Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024: Dragoste, nu război. Se ţese pânza de destin!

Soarele proaspăt intrat în Gemeni, cu progresiile solare pentru săptămâna ce va să vie, activează dorul de ducă, de socializare, de comunicare.
Irina Dumitrescu
26 mai 2024, 09:48
Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024: Dragoste, nu război. Se ţese pânza de destin!

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024  este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Lucrurile sunt așezate cuminte pentru săptămâna viitoare, ca la carte. Mulți vă cunoașteți deja unele previziuni trecute. E important să lucrați cu mare dăruire și aplecare, ca să puteți tese pânza de destin previzională, să anticipați niște lucruri. Vom avea Soare în Gemeni, e primul care dă startul și creionează destinul.

Berbec / Ascendent Berbec
Soarele proaspăt intrat în Gemeni, cu progresiile solare pentru săptămâna ce va să vie, activează dorul de ducă, de socializare, de comunicare. Banii și dragostea la control! Aspecte care țin de karmă și lucrurile vor funcționa exact în acest sens. Atenție la alții, axa karmică e în Berbec și Balanță. La alții va funcționa legea talionului.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Taur / Ascendent Taur
Soarele a părăsit constelația voastră și s-a instalat comod în Gemeni. Viața voastră caută conotații noi, pivotale și justificative. Reperele pivotale sunt de ordin financiar. Bani pentru trai zilnic la unii, anumite tranzacții, investiții la alții. Unii își pot schimba și adresa din buletin, apar niște reglări de conturi, în anumite situații. Cert este că mulți pot să folosească banii și să investească în ei, poate în sănătate sau în dragoste, care trece prin stomac.

Horoscop Pavel Globa iunie 2024. Emoţii strălucitoare, provocări, decizii şi rezultate importante

Gemeni / Ascendent Gemeni
Soarele în Gemeni, Venus în Gemeni anunță o săptămână cu aspecte sută la sută noi și originale, din punct de vedere astrologic. Jupiter în Gemeni e în cădere, deci ce era săptămâna trecută nou la Taur va deveni noutate la voi. Un fel de predare de ștafetă, de ruletă rusească pentru alții care încearcă să își testeze capacitatea de seducție. Ține de fiecare în parte. Unii pot avea anumite probleme pe relația cu cineva, autoritățile, justiția, conștiința.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Rac / Ascendent Rac
Progresiile solare vin cu un soi de avertisment, iar la unii cu un ultimatum: sănătatea la control! E important să fiți atenți la relația cu tradiția, cu glia, cu plantele de leac. Din punct de vedere astrovibrațional, energia dvs poate să fie afectată. În momentul în care vorbim despre o triadă, om-natură-univers, de altă triadă la fel de importantă (tu-traditia-glia) și cu plantele de leac, apare altă triadă la fel de importantă. Relația cu natura, eliminarea energiei negative și atragerea celei pozitive din Univers sună foarte frumos și indică niște căi pur teoretice. Cu astrograma personală veți înțelege care sunt căile de evoluție și de corectare vibrațională pe sănătate, pe organism, unde pot apărea pete pe aură.

Horoscop Mihai Voropchievici 27 mai-2 iunie. Tranziţie astrală, zodii cu încărcătură karmică. Cine are parte de protecţie specială, cine stă în gardă

Leu / Ascendent Leu
Vă aduceți aminte vechiul dicton cu „aici sunt banii dvs?” Deci, ce faceți, unde sunt? Săpați adânc pentru talanți pentru că săptămâna are un dicton clasic, gen verset. Unii trebuie să investească în sănătate pentru că este musai și aici e vorba de investigații și terapii complementare, purificare cu apă de izvor, saună etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară
Trebuie neapărat să eliminați energia negativă acumulată, pentru că e mare bai! Nu puteți să funcționați altfel, nu puteți munci, nu puteți face bani. Parcă acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de a fi conștienți, conștiente, că organismul are nevoie de principii noi, de funcționare. Vă doriți să trăiți în dragoste, nu război. Nu aveți nevoie de conflicte.

Balanță / Ascendent Balanță
Un mare secret previzional: încă e bine, la unii nu va fi! Profitați și rezolvați chestiuni restante, va fi mai greu cu cât înaintați în săptămânile și lunile ce vin. Vor apărea anumite blocaje karmice pe care nici cu gândul nu le bănuiți, încă. Încercați să vă mobilizați acum, să fiți eficienți, să rezolvați ca până vine aspectul respectiv, el să fie mai detensionat. Să nu aibă un impact prea mare.

Horoscopul complet, pe playtechstiri.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!