HOROSCOP Minerva 18-24 decembrie 2016. Iată care sunt previziunile fiecărei zodii

Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016. Iată previziunile fiecărei zodii.
Filip Stan
16 dec. 2016, 18:30
HOROSCOP Minerva 18-24 decembrie 2016. Iată care sunt previziunile fiecărei zodii

Horoscop Minerva Berbec 18-24 decembrie 2016. Pentru acesti nativi perioada debuteaza furtunos. Simt pe pielea lor ce inseamna sa muncesti din greu ca sa se achite de obligatii sau de sarcini.

Cu toate acestea ei nu destabilizeaza, dimpotriva fac haz de necaz. Sunt atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, stiu si simt asta in special daca sunt femei.

Este ca si cum cineva ar atenta nu doar la pozitia lor, ci si chiar la relatia lor. Sa fie atenti mai ales la ziua de 19 decembrie. Marte, stapanul lor, se va afla intr-o pozitie care ar trebui sa fie avantajoasa. Gradul 29 este un grad anaretic.

Le sugerez sa aiba grija la raceli, sinuzite si probleme cu urechile. Totul se declanseaza pe fondul unor turbulente relationale, de atitudine, de prezenta de spirit, cu alte cuvinte de stres.

Posibila o iesire la munte sau incep vacanta de sarabatori inca de miercuri 21 decembrie. Patratul dintre conjunctia Mercur – Pluto si conjunctia Luna – Jupiter le pune insa nervii la incercare. Sfatul meu este sa nu dea curs provocarilor daca vor ca lucrurile sa se mentina in matca lor.

Horoscop Minerva Taur 18-24 decembrie 2016. Trigonul in semne de pamant ii va face sa respire usurati cam toata saptamana.

Vestile sunt bune, incurajatoare si datatoare de sperante in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi. Favorizate sunt drumurile lungi, relatia cu strainatatea, pentru ca lucrurile vor reintra si ele pe fagasul lor.

Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este extraordinara, este totusi altceva fata de ce a fost in primavara. Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

19 decembrie le aduce femeilor ceva mai multa incredere in sine. Vor simti nevoia sa se destainuie si asta este imbucurator. Pe de alta parte, la munca, sa fie atente ca starnesc dusmanii. S-ar putea lasa cu o schimbare neasteptata, neplacuta pentru ele, mai ales daca sun tinere. Cei care au de semnat contracte, sa o faca.

20 decembrie ar trebui sa fie o zi rascolitoare, deoarece Luna Noua sugereaza agitatie, descarcari nervoase, mici accidente casnice dar si o serie de mici provocari carora vor trebui sa le faca fata.

Pe 21 decembrie, Zmeul aduce o noua atitudine fata nu doar de credinta ci si fata de familie si le amplifica creativitatea. Posibil ca talentul pentru relatii publice sa ii faca sa detecteze complementaritatea dintre oameni. Cum aspectul se formeaza in tranzit, el poate insemna pentru nativii Taur, un moment social de anvergura. Atentie, poate fi si unul de cotitura!

Horoscop Minerva Gemeni 18-24 decembrie 2016. Se anunta o stare de bine interioara pentru acesti nativi, asa cum nu au mai simtit-o ei de multa vreme. E vorba de multa sensibilitate si o creativitate debordanta. Ies la lumina cu un nou profil nou, o metamorfoza mentala de substanta.

Profesional, este momentul sa-si arate valoarea. Creativitatea este debordanta. Il au pe Mercur, stapanul lor planetar in trecere prin Capricorn. Ii poate face pe unii prea prudenti sau ezitanti.

Rezultatele vor fi uimitoare chiar si pentru ei. Tot ceea ce vor incepe sa planuiasca inca din seara zilei de 19 decembrie va atinge apogeul. Vor primi recunoasterea undeva in ianuarie anul viitor.

Pe 20 – 21 decembrie, ar fi bine daca aceasta creativitate ar fi insotita si de o linistire a lucrurilor din punct de vedere relational. Aparenta indiferenta se poate intoarce impotriva lor.

