Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Karma împarte apele, iar Venus mai stă în Fecioară și face aspect de cvintil cu Lilith

Este o perioadă în care atenția maximă trebuie îndreptată către zodiile duble, unde e multă dualitate. Adică Gemeni, Pești, Fecioare și Săgetători.
Alina Costache
26 aug. 2024, 17:58
Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Karma împarte apele, iar Venus mai stă în Fecioară și face aspect de cvintil cu Lilith

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024, prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna august 2024.

Soarele părăsește Leul și va intra în Fecioară, aducând cu el energie benefică. Evident, dacă nativii au fost cuminți! Mercur revine la sentimente mai bune, reluându-și mersul direct. E ultima săptămână în care Venus mai stă în Fecioară și face aspect de cvintil cu Lilith, deci unii descifrează ce este iubirea adevărată.

Viața merită trăită și iubită la adevărata ei valoare și intensitate! Alții caută să se joace prea mult cu focul în amor. E și asta o variantă… Atenție mare, totuși. Trebuie să simțim fluturi în stomac, iubirea în toate formele ei, dar să fie sinceră. Pentru câștiguri, beneficii de bani, este o singură întrebare: v-ați confecționat sania? Este o perioadă în care atenția maximă trebuie îndreptată către zodiile duble, unde e multă dualitate. Adică Gemeni, Pești, Fecioare și Săgetători.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024 Berbec / Ascendent Berbec

Luna sau astrul selenar anunță bonusuri, câștiguri la cei foarte inventivi și orientați. Cine este deștept și știe să valorifice plusul acesta, va avea de câștigat. Inventatorii cu școli grele, genialii națiunii pot găsi soluții, se pot adapta. Unii sunt tehnici, practici, au bun gust, gătesc bine și multe altele.

Horoscop 26 august-1 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Noroc, pentru că horoscopul general al săptămânii spune ceva ce vă macină la locul de muncă, pe carieră. E o chestiune importantă care se poate concretiza, semna, parafa. La unii poate să fie o chestiune de sănătate. Karma ta împarte apele sau arată cum trebuie orientată săgeata pe destinul general al Taurului. În funcție de decanul în care te-ai născut, așa se va muta această săgeată.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Cuadratura lui Marte din Gemeni cu Saturn retrograd din Pești arată o răscruce pe destin și nu știți cum să alegeți calea corectă. Este un freamăt pozitiv, o agitație care îți poate aduce o soluție excepțională. Grav este dacă vă așezați în colți și așteptați să vă treacă cheful de muncă și de freamăt. Așa veți găsi căile spre ceva, chiar dacă aveți o dilemă. Ea se poate decripta.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Amprenta se pune, în special, pe a doua parte a săptămânii. Prima este destul de liniștită. În a doua apar nori datorită conjuncției Marte-Lună pe sectorul astral al muncii și sănătății, al disputelor, al controalelor, accidente profesionale. Deci echipamentul de muncă trebuie să fie unul bun.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu. Toamna se numără norocul, după Mercur retrograd. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, pentru reparaţii, iar o zodie este protejată de un triunghi echilateral de aer

Leu / Ascendent Leu

Plecarea Soarelui de la voi e semn bun. Are menirea de a materializa ceva, de a finaliza ce ați început când a intrat Soarele în Leu. Trebuie să transformați acel ceva în beneficiu, câștig, bani, succes. La cei care sunt activi social și care, în perioada aceasta, muncesc. Cei care sunt în vacanță se ocupă de sănătate, de starea de spirit, de rezolvarea chestiunilor de familie, cominicare.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară

Vizita Soarelui va fi cu plus. Stare pozitivă de spirit, deci Soarele se va instala comod în zodia dvs. Umbre doar pe parteneriate, dar pentru voi, dacă ați muncit cu seriozitate, o să apară ceva bun de la cei din jur. Dacă nu ați știut cum să comunicați sau nu ați lăsat loc de bună ziua, indică probleme și restanțe ce țin de caracter, de personalitate, de neadaptabilitate. Lucrurile pot continua.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Balanță / Ascendent Balanță

Soarele în Leu funcționează la voi. Se precipită lucrurile pe destinul vostru. Dacă nu agitați puțin, nu are ce să se decanteze. Sfatul este „că viața e așa și nu evoluează lucrurile așa cum vrei, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai frumoasă ceșcuță”. Presiunea aceasta are o menire aparte pentru fiecare dintre voi.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Cuvintele cheie pentru destin, pentru săptămâna următoare, sunt: justiție, dreptate. Pare, la o primă vedere sinonim cu primul cuvând, dar lucrurile nu stau tocmai așa. Una e dreptatea socială, alta e justiția care poate să fie divină sau terestră. Dar, în esență, dreptatea e adevăr. Plătesc cei care au nedreptățit, au încălcat cutume, legi, chestiuni care țin de o moralitate îndoielnică. Scorpionii, în general, sunt atenți la aceste lucruri. Aceste aspecte pot să le dea acum dureri de cap.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Săgetător / Ascendent Săgetător

Vânătorii, centaurii au o reputație mitologică unică, vânătoarea pusă în slujba celor mai puțin norocoși. Asta place oricui. Celor oropsiți, toate acestea sunt de bun augur. Vânătorii care știu să împartă au numai de câștigat acum, cu intrarea Soarelui în Fecioară. Ceilalți, care pot vâna în exces sau abuza de ceva, acolo deja e justiție terestră, divină sau dreptatea, cu împărțit.

Horoscop 26 august-1 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Soarele anunță o deplasare terestră, ceea ce e de bine. Ține de străinătate sau de altă localitate decât cea de obârșie. Acolo aveți o țintă, vreți să atingeți un nivel, să câștigați ceva, să faceți ceva. Spiritele superioare discută de anumite „deplasări spirituale”, în sensul în care nu e tot timpul vorba de cea terestră. Poate fi o călătorie cu ajutorul unei cărți bune, un film captivant etc. Poate fi vorba de o călătorie unică, de lumină.

Citeste si Zodiile pe care le lovește norocul în toamna anului 2024. Care sunt nativii ce vor avea parte de tot ce e mai bun

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024 Vărsător / Ascendent Vărsător

Câștiguri la spiritele superioare și la norocoși, teme de meditație la cei înfrânați. Ei sunt înfrânați de Mercur retrograd, vor să transforme ceva care stă într-un sertar sau în minte, în ceva palpabil sau vandabil. Temele de meditație sunt și mai subtile, ca mesaj, pentru că acolo înseamnă comunicarea cu lumea de dincolo. Găsirea unor portițe spre a ridica sau debloca anumite bariere de destin care nu vă lasă să rezolvați, să înaintați, să vă atingeți un target pe termen mediu și lung. Alții vor avea de susținut examene, probe, interviuri care țin de străinătate, de business, de ceva mult mai amplu.

 

Mai multe detalii, pe playtech.ro

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Planta care afectează milioane de români. Polenul ei ajunge la distanțe de până la 3 kilometri
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
SE TAIE ACEȘTI BANI! Decizie oficială la Guvern
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Scăpați de mirosul urât al pantofilor. Cele mai rapide soluții
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Studiu Eurostat: Peste 50% dintre români nu își permit să meargă în vacanță! Suntem pe ultimul loc în Europa
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Incident aviatic în Italia reaprinde teoriile conspirației despre chimicale împrăștiate din avioane
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...