Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 aprilie 2024. Protecţie pentru Berbec, succese pentru Gemeni şi schimbare benefică pentru Balanţă

Mihai Voropchievici oferă din nou cele mai așteptate previziuni ale momentului pentru fiecare zodie. În săptămâna 8-14 aprilie 2024, taurii demarează acţiuni noi care vor fi apreciate și de șefi și de colegi, Leii ies din cotidian şi vor întâlni persoane importante care îi vor ajuta, iar Balanțele vor experimenta sfârșitul unei situații stresante, dar cu condiția să accepte schimbarea în profunzime, nu numai superficial.
Filip Stan
06 apr. 2024, 19:04
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 aprilie 2024. Protecţie pentru Berbec, succese pentru Gemeni şi schimbare benefică pentru Balanţă
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 aprilie 2024. Protecţie pentru Berbec, succese pentru Gemeni şi schimbare benefică pentru Balanţă

Iată horoscopul pentru perioada 8-14 aprilie 2024, conform interpretărilor lui Mihai Voropchievici din emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3:

Berbec

O carte pozitivă indică protecție din partea unei persoane autoritare, ceea ce va consolida încrederea ta. Ai toate motivele să fii încrezător și să îți urmezi direcția fără ezitare. Și atât timp cât ai o protecție din partea unui om puternic, te simți și tu puternic, dar îl obligă pe Berbec să fie încrezător că este în săptămâna următoare pe calea cea bună.

Taur

Ai  o carte neutră, dar pozitivă. În față este oportunitatea de a începe acțiuni noi în sfera profesională sau afaceri. Aceste inițiative vor fi apreciate de colegi și de șefi, aducându-ți și reușite materiale.

Gemeni

Deschizi drumul către o nouă activitate profesională sau afacere, dar pot apărea întârzieri inițiale. Cu toate acestea, vei obține succese. Steaua de trei, o carte foarte bună care simbolizează pentru Gemeni începutul unei noii acțiuni, dar o activitate profesională care în final are o reușită și o realizare materială pozitivă.

Citeşte şi: Zodiac CHINEZESC 8-14 aprilie 2024. Muncă, multă, stres, se alergă „în jurul propriei cozi”, dar vin şi recompense pe măsură

Rac

Ai parte de o perioadă de visare și emoții intense. Poți trăi sentimente puternice și să te confrunți cu amintiri trecute. Este important să trăiești în prezent și să acționezi în favoarea ta. O carte neutră care spune că Racii au o săptămână în care chiar visează cu ochii deschiși și ziua și noaptea, cu toate că ei sunt foarte receptivi, dar nu mai pun frâu emoțiilor.

Leu

Te vei implica activ în aspectele legate de fecunditate și vei avea întâlniri cu persoane importante care te vor sprijini în atingerea obiectivelor tale. Aceste conexiuni te vor ajuta să rezolvi problemele existente. Leii sunt receptivi, răbdători, au dragoste de natură. Mai simt nevoia să mai iasă și ei un pic din cotidian.

Fecioară

Ai parte de o perioadă agitată și tensionată, fiindu-ți afectat orgoliul. Ai grijă să nu îți exteriorizezi furia în mod incontrolabil, deoarece poți afecta relațiile personale și profesionale. Deci e cu atenționare serioasă!

Balanță

Este momentul să îți regăsești liniștea interioară și să te consulți cu persoane înțelepte pentru a-ți găsi direcția corectă. Fii deschis la învățare și ascultă sfaturile celor cu experiență. Ești singura zodie care, dacă și-a propus ceva, duce la bun sfârșit tot. Așa că recompensa vine puțin mai târziu, datorită faptului că n-ați avut curajul să vă cereți drepturile.

Citeşte şi: Horoscop dragoste aprilie 2024. Zodiile care îşi găsesc sufletele-pereche, simt iar fluturi în stomac

Scorpion

Ai parte de succes și reușită în tot ceea ce întreprinzi. Situațiile complicate din trecut se vor soluționa în favoarea ta, aducându-ți satisfacție și bucurie. Deznodământ fericit al unei situații pe care voi ați complicat-o pe parcursul săptămânilor precedente.

Săgetător

Are o carte dificilă, dar nu neapărat foarte dificilă, mai degrabă un pic negativă. Arată că sfârșitul unei situații este pe cale să se impună. Te confrunți cu sfârșitul unei situații sau cu un eșec, dar acesta poate fi un moment de schimbare și transformare profundă dacă accepți schimbarea. Renunță la ezitare și acceptă evoluția.

Capricorn

Ai parte de o perioadă de renaștere și reînnoire.  E sensul benefic al lucrurilor. Vine asupra ta. Ai nevoie în schimb de libertate de acțiune. Fii deschis la schimbare și acționează în mod responsabil. O întâlnire neașteptată poate aduce vești bune.

Vărsător

Rapiditatea și mobilitatea ta te vor ajuta să obții schimbări benefice și reușite în sfera ta personală și profesională. Fiind deschis la noi experiențe și interacțiuni, vei avea parte de o perioadă plină de oportunități. Încercați să aveți curajul răspunderii în absolut toate situațiile care le aveți.

Pești

Ești pus în fața unei alegeri importante și trebuie să acționezi cu hotărâre. Trebuie să reflectați înainte de a acționa. Cu alte cuvinte, Peștilor, gândiți de două ori și acționați odată. Renunță la ezitare și analizează situația înainte de a lua decizii importante.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Autoritățile Române înțeleg Durerea Familiei Române din Leeds, dar Consideră Decizia Britanicilor „Legală și Îndreptățită”
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!