Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024. Axa karmică triază zodiile în prima lună de vară

Conjuncție Marte-Chiron în Berbec, viața ca o luptă, ca o competiție și, de ce nu, ca o olimpiadă la temerari, la cei adevărați.
Alina Costache
03 iun. 2024, 11:22
Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024. Axa karmică triază zodiile în prima lună de vară

Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024, prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024 Berbec / Ascendent Berbec
Conjuncția Marte-Chiron este, pentru unii, o chestiune dostoievskiană, acolo unde vorbim despre război și pace. Iar pentru alții, o competiție atletică sau în ring. Intervenții stomatologice sau chirurgicale, atenție la obiectele tăioase sau care predispun la accidente domestice.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 2-8 iunie. Schimbări majore pentru trei nativi. Ce zodie va decide să își schimbe destinul

Taur / Ascendent Taur
Investiți în ceva, tranzacționați ceva. Soare cu Venus și Jupiter, toate 3 în cea de-a doua casă a horoscopului general, anticipează chestiuni care țin de aceste lucruri importante. Vreți să faceți ceva, unii se gândesc să schimbe locația. Vorbim de bani, de câștiguri. Alții vor avea facturi restante, datorii de care trebuie să țină cont. Alții vor tranzacționa, vor cheltui bani numai pe plăceri. E treaba lor.

Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024 Gemeni / Ascendent Gemeni
Schimbăm strategia și apar schimbări strategice majore și radicale! Unii se premiază, dar visează că vor deveni spirite superioare în cer, alții primesc bonusuri neașteptate și, de ce nu, aceste bonusuri pot să provoace anumite trăiri de bine, pozitive.

Rac / Ascendent Rac
Diferența o face esența! Ce spuneam la Gemeni, e la voi: bonusul poate fi legat de locul de muncă, iar la alții poate fi pe sănătate, cum e cazul celor ieșiți la pensie. Dar atenție! Trebuie raportate la axa karmică a fiecărui individ, la ascendent. Unii triază lucrurile, dar sigur Universul este cel care, cu adevărat, primează și triază în săptămâna care vine. Esența face diferența!

Mariana Cojocaru, despre alinierea planetelor: „Secrete zguduitoare ne vor pune în gardă”

Horoscop 3-9 iunie 2024. Leu / Ascendent Leu
Pluto retrograd din zodia opusă vă dă un aer de libertate sau de superioritate, depinde cum sunteți structurați. Unii văd în esența de libertate ceva, iar alții extrag de acolo o sevă anume. Libertate înseamnă și creativitate, motivație. Totul se reduce, într-un final, la destin, la caracter. Unii vor avea perspective previzionale legate de cei trei R: revederi, regăsiri, revoluții. Deci ceva se întâmplă!

Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară
Trigonocrația în care este complice și direct implicată Lilith vă poate fi favorabilă în înțelegerea unor mecanisme aparte, unice. De acolo subtilul, relația naturală care se poate contura, câștigul, beneficiul de bani sau în dragoste. Dacă nu, țineți minte de celelalte fețe nevăzute ale lui Lilith.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru Balanță / Ascendent Balanță
Trigonul format de Nodul lunar Sud din Balanță cu Venus și cu Soare înseamnă deplasări cu scop, discuții cu cap și coadă. Previziuni pentru studioși, oamenii și tinerii care au tras în ultima vreme. Săptămâna nu îi va susține pe mediocri. Totul se duce ca beneficiu, ca plus, pe zona examenelor, testelor spirituale, unde există rost și post, slujbă, ca să existe beneficiu. Nu înseamnă că o să treceți obligatoriu, ci înseamnă unde susține Universul, dacă aveți deja un bagaj solid.

Horoscop Mariana Cojocaru 3-9 iunie 2024 Scorpion / Ascendent Scorpion
Cap sau pajură, alegeți ca să puteți culege. Alegeți cu cap, că cine nu înțelege va fi bai de el. Va alege Universul pentru voi o cale impusă și aspră, pentru cei care sunt ignoranți. Unii pot alege mingea, alții terenul, important este să intrați în competiție. Trebuie să vă informați de la cei care au fost în situații asemănătoare, poate să fie un bonus.

Horoscop integral, pe playtech.ro

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Super-furnicile invadează Europa. Provoacă pene de curent și paralizează rețelele de internet
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
Maria Campai (42 de ani) a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o întâlnire cu un băiat de 17 ani. Ce s-a întâmplat cu ea 7 zile mai târziu
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România! Devine obligatoriu de la 1 octombrie. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni