Horoscop Mariana Cojocaru. Bob de neghină pe destin, weekend cu Luna neagră care bântuie şi conjuncție Mercur retrograd-Venus în Fecioară

Trigonul Pluto retrograd în Vărsător indică dorință de libertate. Uranus retrograd pe gradul 28 în Taur și Lilith în Balanță ne indică vigilență, mereu trebuie să rămânem în gardă.
Irina Dumitrescu
16 aug. 2024, 20:20
Horoscop Mariana Cojocaru. Bob de neghină pe destin, weekend cu Luna neagră care bântuie şi conjuncție Mercur retrograd-Venus în Fecioară

Horoscop Mariana Cojocaru Berbec / Ascendent Berbec
Atenție distributivă, că e bai! Risc de accidente, trebuie să fiți atenți la detalii. Nu e timp pentru zăbavă când vorbim de carieră, de bani, de câștiguri. Opoziția Chiron cu Lilith, chiar dacă va fi vacanță, somnul zodiei nu miroase a succes. Luptă! Trebuie să fiți tot timpul vigilenți, concentrați și, dacă e ceva de făcut, nu amânați la infinit.

Taur / Ascendent Taur
Astrele vor fi cu ochii pe dragostea voastră, pe copiii sau pe locul de muncă, în antiteză cu partea de sănătate. Aspectele astrale sunt altfel acum și, în astfel de condiții, veți investi bani în copii. Bonusuri sau beneficii în așa fel încât să puteți îmbina utilul cu plăcutul, să vă trăiți viața la intensitate maximă.

Citeste si Horoscop special august 2024. Cele două zodii care se întorc la o dragoste din trecut

Horoscop Mariana Cojocaru Gemeni / Ascendent Gemeni
Mercur retrograd în Fecioară anunță anumite discuții constructive sau probleme în/de familie. Revederi, regăsiri, recuperări. Planurile vă pot fi date peste cap de propriul vostru patron astral, Mercur retrograd, marele zăpăcitor. Nu este malefic, atenție! Dacă nu ești atent, atunci te taxează și dublează doza pentru neatenție și pentru superficialitate. El nu suportă superficialii, mediocrii, niște lucruri care sunt cu jumătăți de măsură. Ori promiți și te ții de promisiune, ori taci.

Rac / Ascendent Rac
Conjuncția Lunii albe cu Lună neagă spune că un ochi râde, zâmbește, iar altul plânge. Ceva vrea să vă transmită de o durere surdă, ascunsă, pe care ori nu o recunoașteți, ori nu o conștientizați, ori o duceți ca pe o povoară, ca pe o piatră legată de picior. Ține de familie, de casă, de rude, la alții de carieră, în sensul de nerezolvare, neimplicare, necoordonare. Nu știți care vă este calea corectă.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu / Ascendent Leu
Veștile sunt încă bune pentru voi, încă sunteți sub protectoratul solarian care nu este de ici, de colo. Dar, atenție mare la cheltuieli! Trebuie să vă premiați și să vă răsfățați, că nu trăim degeaba, dar atenție cât vă întindeți și cât cheltuiți. Atenție la investiții, analiza trebuie făcută oricum individual. Există un risc ascuns, dar cu încredere, din când în când, cu răbdarea treceți marea și beneficiile pot să apară din domeniile care țin de pescuit, relaxare pe malul apei și tot așa.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Conjuncția lui Mercur retrograd cu Venus anticipează tensiuni în Paradisul conjugal. Anumite blocaje și probleme în călătorii. Zeul cu aripi la picioare poate pune sau poate avea piedici. Risc vizibil la cheltuit bani, încasat bani. Deci numărați bine când îi dați undeva, să fiți siguri că ați dat suma corectă. Numărați bine când primiți banii, să fiți siguri că ați încasat bine.

Două zodii la uşa cărora va bate o fostă iubire în timpul retrogradului lui Mercur

Horoscop Mariana Cojocaru Balanță / Ascendent Balanță
Vă bucură trigonul Lilith-Lună cu Pluto retrograd în Vărsător pentru că vă temperează acțiunile. Dar unele chestiuni par a fi presante, ca la doctor. Prin esență, sunt anumite chestiuni neînțelese, nerezolvate, neconștientizate sau un soi de tinichele de coadă, pe care le tot târâiți pe destin de ceva vreme și care trebuie înlăturate cu istețime.

Scorpion / Ascendent Scorpion
Căutați o soluție salvatoare în carieră, acolo unde practic sunt și câștigurile, banii, beneficiile. Alții în amor, acolo unde problemele pot fi mai complexe de atât. Vorbim de compatibilități și incompatibilități, unde Mercur retrograd presează zona afectivă și amoroasă. Trebuie să priviți altfel lucrurile.

Horoscop Mariana Cojocaru Săgetător / Ascendent Săgetător
Chestiuni karmice, multivalente, vă macină și nu vă dau liniștea la care visați sau în somn. La unii poate nici în somn, dar aici ține de sănătate și de problemele cotidiene. Unii, dacă s-au întins mai mult decât le este pătura, e un alt soi de analiză. Trebuie să vadă de ce și cum s-a ajuns aici, și tot așa. Norocoșii vor activa ceva din trecut și acolo pot să fie beneficii, nu de ici, de colo.

Capricorn / Ascendent Capricorn
Unii coboară de pe cai mari, alții urcă pe cai mari. Dar parcă nu au suport de susținere… e ca la circ! Trebuie să stăpâniți foarte bine mecanismele ca să urcați pe un cal dacă nu aveți tot ce trebuie. Cei care coboară, e mai simplu la ei: de ce nu aveți susținerea? Ce ascunde astrograma voastră? De ce unii sunt dezorientați și alții au direcții foarte clar conturate? Asta e o chestiune care ține de examenul cu viața. Ce și cum v-ați chivernisit, cum ați reușit să puneți lucrurile cap la cap, de acolo, dacă le-ați pus bine va fi minunat.

Horoscop integral pe playtech.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
România plânge și acum! A fost cea mai elegantă doamnă a muzicii românești. A murit prea devreme
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trei zodii care vor avea o perioadă foarte bună. Surprize mari în ultima săptămână din septembrie
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Permis de conducere reînnoit din 2 în 2 ani. Legea nu-ți permite să conduci dacă nu faci testele
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Rusia își propune să crească exporturile agricole cu 50% până în 2030
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore