Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme „în paradis”, eclipsa aduce tensiuni în relaţii

Horoscop 9 - 14 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile în prima jumătate a lunii de primăvară.
Alina Costache
09 apr. 2024, 09:16
Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologa a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Va fi o eclipsă de Soare pe 8 aprilie. Cei născuți pe 8 vor primi vești de la prieteni și de la copii sau evenimentele acolo se precipită. Dragostea și cariera pot să anunțe anumite dispute, care pot fi lucrative, constructive sau distructive.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Eclipsa de Soare pe 8 aprilie este importantă. Ea prefigurează la voi tensiuni în dragoste, în paradis. Vor exista trădări sau risc de adulter, dar fiecare știe ce își construiește. De aceea se spune când vorbim de destin „Cum îți așteri, așa dormi”. De asemenea, vor apărea probleme de sănătate care pot afecta, mai apoi, cariera.

Horoscop Mariana Cojocaru Gemeni

E o perioadă foarte agitată, aglomerată, în care cariera cere reorientare. Sănătatea și dragostea se raportează la karma de grup și, în mod special, la karma personală.

Rac

Astrele anunță anumite plăți sau facturi restante. Unele pot viza iubirea, ascensiunea profesională și, de ce nu, bugetul. Cu alte cuvinte, unii iau pe pere ce vor da pe mere.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu

Tensiuni în paradisul conjugal pe această eclipsă de Soare din 8 aprilie. Atenție la sănătate, pot apărea riscuri de accidente, și la planul relațional, socio-relațional și profesional.

Horoscop BANI si SUCCES 9-14 aprilie 2024. Universul îţi arată o nouă cale. Fii înţelept şi banii vor veni!
Fecioară

Sănătatea va fi influențată de agitația eclipsei de Soare, deci un plus de stres. Anumite schimbări se pot prefigura la locul de muncă. La unele fecioare, dragostea va fi în impas.

Balanță

Vor exista dileme în această săptămâna. Relația cu copiii și cea sentimentală reprezintă priorități pentru perioada următoare. În momentul în care ai înscrise dileme pe această eclipsă, nu știi încotro să o iei. Unii pot avea pe casa a II-a, a VII-a, a IX-a sau pe casa a XI-a.

Horoscop Mariana Cojocaru Scorpion

Cuadraturile perioadei din Vărsător, Taur și Soarele natal anunță încercări, teste, probe, cumpene pe toate planurile. Deci, mare băgare de seamă!

Săgetător

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie anticipează o karmă dificilă în zona comunicării, a carierei, sănătății și deplasărilor. Vine pe casa străinătății și casa justiției, pentru cei care au anumite probleme.

Capricorn

Blocaje pe plan financiar, business, carieră și în dragoste. Eclipsele anticipează tensiuni, dar cea de Soare particularizează pe astrograma generală anumite lucruri care trebuie descurcate. Ițele de destin par încurcate și, dacă nu găsiți soluția, nu puteți țese destinul pentru perioada următoare.

Zodiile supernorocoase în aprilie 2024. Primesc bani „fără număr”, cadouri de lux şi au protecţie divină

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător

Veți fi cu ochii pe casă și pe bunuri. Eclipsa se duce spre zona aceasta. Alții pot avea discuții lămuritoare cu cineva din familie, copii, nepoți, rude de gradul I. Se prefigurează tensiuni în amor la cei care au relații. Sănătatea cere reparații curente și capitale.

Horoscop Mariana Cojocaru Pești

Această mișcare tactică a Soarelui la eclipsă poate anunța anumite schimbări ce țin de planul afectiv, care anticipează și anumite încercări pe zona de carieră. Dacă nu tratați afecțiunile cu o anumită responsabilitate, se pot croniciza. Pot apărea dezechilibre în zona carierei și cea sentimentală. Eclipsele agită spiritele ca să le reașeze în alți parametri corecți.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!