Horoscop Minerva 2 – 8 aprilie 2017: Mercur retrograd, se anunţă probleme

Horoscop Minerva 2 - 8 aprilie 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare. Va fi o saptamana in care unele zodii vor avea anumite probleme de sanatate. Alte semne zodiacale vor sta bine la capitolul bani. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in functie de zodie.     
Romania TV
31 mart. 2017, 15:33
Horoscop Minerva 2 - 8 aprilie 2017: Mercur retrograd, se anunţă probleme

Berbecii singur isi vor gasi dragostea

Luni si marti, pe 3 si pe 4 aprilie, in cercul de prieteni vor intalni, si acum ma refer la Berbecii singuri, dragostea vietii lor. Chiar daca cu sentimentele nu poti sa te pui, eu le sugerez sa nu uite ca Venus este retrograda taman in semnul lor, in Casa personalitații, si vor duce adevarate lupte cu familia, care crede ca persoana ii este alaturi doar ca sa ii manance banii. Vor recurge la gesturi imperative de genul ma mut si chiar o fac si vor rupe orice legatura cu familia.

Luna Neagra se vantura prin Casa studiilor și a strainatații si ar putea fi orbi la tot ce li se intampla in jurul lor. Momentul culminat il va aduce ziua de vineri, 7 aprilie, cand Mercur este pe punctul de a intra in retrogradare, o va face abia pe 9 aprilie, și vor decide ca și școala este o prostie care ii impiedica sa-și traiasca viața, asta da provocare.

Femeile nascute in zodia Berbec, avantajate financiar.Noroc ca profesional, lucrurile stau mai bine, sunt avantajate femeile sau un sef in fusta revine la ganduri mai bune referitor la ei. Posibil ca unii Berbeci sa fie apreciati pentru ceea ce fac si se vor trezi peste noapte cu o propunere pentru o noua colaborare.Indiferent ce parere au, inainte de a da un raspuns, sa se gandeasca. Vor avea toata luna la dispozitie. Pana pe 8 aprilie stau bine si financiar, pentru ca Marte, susținut de trigonul cu Pluto, va avea impact asupra veniturilor provenite din munca proprorie, apoi și acest segment se va relaxa, ceea ce nu inseamna ca vor ramane fara bani. Ca sanatate ramane, in continuare viciata axa imunitara si tractul uro-genital.

Mercur se pregateste de retrogradare. Ce se intampla cu Taurii

Si lor le spun sa fie putin atenti deoarece Mercur se pregatește de retrogradare din chiar semnul lor si ar putea face declaratii sau vor afirma lucruri pe care ar putea sa le regrete mai tarziu.

La capitolul afectiv nu stau rau deloc, dimpotriva, se reped cu capul inainte cand este vorba despre dragoste, trigonul in semne de pamant le aduce dramul de siguranța de care au nevoie și, iubareti din fire cum sunt, sa nu cumva sa se trezeasca intr-un angajament din care sa nu mai poata scapa, cand e vorba despre iubire cad usor in capcana.Zile periculoase: 5, 6, 7 și 8 aprilie. Profesional as spune ca se angajeaza in prea multe si ar putea capota sau isi iau angajamente, cel putin pe 6 si pe 7 aprilie, pe care nu le vor putea duce si atunci incepe drama, stresul, intra in criza.

Mai ales ca ei sunt si nitel indolenti din fire si mai lenti, va dati seama ce ar urma. Luati-le pe rand! Pe 8 aprilie ar putea fi chemati la serviciu chiar daca este sambata. Sfatul meu este sa se duca pentru ca altfel s-ar putea lasa cu dispute urate.

Se limpezesc apele din punct de vedere financiar.Din punct de vedere financiar se limpezesc apele, zilele de 5, 6 si 7 aprilie le pot aduce bani. Atentie, cineva iar incearca sa le propuna o investitie pe 8 aprilie, sa aiba grija ca li se intinde o capcana, dar despre toate acestea vom vorbi saptamana viitoare. Sa nu ia nicio decizie financiara pentru ca ar putea sa-si greveze bugetul pentru multe saptamani de acum incolo.

Ca sanatate, ramane problematic sectorul hepato-biliar, unde se pot confrunta cu neplaceri care ar putea sa ii aduca pe masa de operatie! Nu este de gluma, mai ales in zilele de 6 si 8 aprilie.

Gemeni: Pot avea loc separari, divorturi

Afectiv, pot avea loc separari, divorturi cu tam-tam, periculoase sunt mai ales ales zilele de 6 si 7 aprilie, cand lucrurile par sa ia o turnura neasteptata, conflictuala. Unele cupluri tinere care isi doresc un copil pot avea neplacuta sansa sa afle ca inseminarea nu a reusit.

Altele sunt puse in situatia de a renunta la o sarcina sau de a o duce la capat, cert este ca aspectele emotionale care tin nu doar de sensibilitate, ci si de cadrul in care nativii evolueaza sa ii determine sa ia o decizie pe care au amanat-o de foarte multa vreme.Profesional, lucrurile se schimba, creativitatea lor proverbiala este pusa la incercare, iar rezultatele ii vor surprinde pana si pe ei. Primesc propuneri interesante, dar sa fie atenti ce discuta sau ce semneaza, deoarece Luna Neagra face un biseptil cu Venus retrograda care le trece peste Mijlocul Cerului, iar ea și Saturn sunt in tranzit prin Casa contractuala.Mai mult, Saturn face parte dintr-un Careu in T mediat de conjuncția Venus – Chiron si nu m-ar supride sa afle a doua zi, dupa discutii, ca planurile au cazut, ca totul se intoarce cu 180 de grade. Altii ar putea afla despre o boala profesionala care, mai devreme sau mai tarziu, va necesita o interventie chirurgicala.

Sectorul financiar este sustinut, banii vin si se duc, iar ei sunt fericiti ca nu mai trebuie sa-si faca probleme ca nu au cu ce sa-si plateasca facturile sau ca nu au ce pune pe masa a doua zi. Interesant este ca unii ar putea primi o suma, de nici lor nu le vine sa creada, de la parintele de sex opus.Poate la capitolul sanatate ar trebui sa dea mai multa atentie, femeile la problemele de natura ginecologica si hormonala, barbatii la vezica urinara si la… plamani.

 

Mai multe despre alte zodii aici

 

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?