Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Săptămână grea, destin pe muchie de cuțit. Greaua conjuncție Lilith- karmă negativă aduce necazuri

Secrete de alcov se pot ascunde la unii dintre voi. Pot ieși la lumină zilele acestea. Dacă nu ați calculat din timp totul, dacă ați încălcat normele de moralitate, atenție mare la cei care se expun la astfel de riscuri.
Alina Costache
09 sept. 2024, 06:29
Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Săptămână grea, destin pe muchie de cuțit. Greaua conjuncție Lilith- karmă negativă aduce necazuri

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024  este prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna septembrie 2024.

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024 Berbec

Soarele progresat prin cel de-al doilea decan al Fecioarei va face opoziție cu Saturn retrograd, deci un aspect demn de luat în considerație. Marte în Rac, unde arma războinicilor meșter va fi cleștele, patentul, cheia franceză, anunță o perioadă foarte bună pentru meșteri, cu bani și câștig pe măsura gradului lor de profesionalism.  Greaua conjuncție Lilith, karmă negativă, e datorită prezenței lui Venus, care va scoate la lumină secrete grele de alcov. Ne vor lăsa mască, pe mulți dintre noi. Acest aspect susține artiștii, oferindu-le muze grele, inspiraționale. Ele se vor materializa în bani și câștiguri culturale.

Cuvânt cheie: pasiune sau, pentru alții, iubire. Ca să fim în trend cu aceste cuvinte cheie, avem și fluturi în stomac la tineri. Încercări, probe de foc la căsătoriți, acolo unde lucrurile stau diferit. E vorba de iubiți, amanți, amantlâcuri. Cât foc trebuie să fie acolo, cât de fierbinte este situația? Cum vă pot agita pe voi aceste situații? Ori sunt interesante, ori sunt foarte complicate și vă pun inima pe jar.

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Veștile previzionale sunt legate, în săptămâna ce vine, de copii. Ele mai pot veni de la copii, de la nepoți. Atenție maximă la cei care lucrați în domenii cu grad de risc. Trebuie să aveți echipament de siguranță, să parafați lucruri, să faceți instructajul. Alții vor trebui să aibă atenție mare, ochii mari acolo unde există risc de accidente, de electrocutare etc. Atenție dacă vin meșterii să vă repare ceva. Cei care se știu cu afecțiuni cronice, trebuie să fie foarte atenți la sănătate.

 

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Destinul vostru este între alb și negru, atunci când vorbim de sentimente, de familie, de rude. Câștiguri apar la vindecătorii zodiei și la artiști. Probleme la cei cu profesii care țin de copii, examene, dascăli, agitație mare. Sperăm să fie cu rost și cu folos! Anumite aspecte țin de Saturn retrograd și lucruri care nu trebuie luate în derâdere. Cei care au relații solide, sentimentale, sau relații noi pot răsufla ușurați. Cei care au intrat în relații care deja ridicau anumite semne de întrebare trebuie să vadă, să afle dedesubturile. De ce au ales așa, ce este în spate, ce anunță relația lor de ce ține de sinastrie, relația de cuplu?

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Intrarea lui Marte în Rac e pentru voi o sabie cu două tăișuri. În amor, acolo unde lucrurile știți cum sunt, pentru că datorită tranzitelor perioadei, acest Marte face aspect de cuadratură cu axa karmică într-o zonă destul de specială, de tranșantă. Trebuie să vă gândiți cum împăcați și capra, dar și varza. Câștiguri clare la cei harnici, vrednici, meșteri, cei care știu să dreagă tot. Sunteți favoriții astrelor, aveți o dibacitate aparte (unii dintre voi).

REI zodii care au noroc în iubire și se îndrăgostesc lulea toamna aceasta. Mihai Voropchievici: „Dragostea și pasiunea te așteaptă”
Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Leu / Ascendent Leu

Cei cu probleme stomatologice trebuie să știe că paza bună trece și marea. E timpul să luați atitudine, dar nu forțați norocul de niciun fel. Nici la locul de muncă, nici pe zona carierei și, mai ales, îngrijiți-vă! Trebuie să fiți cu ochii în patru, există risc de luxații, accidente, lovituri, atenție dacă manevrați obiecte tăioase, scule. Evitați conflictele deschise. E bine să fiți cât se poate de diplomați și de temperați. Nu turnați gaz pe foc, încercați să puneți batista unde vedeți pe cineva agitat, ca să temperați lucrurile. Este spre beneficiul vostru direct. Când există liniște, este un teren bun, fertil pentru a atrage profit și câștiguri. Acolo unde este conflict sau probleme cu autoritățile, justiția, lucrurile pot scăpa de sub control.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Opoziția Soarelui cu Saturn retrograd este esențială în gândirea calculată, cu profit. Cei care se vor încăpățâna riscă să piardă, să deranjeze și, mai ales, să supere. Nu cred că vreți să vă supărați cu nimeni… Atenție mare la compatibilitățile și incompatibilitățile în dragoste, pentru că unii pot fi cu un ochi la făină și altul la slănină. Pot ieși la lumină tot felul de secrete, trebuie să vă gândiți înainte de două ori la riscuri. Cei care au relații foarte solide pun problema altfel.

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Balanță / Ascendent Balanță

Săptămână grea, destin pe muchie de cuțit. La unii, destin pe marginea prăpastiei. Pe cine aveți în dragoste, ce se întâmplă acolo? Unii se expun la riscuri mult prea mari sau poate iubesc „sporturile extreme”. Ține de natura fiecărui om în parte, ce și cum gândește sau atrage norocul în dragoste. Din anumite parteneriate inteligent făcute ar putea să apară beneficii, propulsări sau promovări. Rata este mică, dar este o veste bună.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Secrete de alcov se pot ascunde la unii dintre voi. Pot ieși la lumină zilele acestea. Dacă nu ați calculat din timp totul, dacă ați încălcat normele de moralitate, atenție mare la cei care se expun la astfel de riscuri. Unii sunt mari aventurieri și Scorpionii sunt cunoscuți că pot depăși chiar și Săgetătorii. Atenție mare la sănătate, pentru că așa ai cum să susți câștigurile. În zilele următoare, poate să dea bătăi de cap unor nativi. Sănătatea bună susține câștigurile pozitive. Când ceva nu e în ordine, acolo pot fi vizualizate anumite câștiguri interzise, neortodoxe.

Horoscop Mariana Cojocaru 9-15 septembrie 2024. Săgetător / Ascendent Săgetător

Veți sta în cumpănă pentru că nu realizați faptul că astrele sunt organizate altfel. Sunteți foarte optimiști și încrezători, iar acest lucru este minunat. Toți vă spun de gândirea pozitivă, cum atragi norocul. Dar cu mențiunea că, în săptămâna care urmează, trebuie să alegeți bobul de neghină. Aveți capacitatea de a face lucrul acesta, important este să nu vă culcați pe o ureche și să așteptați să vină norocul spre voi. Genul de pară mălăiață în gura lui nătăfleață. Nu călcați peste cadavre, anul nu admite așa ceva. Atenție ce compromisuri vă ispitesc.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

În carieră, cu o mână iei acte, bani etc, cu alta plătești, achiți, rezolvi. Este săptămâna eficienței. Dacă veți știi cum să vă organizați, veți rezolva lucrurile cu eficiență maximă și de acolo apar beneficiile.

Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Te lasă fără bani în contul bancar. Înșelătoria din România aproape imposibil de depistat
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Viața la bloc. Cât de important este certificatul energetic. Mulți îl ignoră
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
EXCLUSIV | Dan Negru, amenințat cu moartea și luat la ”șuturi” în plină stradă! ”Vei plăti prețul suprem!” De la ce a pornit totul?
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Banii NU trebuie să ajungă la proprietarii de terenuri. Cum se plătesc ajutoarele pentru teren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Descoperire arheologică remarcabilă în Dobrovăț: oseminte ale unui copil din secolele IX-VIII î.Hr.
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...