Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 octombrie 2020. Zodia care are parte de tot ce îşi doreşte în această săptămână. Previziuni rune

Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 octombrie 2020. Vărsătorii au parte de tot ce îşi doresc, Peștii au parte de bani și de copii, dacă își doresc, iar Taurii se bucură în sfârșit de mari schimbări în viață. Ne așteaptă o săptămână plină, chiar dacă suntem în Mercur Retrograd.

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 17:13
Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 octombrie 2020. Zodia care are parte de tot ce îşi doreşte în această săptămână. Previziuni rune

BERBEC
Săptămână tumultoasă, un uragan, va susține bătălii furtunoase. Nu vă alarmați, nu produceți certuri și scandaluri pentru că toate se vor aranja și tot tu ieși câștigător.

TAUR
Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tot anul i-a atenționat de schimbări și nu au de gând să primească nimic.

GEMENI
Sunt cu un pas înainte. Se continuă lucrurile bune pentru ei. Pregătiți-vă pentru o perioadă bună. E din bine în mai bine.

RAC
Primește un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. O săptămână cu vești bune pentru că își doresc demult.

LEU
Să dea frâu liber iubirii. Dar o dragoste nouă, fierbinte, la cote înalte.

FECIOARĂ
Vrea să susțină o bătălie. Are chef de ceartă. Dar ea trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să porniți bătălii pentru că tot voi veți câștiga.

BALANȚĂ
Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Revigorare pe toate planurile. Sunteți cu capul pe umeri și nu veți face greșeli în exprimare.

Mai multe pe a3.ro