HOROSCOP MARIANA SÂRBU: Toate zodiile sunt influenţate, se RESETEAZĂ toate relaţiile. Fenomenul se produce la 23.44

Horoscop Maria Sarbu - Diseara se produce un eveniment astrologic extrem de important. Afla ce iti rezerva astrele
Alina Costache
02 aug. 2016, 08:02
HOROSCOP MARIANA SÂRBU: Toate zodiile sunt influenţate, se RESETEAZĂ toate relaţiile. Fenomenul se produce la 23.44

Horoscop Maria Sarbu: Astazi, la ora 23 si 44 de minute, Luna Noua intra in zodia Leu. Vom avea noi starturi cu totii, pentru ca toti avem Leul undeva pe horoscopul personal.

„O etapa noua de viata cu tendinte benefice: transformari pozitive, recuperarea puterii, trecerea peste etape de supravietuire, vacante si distractii cu adrenalina, noi relatii de suflet sau avansari, O zi de vibratie frumoasa si inalta cu ecou in viitor!

Cei mai vizati vor fi toti cei nascuti in semn de foc: Leul, Berbecul si Sagetatorul. Ei vor beneficia din plin de noile starturi si de transformarile pe care le vor aduce. Cei mai afectati vor fi Taurul si Scorpionul, mai ales daca ei au relatii cu persoane nascute in zodia Leu. Pentru ei, aspectul aduce lectii de personalitate, de competitie si putere, de abuz de putere sau iesirea din confort pentru a dobindi o pozitie mai buna.

Influenta benefica vor resimti si zodiile Balanta si Gemeni. Varsatorii vor incepe colaborari noi sau vor intra intr-o noua relatie. Problemele de sanatate care se vor accentua: sistemul cardiovascular, probleme ale gatului si ale tranzitului intestinal sau sistemul hormonal.

Daca ai nevoie de mai mult curaj, indrazneala, de un plus de orgoliu sau de un dram de mobilizare, poti profita din plin de aspectul zilei de 2 August. El va ridica mizele si standardele, vibratiile si preocuparile si ii va scoate in fata pe cei puternici.

Suntem in cea mai calduroasa perioada din an si luna noua va marca un nou start al temperaturilor pt viitor si anii ce urmeaza. Multi vor iesi din suferinte, multi se vor autodepasi, si unii ….posibil, din orgoliu, mandrie sau ego vor cadea in suferinte.

Ea ne influeteaza pe urmatoarele doua saptamani si sase luni, va avea legatura cu urmatorii doi ani si eclipsele lor, va demara cicluri noi. Cei mai castigati vor fi cei din clasa politica si cei din conducere, la nivel social si nu numai, genetica, actoria, vindecarea, recuperarea, sportul.

Pentru tara noastra urmeaza o perioada benefica, rapid si pentru scurt timp. Se vor accentua lectiile de neam in aceste urmatoare doua saptamani si ulterior vor veni eclipsele, care nu vor mai fi atat de benefice pentru tara.

Karmic vorbind, pentru fiecare se va accentua karma mostenita pe linia tatilor si mostenirea genetica pe linie masculina in familie.

Horoscop Maria Sarbu. Ce aduce Luna Noua in Leu pentru fiecare zodie

Berbec‬

Sufletul are prioritate! Noi orizonturi, puteri noi, pasiuni noi, prieteni si distractie. Pentru cei asezati, noi membri in familie. Imbunatatirea relatiei cu tatal si beneficii din riscuri!

Taur‬

Lectii de putere in familie. Posibile probleme ale cuiva apropiat sau certuri, neintelegeri ce vor isca ceva competitii. Este nevoie sa iesi din confortul tau inca o data pentru a-ti imbunatati prestanta.
Posibila schimbare, achizitie, imbunatatire de casa.

‎Gemeni‬

Fratii au nevoie de tine. Este necesar sa comunic cu ei si nu numai. Ai creatii noi, studii noi si idei geniale. Daca ai de sustinut examene sansele iti sunt foarte favorabile. Acte, documente, vize, drumuri, semnaturi, vanzari si investitii benefice. Aspectele iti cer sa vorbesti mai mult despre tine.

Citeşte mai multe pe revista Teo

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!