Horoscop martie 2020. Zodiile care se îmbogăţesc, totul le merge din plin

Horoscop martie 2020. Care sunt primele previziuni pentru zodii în prima lună de primăvară. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.
Filip Stan
18 feb. 2020, 08:11
Horoscop martie 2020. Zodiile care se îmbogăţesc, totul le merge din plin

Horoscop martie 2020 Berbec 

Pentru tine, luna martie începe o provocare cel puțin interesantă. Vei fi nevoit să faci o alegere, legată de aspectul profesional al vieții tale. În funcție de decizia ta, vei schimba modul în care va decurge întreaga primăvară. Încearcă să decizi cu înțelepciune.

Horoscop martie 2020 Taur 

Nu vei primi vești bune într-o situație pe care o analizezi de multă vreme. Nu dispera, lucrurile se vor aranja până la urmă, dar trebuie să înveți lecția răbdării. Ai grijă mare atunci când iei o decizie!

Horoscop martie 2020 Gemeni

Vei avea o lună extraordinară, mai ales pe plan personal. Vei reuși să ai parte de câteva zile de neuitat, poate chiar de o vacanță pe care o aștepți de mult! Profită de clipele frumoase!

Horoscop martie 2020 Rac

Nativii zodiei Rac vor avea parte de spor în toate! Da, asta înseamnă și bucurii pe plan financiar! Dacă ești născut în această zodie, vei avea posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Mare grijă, însă, la cum îi gestionezi!

Horoscop martie 2020 Leu

Vei reuși să rezolvi o problemă care te macină de mult timp. Se preconizează schimbări majore în ceea ce privește familia și căminul. Poate vei cumpăra o locuință sau vei face amenajări interioare. Cert este că urmează o perioadă cu bucurii pentru tine!

Horoscop martie 2020 Fecioară

Nativii Fecioară vor afla pe propria piele ce înseamnă cu prieten cu două fețe. Din păcate pentru tine, cel născut sub acest semn, vei avea parte de o dezamăgire profundă, în luna martie, chiar din cauza unei persoane în care ai avut mare încredere. 

Horoscop martie 2020 Balanță

Trebuie să ai grijă la partea de sănătate, căci ai predispoziții spre răceli și probleme dentare. O cură de vitaminizare n-ar fi deloc rea la începutul primăverii, căci ai nevoie să-ți întărești sistemul imunitar! De asemenea, nu te suprasolicita la serviciu!

Horoscop martie 2020 Scorpion

Nu uita că lucrurile nu vor merge pentru totdeauna prost! Deși ultima perioadă nu a fost cea mai roz pentru tine, în martie situația se mai așează și vei primi și vești bune! Însă nu trebuie să disperi și să te deprimi, căci atunci vei atrage doar negativism.

Horoscop martie 2020 Săgetător

De câte ori te-ai gândit că vine clipa schimbării, în sfârșit, și pentru tine? Iată că acel moment nu e departe! Luna martie îți va da posibilitatea să îți iei soarta în mâini și să schimbi orice te deranja în traictoria ta spre reușită! Vei avea o lună foarte bună!

Horoscop martie 2020 Capricorn

Există șanse mari să ai probleme în sectorul sentimental. Nu e obligatoriu să aibă loc certuri sau discuții, ci doar să simți o ușoară distanțare față de partener. Nu căuta problemele la el, ci privește în interiorul tău și află ce nemulțumiri ai. Răspunsul e la tine!

Horoscop martie 2020 Vărsător

Nativii zodiei Vărăsător vor avea o lună destul de bună, nu vor avea evenimente spectaculoase, dar se va întâmpla cam tot ce și-au propus. E o perioadă bună pentru a face planuri și pentru a începe un curs sau a-ți continua studiile.

Horoscop martie 2020 Pești

Trebuie să ai grijă în cine ai încredere! La locul de muncă, cineva e în permanență contra ta, iar firea ta sensibilă îi va permite să te afecteze. Poate că e un moment bun să fii puțin mai reținut și doar să îți vezi de treaba ta.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii primesc tot de la Univers începând cu 3 august. Vine norocul triplu, lucruri minunate se vor petrece în viețile lor
Capital.ro
NU mai e necesar să meargă la ITP. RAR vine direct acasă
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Nicu Covaci, solistul și fondatorul trupei Phoenix, a decedat
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?