Horoscop marţi, 1 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Încrederea în forţele proprii va determina nativii mai multor zodii să încerce să-şi depăşească limitele, aceste tentative soldându-se cu succes sau eşec, după caz.
Romania TV
01 apr. 2014, 05:13
Horoscop marţi, 1 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Berbecii ar putea intampina probleme de concentrare pe parcursul zilei, fiind usor de distras de diversi factori. Insa natura practica a berbecului o sa vina in ajutorul nativului acestei zodii atunci cand va fi pus intr-o situatie in care nu va avea incotro decat sa ia o decizie importanta, mai ales pe plan profesional.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Nativii din taur ar putea sa se simta suprasolicitati, mai ales daca si-au asumat unele sarcini care fie le depasesc competentele, fie sunt imposibil de realizat intr-o perioada scurta de timp. In mod firesc, taurii vor face tot posibilul sa nu dezamageasca, chiar daca asta inseamna sa-si tureze fortele la maximum. Eforturile lor se vor solda cu succes datorita hotararii si perseverentei specifice taurilor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Prietenii sau colegii de serviciu ar putea sa vina cu vesti bune nativilor din gemeni, care vor fi peste masura de entuziasmati de oportunitatile ivite. Chiar si asa, gemenii ar trebui sa dea dovada de mare precautie, chiar si in situatiile in care au, pur si simplu, impresia ca tot norocul si toti factorii reali sunt in favoarea lor. O atitudine precauta, obiectiva si prevazatoare ar trebui sa aiba gemenii marti.

RAC – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Un sentiment de dezamagire ar putea sa cuprinda nativii din rac pe masura ce observa ca atitudinea lor pozitiva se diminueaza, iar eforturile lor nu au rezultat dorit. Racii ar trebuie sa fie constienti si sa-si insufle incredere in fortele proprii, caci cu o atitudine increzatoare poti obtine mult mai multe decat cu indoiala de sine.

LEU – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Leii se vor simti de neoprit marti, avand o increderea in sine aproape exagerata. Desi isi cunosc bine abilitatile si stiu de ce sunt in stare, leii ar trebui sa constientizeze ca pentru atingerea unui obiectiv stabilit nu este suficienta apelarea la cunostintele proprii, cu atat mai mult cu cat procesul pentru atingerea telului implica si alte persoane. Leii ar trebui sa se mentina increzatori si sa nu-si asume greselile altora care risca sa duca la un esec ca fiind ale lor.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Ziua de marti va fi una incantatoare pentru fecioare, care vor avea in jurul lor prieteni si colegi care o sa le creasca buna dispozitie. Insa, veselia care va marca mare parte a zilei ar putea sa distraga fecioarele de la responsabilitatile zilnice, mai ales de la cele profesionale. Pentru a nu tensiona relatiile profesionale, fecioarele ar trebui, la un moment dat, sa lase distractia si sa se puna pe treaba.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 1 aprilie

Balantele ar putea fi tentate sa sacrifice calitatea in favoarea cantitatii. Ar trebui, totusi, sa fie constiente ca mai mult din ceva nu inseamna neaparat mai bine. In acest sens ar putea avea probleme la locul de munca. Doar pentru ca vin inainte de program si pleaca dupa nu inseamna ca sunt neaparat eficienti, iar acest lucru ar putea sa le atraga unele avertismente din partea superiorilor, care vor rezultate, fara sa le pese cat timp stau angajatii la serviciu.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!