Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020. Zodiile care vor avea de câştigat, zodiile cu Karma îngreunată

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor
Alina Costache
04 iul. 2020, 06:01
Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020. Zodiile care vor avea de câştigat, zodiile cu Karma îngreunată

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna debutează sub influența Eclipsei de Lună din 5 iulie. Cum este o perioadă foarte dură generată de cele două Eclipse(cea Inelară de Soare care a fost pe 24 iunie și aceasta), destinul vostru se află în pericol sau chiar în derivă(dragoste, carieră, sănătate, copii/familie). Ați văzut ce inudații devastatoare au fost în țară, așa cum nu au mai fost în ultimii 60 de ani(Anii Șobolanului-Metal).

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 TAUR

Taur- Aș dori să vă dau vești bune, dar vă spuneam de la început de an că aceste două Eclipse(acum cea de Lună) vă pot da viața peste cap. Uitați cum sunt afectate bunurile românilor(bunurile aparțin zodiei Taurului) în urma inundațiilor, ploilor devastatoare(au afectat recoltele, după seceta prelungită). Perioada dintre Eclipse a adus și un cutremur devastator în Mexic și anunță la voi cutremure existențiale…

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 GEMENI

Gemeni- Exact când a fost Solstițiul de Vară, a fost Eclipsa Inelară de Soare. Acum veți fi sub influența Eclipsei de Lună, care predă ștafeta karmică de la Rac la voi. Afectate sunt relațiile, inclusiv cele sentimentale și de familie(compatibilitate cu impas, care poate anunța scăparea frâielor). În carieră/business se pot scapa lucrurile de sub control. Vă aflați acum la o răscruce de drumuri, cu cumpene grele.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 RAC

Rac- O altă confirmare a previziunilor făcute de mine este decesul lui Costin Mărculescu-Rac. A fost exact în marja calculată de mine pentru perioada celor două Eclipse. Decese s-au înregistrat și pe inundațiile din acest An al Șobolanului de Metal, an care nu avea cum să fie pozitiv din perspectivă astrologică, pentru că exact acum 60 de ani a mai fost Anul Șobolanului de Metal cu inundații așa grave.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 LEU

Leu- Eclipsa de Lună din data de 5 iulie din Rac vă debusolează complet. Cum căile de ieșire le văd pe karma individuală(așa calculez că ați fost în viețile anterioare), nu pe cea de grup/zodie, nu are rost să mă aventurez să vă dau soluții, care pot fi exat pe dos ca și rezolvări la încercările prin care treceți(carieră, business, dragoste, familie, orientarea copiilor, sănătate, etc). Mecanism blocat.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Cum spuneam de multă vreme că perioada eclipselor aduce cutremure existențiale, iată că în lume au fost chiar fenomene grave și un cutremur devastator(vezi Mexic cu alertă de Tzunami pentru mai multe țări). Să vedeți de acum cum sunteți luate în vizor, împreună cu celelalte zodii duble(Gemeni, Săgetător și Pești). Cuadraturile anunță cumpene în amor, carieră, business ș.a.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Cea de-a doua Eclipsă a verii, o Eclipsă de Lună, vă atenționează asupra a ceea ce va să vie. Cum ploile au făcut ravagii, până și vremea de afară ne este potrivnică. Pentru cei care nu au înțeles că menirea mea este să avertizez și nu să fac previziuni bune, doar de dragul de a gâdila orgoliul unora, vă spun că adevărata orientare o pot face numai studiind astrograma complexă a fiecăruia/cuplu/copil.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 iulie 2020 SCORPION

 
Scorpion- Sunteți într-un labirint existențial în care doriți să găsiți calea către lumină; soluțiile le văd pe karma fiecărui nativ/e. Eclipsa de Lună va accentua și va pune presiune pe voi să vă înțelegeți pentru a nu avea parte de eșecuri succesive( opoziția Soarelui natal cu Uranus din Taur). Vizate sunt cariera, business-ul, sănătatea,relațiile parteneriale, de familie, sentimentale sau… de altă natură.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?