Cei care au partener un nativ Gemeni trebuie sa stie ca atunci cand inspiratia le da aripi, ei nu mai traiesc in lumea noastra. Existenta lor se circumscrie unei proiectii care de multe ori tine de latura geniului.

Iar un geniu nu este niciodata fericit, asta, asa ca o metafora. Trebuie sa ii ia cum sunt pentru ca ceea ce vor proiecta sau vor lansa in saptamanile urmatoarte le va aduce beneficii mult timp de acum inainte.

Horoscop Minerva Rac 18-24 decembrie 2016. Cred ca sunt cei mai bine dinamici nativi desi acum nu mai vorbim despre o incarcatura de energii dinspre Capricorn.

Trigonul Uranus – Saturn, de luni, 19 decembrie, functioneaza pentru ei in campuri care tin de credinta, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decat cea intalnita la Gemeni.

Vorbim despre latura metafizica a vietii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trai intens amintiri care au revenit peste noapte. Vor spera si vor experimenta emotii pe care doar ei stiu sa le traiasca la intensitatea lor reala.

Profesional nu as spune ca au probleme, poate doar cei care lucreaza in domeniul juridic, a asistentei sociale sau a terapiilor alternative. Acestia se pot confrunta pe 20 si 21 decembrie cu stari interioare care sa le amplifice teama de necunoscut.

Teama reprezinta, de fapt, poarta spre noi teritorii emotionale si afective. Ele pot tine de certitudini, de convingerea ca au luat decizia corecta sau au dat o sentinta corecta. Se pleaca de la ideea ca mai bine 10 vinovati liberi decat condamnarea unui nevinovat.

Horoscop Minerva Leu 18-24 decembrie 2016. Acesti nativi nu isi doresc altceva decat sa se odihneasca. Poate si pentru ca multe din realizarile lor au tinut de drumuri care intr-un final i-au epuizat.

Totusi, mai au inca de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor si cat de realiste sunt asteptarile lor si abia apoi sa purceada la drum.

Vin bani pe o filiera foarte ciudata ca si cum aceste sume au transformat o prietenie intr-o dusmanie. Luni, 19 decembrie fac planuri cum sa mai obtina ceva bani sau sa mai gaseasca o slujba part time. De la 1 ianuarie ori stau de vorba cu prietenii sa le vina o idee din care sa scoata bani.

Profesional nu as spune ca exista fluctuatii sau instabilitate. Totusi, le sugerez Leoaicelor sa fie atente ce spun si cum spun, pentru ca isi vand prea ieftin ideile. Pe cand se apuca de treaba constata ca altii fac deja ceea ce ele isi planuiau sa inceapa.

Horoscop Minerva Fecioara 18-24 decembrie 2016. Cum spuneam si saptamana trecuta, nativii Fecioara sun beneficiarii unor influxuri astrale menite sa le scoata in evidenta priceperea spiritul analitic.

Comunica bine, si cu prietenii si cu familia, la serviciu le sunt recunoscute meritele, problemele financiare par sa se rezolve.

19 decembrie le aduce o incununare a priceperii lor, fie sunt avansati, fie sunt stimulati financiar. Decid, in sfarsit, ca este momentul sa vada de viata lor si sa porneasca ceva pe cont propriu. Totusi, nu vreau sa trec mai departe fara sa punctez faptul ca este posibil ca o veste imbucuratoare sa vina dinspre domeniul medical.

20 decembrie vine cu posibilitatea semnarii unor contracte avantajoase. Pe 21 decembrie, cuplurile aflate in prag de divort se pot impaca. cuplurile tinere pot schimba locuinta. Varstnicii se vor bucura de prezenta copiilor si nepotilor.

Fecioarele singure isi pot gasi pe cineva de suflet si o relatie care incepe cu un banal „ce mai faci”. Totul se poate transforma intr-o romantica poveste de dragoste, mai ales pentru Fecioarele mature, 38 – 45 de ani. De mare efect va fi spontaneitatea!

Citeşte mai mult pe huff.ro

Citeşte şi Previziuni karmice pentru săptămâna 19-25 decembrie 2016

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?