HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor. MARIANA COJOCARU, previziuni pentru următoarele luni VIDEO

HOROSCOP. MARIANA COJOCARU a realizat previziunile astrale pentru următoarele şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului.
Romania TV
13 apr. 2015, 10:59
HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor. MARIANA COJOCARU, previziuni pentru următoarele luni VIDEO

Berbecii vor fi în centrul atenţiei cel puţin până pe 12 noiembrie, când coada dragonului le părăseşte zodia şi lucrurile se schimbă radical pentru destinul berbecilor. În această perioadă îşi pot întâlni şi marea dragoste

Taurii  au parte de mare agitaţie, următoarele şase luni urmând să fie unele tulburi, ceea ce este, însă, un semn că astrele au planuri pentru ei.

Gemenii  sunt foarte bine structuraţi. Au două perioade: în intervalul mai – iunie trebuie să revizuiască chestiuni profesionale, probleme financiare care trenează, iar la sfârşitul lui septembrie şi începutul lui octombrie trebuie să fie atenţi la latura sentimentală a vieţii lor.

Racii au un an în care trebuie să rămână lucizi, pentru că astrele le pregătesc emoţii şi momente în care trebuie să ia decizii foarte importante, în special în perioada septembrie – octombrie.

Leii sunt în continuare regii şi vitejii zodiacului, mai ales că Jupiter intră în mers direct, ceea ce îi influenţează pozitiv pe nativii din Leu pe tot parcursul anului şi pe toate planurile.

Fecioarele se pot aştepta la un destin spectaculos în august şi septembrie, când au parte de o schimbare majoră, odată cu intrarea sub influenţa lui Jupiter şi ieşirea de sub cea a Lunii Negre.

Balanţele sunt favorizate în continuare până pe 12 noiembrie, Nodul lunar nord fiind în constelaţia lor. Destinul lor este pe un trend ascendent pe toate planurile.

Scorpionii au parte de perioade conflictuale, de provocări care însă lor le fac bine. În perioada 15 iunie – 18 septembrie Saturn revine în Scorpion şi readuce pe tapet probleme din ultimii 2-3 ani.

Săgetătorii au o vară activă, nicidecum una pentru odihnă şi relaxare, dar au o conjunctură astrală care favorizează cariera pentru următorul an.

Capricornii au  aspecte favorabile de la jumătatea lunii august încolo, când revine speranţa, încrederea, starea de bine şi când au parte de confirmarea faptului că sunt în continuare favorizaţi de astre.

Vărsătorii stau bine, după ce Jupiter le-a îngrădit până acum norocul şi le-a fost defavorabil.

Peştiivor fi la fel ca până acum, se vor sacrifica în continuare pentru alţii, lăsându-şi propriile nevoi şi probleme deoparte, dar din 12 noiembrie, când nodurile karmice intră în Peşti şi Fecioară, lucrurile se schimbă. Unii vor merge bine e toate planurile – financiar, profesional, sentimental -, dar alţii vor ajunge la agonie, în special cei care au profitat până acum de cei din jur, pentru a-şi plăti păcatele karmice.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Grevă anunțată pe aeroporturile din Paris în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!