari
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marea Britanie și Olanda vor pierde milioane de milionari până în 2028, potrivit unui raport UBS
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'