Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Va fi vâlvă mare, apar probleme de natură karmică, iar Mercur retrograd dă totul peste cap

Amprenta săptămânii ce urmează ține prioritar de atragerea energiei benefice din Univers pentru sănătate. Fără ea nu facem bani, nu avem câștiguri, loc de muncă, o carieră sau vigoare de luptător pentru a atrage un destin bun și favorabil. Aspectul e dat de conjuncția Soare-Lună în Leu și Venus în Leu, unde este iubirea. Nu suntem sănătoși, nu putem iubi!
Irina Dumitrescu
05 aug. 2024, 12:37
Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Va fi vâlvă mare, apar probleme de natură karmică, iar Mercur retrograd dă totul peste cap

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024, prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna august 2024.

Săptămâna vine cu puțină sare în bucate, dar bună. Impuls vom avea începând cu data de 5 august, când Mercur va intra în mișcare retrogradă în Fecioară. Va fi vâlvă mare. Nu uitați că cea mai importantă zi din an va fi 08.08.2024, cu cei 3 de 8. Vom avea și amprenta lui 8 care nu face nimic altceva decât să ne contureze ceva în viață.

Cei care știu să transforme această energie în câștiguri, vor avea acumulări, beneficii din a doua parte a vieții, de parteneriate de diferența dintre clasele sociale. Cum să te regrupezi, reorganizezi la seniorat? Vei afla în curând.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Berbec / Ascendent Berbec

Mai mult ca niciodată, sănătatea la voi se vrea un fel de barometru esențial pentru a intra cu dreptul în sezonul rece. Vara facem sanie și iarna car. Ocupați-vă de voi. Zone sensibile: inima, coloana, sistemul osos. General vorbind, căci fiecare nativ poate avea alte afecțiuni de vindecat. O parte din bani se vor duce pe sănătate, trebuie reparat organismul pentru a retura motoarele apoi, ca să mai faceți iar bani.

Citește și: Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Nativii vor avea oportunități la fiecare pas

Horoscop 5-11 august 2024. Taur / Ascendent Taur

Pe următoarea perioadă este vizat sistemul imunitar și chiar de oblojit rănile sufletești. Conjuncție Soare cu Lună, ce a rămas neoblojit în ultimul an? Pentru unii Tauri, datorită lui Uranus retrograd, putem vorbi de probleme circulatorii. Nu stați cu capul mult în soare.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Gemeni / Ascendent Gemeni

Cuvântul cheie valoros ce ține de sănătate, câștiguri, de carieră, dragoste, sistemul nervos este vizat cu un risc crescut de accidente, de intervenții chirurgicale sau de altă natură (tip ORL, stomatologic). Aspectul e dat de Marte în Gemeni. Chestiuni care nu sunt de ici, de colo și care trebuie luate în considerare cu adevărat. Sunt probleme ce țin de trecutul tumultos. Mulți sunteți mai stresați decât de obicei, iar Jupiter, pe cât e de bun, pe atât e de neîndurător atunci când nu ști să îți acorzi timp pentru tine.

Horoscop 5-11 august 2024. Rac / Ascendent Rac

Energia din ultima lună s-a vrut, cu adevărat, benefică și pozitivă. Cum ați știut să o gestionați și să o trageți ține de fiecare în parte. Cine are probleme în continuare, clar sunt de natură profundă, esențială, karmică, neînțelese. Ele vin din vieți anterioare și nu au fost rezolvate nici atunci și tot așa.

Zodiac chinezesc august 2024. Tigru are parte de viața la care a visat. Șoboloanul strălucește din plin

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Leu / Ascendent Leu

Iubirea de animale, de semeni, se vrea vindecătoare! De acolo vă trageți o anumită sevă. Unii vor investi, vor face acțiuni în acest sens. E vorba de bani dăruiți. Se spune că acolo unde dăruiești, Universul îți înzecește veniturile. Această energie se vrea vindecătoare. Probleme de sănătate și financiare doar la cei egoiști, la cei care calcă pe cadavre. Fiți buni, calmi, altruiști și blânzi!

Fecioară / Ascendent Fecioară

Mercur retrograd în zodia dvs spune că trebuie să rezolvați probleme ce țin de agitații, restanțe ce țin de bani, stresul peste măsură sau graba care strică treaba. Trebuie să fiți temperați, calmi. Găsiți-vă coordonate, sevele sau grăbiți-vă încet!

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024 Balanță / Ascendent Balanță

Presiunea psihică este în creștere. Afecțiuni secrete, mocnite, care vă pot destabiliza pe viitor. Pot fi de esență afectivă sau psiho-emoțională, modul în care empatizați cu cei din jur va fi hotărâtor. Universul va pune lupa și analizează cum te comporți, cum îl vezi pe cel din preajma ta cu ochi buni, blânzi și îngăduitori. Ține de diplomație, generozitate, element uman de factură sau pe filon aurifer.

Horoscop 5-11 august 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Nu stați pe roze, ca Balanțelor. Aveți nevoie de cunoaștere și de vindecare prin accesarea punctelor de pe trup, organism, în așa fel încât acolo să știți care sunt cheile de vindecare. Sau pe astrograma dvs, acolo unde se văd aceste puncte nodale pentru vindecare. Pe partea generală, unde se spune că sunt veniturile, trebuie să fiți atenți că cineva vă poate da planurile peste cap sau le poate amâna, datorită unor anumite chestiuni superficiale, neesențiale. Mercur retrograd este și el activ, cât se poate, cât de curând.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 august 2024: Săgetător / Ascendent Săgetător

Sănătatea este într-un con de umbră pentru că Jupiter este în cădere. Și câștigurile sunt înjumătățite și ele. Dar dacă nu ești sănătos, degeaba vorbim despre beneficii și câștiguri pentru că nu le poți accesa cum îți dorești tu. Munca în exces trebuie înlocuită cu ceva benefic, conform destinului individual.

Citeşte mai multe pe playtech.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!