Horoscop Mihai Voropchievici 28 octombrie – 4 noiembrie 2024. Aceste două zodii au noroc de bani, garantat!

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai influenți numerologi români, extrem de apreciat pentru previziunile pe care le face, prezintă horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 28 octombrie - 4 noiembrie 2024. Celebrul numerolog a dezvăluit zodiile care au noroc garantat la bani!
Filip Stan
26 oct. 2024, 14:26
Horoscop Mihai Voropchievici 28 octombrie - 4 noiembrie 2024. Aceste două zodii au noroc de bani, garantat!
Horoscop Mihai Voropchievici 28 octombrie - 4 noiembrie 2024. Aceste două zodii au noroc de bani, garantat!

Horoscop Mihai Voropchievici 28 octombrie – 4 noiembrie 2024. Iată previziunile astrologice pentru săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie 2024, așa cum au fost prezentate de celebrul numerolog în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Citeşte şi: TREI ZODII care experimentează ELIBERĂRI KARMICE până în 15 noiembrie 2024

Berbec

Berbecul primește o carte neutră care aduce vești bune pentru începuturi. Săptămâna aduce perspective noi, fie într-o relație, fie într-un proiect personal. Un moment bun pentru acțiune, iar pentru cei singuri, este o șansă să întâlnească pe cineva compatibil.. Important este să acționezi, nu să aștepți pasiv.

Taur

Taurul va avea o săptămână marcată de tensiuni și posibile conflicte. Te simți iritat și sensibil, iar orgoliul rănit te poate împinge să intri în dispute la locul de muncă sau acasă. Taurii trebuie să-și controleze impulsurile și să evite conflictele, pentru că acestea ar putea duce la rupturi în relații, fie profesionale, fie personale. Evită confruntările care nu aduc nimic bun.

Gemeni

Pentru Gemeni, cartea trasă indică o perioadă de reflecție. Săptămâna aceasta, ar trebui să înlături îndoielile și dualitatea. Cei singuri ar putea cunoaște pe cineva nou, dar deciziile ar trebui luate cu înțelepciune pentru a evita impulsivitatea. Reflectează înainte de a lua decizii, pentru a evita impulsivitatea specifică semnului tău.

Rac

Racul se confruntă cu o săptămână instabilă, plină de provocări. Zilele bune alternează cu momente dificile, iar gelozia și emoțiile intense trebuie ținute sub control. Momentele pasionale sunt posibile, dar atenția la cheltuieli este esențială.

Leu

Leii vor avea dezamăgiri din partea unor persoane de încredere. Este momentul să te distanțezi de relațiile toxice și să-ți reordonezi prioritățile în plan personal. Persoanele toxice nu îți aduc decât stres și dezamăgire, așa că este timpul să faci o schimbare.

Fecioară

Fecioara primește o carte favorabilă, semn că se află sub protecția unei persoane influente. Aceasta îți oferă sfaturi bune și te încurajează să îți crești încrederea în forțele proprii. În plan sentimental, există șansa unei relații durabile pentru cei singuri.

Balanță

Balanța trece printr-o săptămână de introspecție. Este momentul să îți analizezi deciziile și să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile din trecut. Solitudinea îți poate aduce claritate, iar sfaturile unor persoane mature te vor ajuta. Reflectarea asupra deciziilor și asumarea responsabilităților aduc claritate și chiar o recompensă financiară spre finalul săptămânii.

Scorpion

Scorpionul se bucură de o săptămână excelentă, cu șanse de reușită pe toate planurile. În plan afectiv, vei avea parte de momente fericite și o relație care îți aduce împlinire. Dragostea și proiectele personale sunt înfloritoare, iar aceasta este o perioadă ideală pentru a face progrese.

Săgetător

Săgetătorul debordează de energie și entuziasm. Săptămâna aceasta beneficiezi de influențe pozitive, iar dacă ești singur, este momentul potrivit pentru a începe o nouă relație. Relațiile de prietenie și iubire sunt favorizate, iar o persoană din trecut ar putea reveni în viața ta.

Capricorn

Capricornul se află într-o perioadă de schimbări rapide, simbolizate de foc. Întâlnirile noi pot aduce beneficii pentru carieră, iar spontaneitatea va fi un avantaj. Rapiditatea cu care reacționezi va fi de ajutor în rezolvarea problemelor.

Vărsător

Vărsătorul se simte puternic și combativ. În această săptămână, vei fi în centrul atenției și vei atrage succesul. Ești în centrul atenției și această energie îți aduce succes în proiectele tale.

Pești

Peștii primesc o carte care sugerează o comunicare excelentă. În această săptămână vei primi mesaje sau invitații care îți aduc noi oportunități și conexiuni. Cei singuri au șansa de a începe o legătură bazată pe înțelegere și conexiune intelectuală.

Citeşte şi: Horoscop Halloween 2024. Momentul adevărului pentru RAC, atracţie neaşteptată pentru FECIOARĂ

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchieici, zodiile cu șanse financiare mai mari săptămâna aceasta sunt Balanța și Scorpionul. Aceşti nativi primesc influențe pozitive care pot aduce câștiguri băneşti.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Accidentul vascular cerebral ischemic: Semne esențiale și importanța tratamentului rapid
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia