Horoscop Mariana Cojocaru, tranziţia de la aprilie la mai. Curăţenia de Paşte pentru multe zodii, se trece prin cumpene înainte de zenul sărbătorilor

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024. Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare, previziuni pentru toate zodiile. .
Irina Dumitrescu
27 apr. 2024, 08:32
Horoscop Mariana Cojocaru, tranziţia de la aprilie la mai. Curăţenia de Paşte pentru multe zodii, se trece prin cumpene înainte de zenul sărbătorilor

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Luna din Săgetător vă vrea cu dor de ducă. În carieră, gândul zboară ca o nălucă: muze sau idei geniale? Aici e aici, pentru că se spune că atunci când vreți să fiți creativi, când vă doriți ceva ca și produs final, e bine să fiți inspirați de ceva. Prin urmare, gândul zboară ca o nălucă. Se spune că în Univers există tot felul de canale, de culoare de comunicare.

Horoscop mai 2024. Şase zodii născute sub „steaua norocului” în ultima lună a primăverii. Vin vremuri prospere în viețile nativilor din aceste zodii

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Ne pregătim de nunta cosmică. Dragostea va fi prioritară la voi, câștiguri la cei cu invenții omologate. Nu veți avea parte neapărat câștiguri palpabile. Câștigurile sau beneficiile se pot transforma, în timp, în ceva palpabil.

Gemeni

Revenirea în mers direct a lui Mercur e pozitivă pentru voi. Vă veți simți mai în elementul vostru, ca mobilitate. Acest lucru este de subliniat pentru persoanele cu o anumită labilitate, pentru că vor plânge de faptul că nu pot să își susțină cauza sau nu pot să îi convingă pe cei din jur pentru beneficiul lor direct, concret. Vor apărea tot felul de oportunități socio-profesionale numai la persoanele active.

Horoscop Mariana Cojocaru Rac

Luna din Scorpion activează sensibilitatea voastră, dar și complexele care țin de psihic, de partea astro-mitologică cum este mitul lui Oedip și al Electrei. Există o relație specială cu mama, iar fetele pot avea o relație specială cu tații. Zodiacul este împărțit în două.

Leu

O să faceți casa lună, o primeniți de sărbătoare. Gând la gând cu bucurie căci urmează Paștele ortodox. Dorim să ne purificăm casa și e un lucru benefic. Unii vor face în așa fel încât să se ocupe și de purificarea interioară. Cei care au o credință aparte au făcut lucrul acesta ca la carte.

Horoscop Mariana Cojocaru Fecioară

Purificați-vă corpul și casa, căci corpul este considerat un templu, acum mai mult ca niciodată. Fecioarele au o sensibilitate aparte, acumulează mai ușor toxine în organism. De aceea, se spune că multe Fecioare au tendința să devină vegetariene. Prin urmare, perioada aceasta este considerată a fi funcțională. Fecioarele cu blocaje pe organism trebuie să facă în așa fel încât să le elimine. Chestiuni mărunte și mocnite vă pot afecta organismul și, de ce nu, subsidiar viața, destinul.

Balanță

Își caută liniștea, pacea, echilibrul. Dar se spune că înainte de a ajunge în zona zen, trebuie să înțeleagă anumite mesaje. Unele se primenesc pentru o călătorie terestră, altele pentru o călătorie inițiatică cu Mercur direct și Pluto retrograd în Vărsător. Este o săptămână în care vă doriți fie să călătoriți terestru, clasic, fie veți avea musafiri și vă pregătiți pentru ei. Alte Balanțe văd călătoria ca pe ceva inițiatic, fie o lectură cu un mesaj aparte, altele vor să apară la televizor sau se vor informa de pe internet. Au nevoie de informații linișitoare, lămuritoare, melodioase.

Horoscop Mariana Cojocaru Scorpion

Vă pregătiți să vă uniți cu „cerul”.  Spiritul trebuie să devină curat ca lacrima, spre reflexie. Există o distincție între suflet, spirit și trup pentru că este o săptămână cu amprentă spirituală la voi. Reflexia este o parte a deschiderii spirituale pentru săptămâna care vine. Pluto retrograd în Vărsător dă amprenta, fiind unul din patronii Scorpionului în aspect de cuadratură, adică de cruce.

Săgetător

Luna albă cere curățenie trupească, deci e temă de meditație pentru aventurieri. Cere conștiință curată ca pentru judecată!

Horoscop special Mihai Voropchievici. Zodia care e sub protecţie divină înainte de Paşte, are aura care o ţine departe de necazuri

Horoscop Mariana Cojocaru Capricorn

Alergătură, e o săptămână în care alergați dintr-un capăt în altul și nu mai prididiți. Vreți să împăcați clar capra și varza, atenție, unora chiar o să le iasă. Este vorba atât de casă, familie, carieră, colaborări, zona în care trebuie să găsești ceva, să cumperi ceva, să oferi anumite ofrande.

Horosscop integral, aici

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'