Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care câştigă o grămadă de bani zilele acestea, „Degetul lui Dumnezeu” alungă karma negativă

Astrologul Mariana Cojocaru a spus ce au pregătit astrele pentru a doua săptămână din august. Potrivit ei, nativii celor 12 zodii au un aspect numit Degetul lui Dumnezeu -un fel de triunghi unde Soarele este în vârf. Așadar, această săptămână vine cu aspecte pozitive, dar și negative, conform principiului yin și yang.
Alina Costache
09 aug. 2023, 13:01
Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care câştigă o grămadă de bani zilele acestea,

Mariana Cojocaru spune că în această săptămână revin evenimente care țin de trecut, așadar poate fi vorba despre lecții de viață. Pentru generaţia celor de 28-30 de ani, este vorba despre lucruri care nu au fost înţelese sau rezolvate în trecut, iar acum presează pentru a le înţelege.

Berbec
Mariana Cojocaru îi sfătuiește pe acești nativi să fie cu ochii pe ceea ce înseamnă sentimente, copii și neîmplinirile din familie. Astrele au un plan pentru acești nativi, iar mulți dintre ei vor fi bulversați de schimbări.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur
Se pot confrunta cu noi provocări în ceea ce privește noi proiecte interesante, de mare substanță. Nu este nimic şubred aici, urmează o perioadă bună, în care vor atinge multe obiective. Unele proiecte prin contur în următoarea lună, adică în septembrie.

Gemeni
Este o săptămână în care pot avea parte de anumite aventuri, încercări din care vor avea multe de învățat. Universul le aduce în cale evenimente foarte interesante, care îi vor surprinde într-un mod foarte plăcut.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Bagajul karmic stă la uşă, nu poţi să ascunzi datoriile sub preş

Horoscop Mariana Cojocaru Rac
La locul de muncă urmează o perioadă complexă, ce le va ridica multe semne de întrebare. Lucrurile neînțelese nu îi ajută deloc să înainteze, motiv pentru care cei din zodia Rac vor avea nevoie de ajutor din partea celorlalți.

Leu
Primesc un plus de energie de la Soare. În această săptămână poate apărea inspirația în calea lor. Astfel pot da naștere unui lucru care îi mobilizează și care îi ajută să finalizeze sarcini importante, scrie playtech.ro.

Horoscop Mariana Cojocaru Fecioară
Nativii Fecioară sunt mai dinamici decât de obicei. Au un plus de tinerețe, de avânt, dorința de a comunica, de a călători și de a face anumite lucruri încât să le fie lor cât mai bine. Trec prin tot soiul de dușuri emoțional și trec de la o stare la alta cu viteza luminii.

Balanță
În această săptămână vor încerca să se simtă cât mai bine și cât mai confortabil în pielea lor. Nu le va fi ușor. Urmează încă o săptămână cu multe întrebări, în special pentru nativii Balanță născuți în cel de-al treilea decan.

Scorpion
Se poziționează în această săptămână într-o structură nouă de destin. Pentru unii înseamnă o combinație între apă dulce și apă sărată, o combinație de dușuri scoțiene. Schimbă ceva, dar sunt exact în momentul de cotitură pe destin și nu pot să facă schimbările decât înțelegând exact care este destinația corectă în viața lor.

Horoscop Mariana Cojocaru Săgetător
Este o perioadă de meditație asupra a ceea ce vor să facă. O nouă perspectivă, iar meditația îi poate ajuta să se ilumineze, să vadă lucrurile într-o altă lumină și cu o altă perspectivă.

Patru zodii binecuvântate de astre cu zile perfecte! Toate visele lor vor deveni realitate

Capricorn
Nativii acestei zodii vor fi foarte realiști și nu se vor plictisi în această perioadă. Este important să știe faptul că anumite aspecte planetare din perioada care urmează. Aici este vorba despre un Pluto care este retrograd. Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor emoțională.

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător
În această săptămână trebuie să fie cât se poate de realiști. Apare un plus de speranță că ar putea să evolueze din perspectivă spirituală.

Pești
Nativii Pești vor fi într-o perioadă cu o încărcătură astrală profundă. Din cauza lui Neptun retrograd și a lui Saturn retrograd parcă dorințele nu se manifestă cum își doresc ei. Sau una își doresc și alta se întâmplă în realitate. Este o chestiune de maturizare.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, zmeu în parcare. Gest riscant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!