Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Horoscop Mariana Cojocaru 24.30 iunie 2024. Cunoscuta astrologă a făcut previziuni pentru toate zodiile pentru perioada următoare.
Alina Costache
23 iun. 2024, 06:48
Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Longitudinea astronomică a Soarelui va fi de 90 de grade și o să vă dea vitalitate din belșug, o schimbare bruscă de macaz și o să înțelegeți cât sunteți iubiți de Univers. Vine cu o energie a belșugului la cei pozitivi și constructivi, deci câștiguri pe toate planurile. Cei ce țin de teluric pot avea mari încercări de natură karmică, chestiuni neînțelese care trebuie descifrate. Trebuie pus punctul pe i. Dacă nu evoluați, atunci involuați și dați înapoi.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Taur

Norocul vostru ține de celebrările tradiționale arhaice, care se făceau în trecut de străbunii noștri, inclusiv de vechii daci. La ei se vedeau efectele apei, aerului, acolo unde este frumosul, sănătatea, focul sacru, hărnicia pământului, aerul adevărat.

Gemeni

Cine are rădăcinile bine înfipte în glie va atrage energie și belșug, relația cu bunii și străbunii. Cine nu, va rătăci într-un labirint abisal. Trecerea astroplanetară din 20 iunie pe cuspidă echivalează cu sărbătoarea Sânzienelor, Drăgaica. Cele cu nume laic, nou, sau dacic, unic, au destinul din altă perspectivă și trebuie vizualizat pe rădăcini.

Previziuni rune 24-30 iunie 2024. Sowulu aduce vindecări, Uruz aduce putere

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Rac

La solstițiul de vară, sărbătorile de Sânziene trebuie respectate ca să nu vă luptați cu Ielele. Comunicarea este foarte importantă, ca și istețimea care ne aduce anumite beneficii în săptămâna următoare. Mișcarea la fel, precum și focul care se vrea sacru, cu ritualurile foarte bine păstrate de popor vor fi esențiale pentru nativii Rac. Ritualurile pot funcționa cu foarte mult spor.

Leu

Solstițiul de vară creionează debutul de destin al săptămânii următoare. Progresiile solare atrag energii venusiene și mercuriene. Aici ne referim la sănătate și ceva legat de locul de muncă, de cariera. Se creionează anumite discuții, negocieri pentru tranșarea anumitor situații și parafarea lor.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Fecioară

Vestea bună este că se prefigurează ceva evenimente. Trebuie să faceți în așa fel încât să vă faceți un fel de ordine în gânduri și în agendă. Regăsiri cu prietenii, petreceri cu ștaif la unii. Cele cu vitalitatea scăzută, veți avea nevoie de o revitalizare în natură. Cele cu probleme ce țin de stres, de energii acumulate, de neînțelegerea anumitor lucruri vor fi nevoite să caute în trecut, în amintiri. Trebuie să afle de când se prefigurează anumite chestiuni care vă creează neliniște. Temperanța, retragerea, izolarea vă pot da un plus de liniște providențială.

oroscop Mihai Voropchievici 24-30 iunie 2024. Zodiile binecuvântate cu protecţie divină. Au aură magică toată săptămâna

Balanță

Nu trebuie să vă gâdilați orgoliul, ci să atenuați ceva ce s-ar putea să nu fie bun în viața dvs. Un om sfătuit este de două ori mai câștigat. Trebuie să știți dinainte, pentru că de acolo veți alege o cărare corectă. Nu uitați că este un an karmic, greu, cu însemnătate și care aduce bagajul ultimilor 9, 18, 26-27, 36-37 de ani și tot așa. Plus viețile anterioare! Nu vine niciunul fără bagaj karmic. âu vin perioade în care să stați cuminți și să meditați, că o să treacă evenimentele fără să vă atingă. Poate în alți ani!

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Scorpion

Solstițiul de vară aduce un plus în zona celor care au de susținut examene, dar nu numai. Cei care sunt cu adevărat pregătiți de lupta și de competiția cu viața. Astrele susțin energetic, cu inspirație, cu vitalitate tot ceea ce aveți de făcut. Și, în niciun caz, săptămâna viitoare aspectele nu vor înlocui lacunele și lucrurile pe care le-ați neglijat, în ideea că o să vină lucruri mai bune și că lucrurile se vor rezolva de la sine. Este o perioadă agitată, în care trebuie să ținem cont de fiecare pas, de fiecare mișcare.

Săgetător

Gemeni e zodia voastră în oglindă, iar opoziția cu Luna Albă pe care o face cu Soarele la solstițiu vă poate pune destinul în penumbră. Există aspecte penumbrale care se calculează la naștere. Ele trebuie suprapuse pentru că unora Soarele le dă vitalitate, altora le-o dă Luna. Sănătatea este pe corelația selenară. Un aspect de cotitură face ca lucrurile să funcționeze în așa fel încât să vă uitați spre trecut, adică acolo unde înțelepciunea și experiențele, lecțiile de viață ale trecutului pot să vă împingă destinul. Dacă nu, vă întoarceți înapoi să rezolvați ce nu ați rezolvat, pentru a putea merge mai departe.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Capricorn

Comunicarea subtilă în următoarea săptămână se vrea un plus pentru spiritele superioare și un suport astral, benefic pentru ei, din toate punctele de vedere. Ceilalți trebuie să ia aminte de la primii, acolo unde se spune că mesajele vin din astral cu o subtilitate și încărcătură aparte.

Vărsător

Cununa de sânziene, cu spice galbene, se vrea spor în casă, cununiță pentru bădiță la cele care vor să își găsească sortitul. Spor de galbene pene, pentru că pasărea galbenă vine și reprezintă sporul de altă natură. Este important să avem spor, cununi de sânziene în preajma noastră.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024 Pești

Soarele cu Venus și cu Mercur în tranzit prin cea de-a cincea casă a horoscopului general indică preocupări ce țin de suflet, în mod deosebit, de relația cu cei mici, de plusurile pe care le pot aduna, fiind empatici, comunicând altfel cu cei din jur, fiind buni la suflet, mărinimoși. O vorbă bună pentru cei din preajmă asigură un feedback la fel de bun.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?