Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 iulie 2024. Succes profesional pentru BERBECI, protecţie puternică pentru LEU şi trădare pentru CAPRICORN

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 8-14 iulie 2024. Conform acestuia, Gemenii strălucesc pe toate planurile, iar Racii au parte de o iubire fulgerătoare!
Filip Stan
06 iul. 2024, 18:44
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 iulie 2024. Succes profesional pentru BERBECI, protecţie puternică pentru LEU şi trădare pentru CAPRICORN
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 iulie 2024. Succes profesional pentru BERBECI, protecţie puternică pentru LEU şi trădare pentru CAPRICORN

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 iulie 2024. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, conform previziunilor făcute de celebrul numerolog în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Berbec

Pentru Berbec, o carte foarte bună. E steaua! Un început de acțiuni noi, succes profesional și realizări materiale. Veți întâlni o persoană mai în vârstă care va deveni un sprijin solid.

Taur

Taurul are roșu, carte mai degrabă pozitivă. Energie bine canalizată, dinamism și combativitate. Succes în viața de zi cu zi și atracție fizică și magnetică puternică.

Citeşte şi: Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ

Gemeni

Gemenii au piscul, o carte neutră. Începutul sau demararea unei acțiuni, veți fi combativi și veți reuși în tot ce întreprindeți. Relația voastră se va revitaliza datorită unui fapt nou.

Rac

Pentru Raci, un galben, o carte pozitivă. Renaștere și reînnoire. O întâlnire neprevăzută va aduce o iubire fulgerătoare pentru Racii singuri. Veți avea parte de vești bune și reîntoarcerea unor persoane dragi.

Leu

Leul are o carte foarte bună, albul. Protecție puternică din partea unei personalități marcante. Veți fi coordonați spiritual de un suflet generos și veți merge pe calea cea bună.

Fecioară

Pentru Fecioare, carte dificilă. Sfârșitul unei situații, necesitatea transformării. Acceptarea schimbării în profunzime va aduce o renaștere și un suflu nou.

Balanță

E a doua săptămână la rând în care Balanța e furtunoasă. Situații bulversante, furie, dispute și orgoliu rănit. Prudența și înțelepciunea sunt necesare pentru a evita rupturi violente și crize emoționale.

Citeşte şi: Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU

Scorpion

Scorpionii au semilunele. Necesitatea de a face o alegere, dar ezitare și îndoială. Răvășire și neliniște, rivalitate posibilă. Reflectați bine înainte de a acționa.

Săgetător

Săgetătorul are triunghi, o carte neutră. O scrisoare, telefon sau deplasare va duce la o reuniune de familie mult așteptată. Atracția intelectuală sau fizică vă va ține pe jar toată săptămâna.

Capricorn

Pentru Capricorni, carte negativă. Trădare, abandon și rea credință din partea celor din jur. Veți fi prizonieri unei situații și nu veți putea face mare lucru momentan.

Vărsător

Vărsătorul are zborul. Elan, prietenie și sentimente altruiste. Schimbări rentabile și întoarcerea cuiva. Veți stabili relații amicale și veți face primul pas pentru a apropia o persoană dorită.

Pești

Luna îi patronează pe Pești. Visare, trecut, amintiri și pasivitate. Săptămâna va fi marcată de emoții puternice, reconsiderarea amintirilor și o deconectare de la realitate.

Aceste previziuni sunt menite să vă ajute să vă pregătiți pentru săptămâna viitoare și să faceți alegerile cele mai bune în funcție de influențele astrale.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!