Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021. Iubiri din trecut bântuie în prezent şi răscolesc amintiri. Pentru cine se întoarce roata

Urmează o săptămână în care avem foarte multe de făcut, mai ales activități gospodărești. De Crăciun, când Luna va fi în Fecioară, vom simţi nevoia să avem multă lume în jurul nostru, dar şi să facem multe acte de caritate.
Alina Costache
22 dec. 2021, 07:50
Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021. Iubiri din trecut bântuie în prezent şi răscolesc amintiri. Pentru cine se întoarce roata

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021. Astrologul Minerva ne dezvăluie previziunile pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021 şi ne atrage atenţia asupra sectoarelor de viaţă mai vulnerabile şi asupra aspectelor la care să fim atenţi. Iată, aşadar, ce ne rezervă astrele în perioada Crăciunului, potrivit previziunilor Minervei.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 BERBEC

Gândurile de dragoste și visele despre o seară minunată sunt dejucate de sarcinile de serviciu care trebuie îndeplinite rapid. Nu lăsa ca asta să te doboare, treci peste probleme și planifică-ți serile. Săptămâna începe cu poftă de călătorie. Tânjești după acțiune și aventură.

Vineri, renunță la toate treburile și redevino copil, bucură-i pe cei dragi și bucură-te și tu. Eşti cu adevărat interesat doar de scenarii cu întâlniri care nu seamănă cu nimic din ce ai experimentat mai înainte.

Există lucruri pe care nu le poţi vindeca şi cu toate astea nimeni nu este mai bun la asta decât tine. Iubirile pot fi intense, spumoase, dar pot crea blocaje, aşa că fii atent în ce intri.

Profesional, lucrurile se pot complica, este posibil să te confrunţi cu unele situaţii neplăcute. Fă repede un schimb de idei cu alţii pentru a găsi cele mai bune soluţii.

Financiar, se întrevede o mare schimbare în casa banilor, care sugerează strângere de fonduri şi rambursare de datorii.

Din pucnt de vedere al sănătăţii, este un prilej minunat pentru a-ţi încuraja partenerul să adoptaţi împreună o nouă rutină, aşa, vei avea multe şanse să continui chiar şi atunci când lucrurile devin grele. Este un moment bun pentru a urmări un tutorial cu antrenor dacă ai nevoie să faci mişcare. Eforturile îţi vor fi răsplătite

Citeste si Horoscop special 2022. Provocările anului pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 TAUR

Aştepţi cu nerăbdare să participi la un eveniment social. Sfârşitul săptămânii aduce schimbări bruşte, care ar putea zgudui din temelii valorile şi convingerile personale. S-ar putea să-ţi doreşti o aventură ca să te regăseşti.

Relaţional, nu eşti în apele tale. Obiectivul tău clar este să-i spui partenerului tău punctul tău de vedere şi nu să flirtezi sau să fii drăgălaş. Nu ar strica să te gândeşti ce abilitatea nu ţi-ai folosit până acum ca să devii cuceritor.

Financiar, energia e îndreptată către grup. Ai toţi prietenii şi conactele de care ai nevoie pentru a începe o nouă afacere.

În planul sănătăţii, evită cofeina. Poţi înlocui cafeaua cu ceaiul verde. Stresul cofeinei îţi poate afecta negativ vederea.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 GEMENI

Prea multe lucruri importante te lovesc deodată şi devii confuz. Ia-le pe rând şi ai să vezi că totul se va debloca şi mintea ta sprinţară va găsi soluţii.

Financiar, apar dispute. Sfârşitul săptămânii vine cu schimbări financiare. Luptele pentru putere în ceea ce priveşte banii s-ar putea reinventa în relaţia ta. Fii atent la cine te sprijină sau s-ar putea întoarce să te bântuie. Asigură-te că nu se rupe lanţul iubirii.

Relaţional, eşti extrem de previzibil. Stilul tău de a comunica devine şi el mult mai precis. Mergi mai departe şi vezi-ţi de treaba ta, nu te lega la cap dacă nu te doare. În curând, ai să te eliberezi de povara lucrurilor nefinalizate.

Pentru un an şi jumtate de acum înainte, vei avea la dispoziţie timp să reglezi lucruri pe care până acum le-ai privit dintr-o perspectivă gresită.

Financiar, ai parte de o creştere extraordinară în sectorul carierei. Ai încredere în propriile tale abilităţi.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 RAC

Intenţionezi să urmezi un curs, dar ai putea avea parte de câteva piedici la înscriere. Nu te descuraja şi nu renunţa, acestea sunt doar întârzieri temporare.

În sectorul parteneriatelor, este un moment ideal pentru negocieri. E important să faci compromisuri, totuşi nu te arunca chiar cu capul înainte. A forţa lucrurile nu este o garanţie a faptului că vei şi obţine ceea ce doreşti. Relaţiile vor fi testate şi multe secrete ar putea ieşi la iveală.

Relaţional, dovedeşti multă pasiune. Asumă-ţi o parte din energia spontană şi porneşte în aventura romantică a vieţii tale. E posibil să-ţi doreşti o relaţie serioasă sau să te gândeşti serios la un copil. Profesional, trebuie să faci ceva cu colegii de muncă, să-i ajuţi, să-i împingi de la spate să facă lucrurile pe care şi le doresc.

Financiar, te afli într-o mică criză.

Pe planul sănătăţii, dai dovadă de înţelepciune în cultivarea abilităţilor psihice. Retrage-te şi fă loc în interiorul tău ca să primeşti aceste energii. Alege bine momentul în aşa fel încât să fii liniştit şi să te poţi concentra.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 LEU

Ai o grămadă de bani investiţi peste tot. Chiar dacă ai doar un cont de economii, s-ar putea să fii neliniştit când bursa oscilează. Situaţia e temporară, viaţa va reveni la normal înainte de revelion.

Marte te poate face să te simţi îndrăzneţ şi fără frică să te exprimi. Simţi că eşti capabil să-ţi îndeplineşti visele. Eşti mai îngrijorat ca de obicei, vei da mai multă atenţie anumitor lucruri şi obiceiuri. Simţi Crăciunul cu toată fiinţa, e acel sentiment de bucurie sufletească când indiferent de problemă, găseşti puterea să mergi mai departe.

Relaţional, nu trebuie să cauţi departe pentru a găsi aventuri. Evită tendinţa de a vorbi de rău pe fostul pe reţelele de socializare pentru că nu ştii cum se poate totul întoarce împotriva ta. Atenţia ta va fi concentrată mai mult pe carieră decât pe o relaţie de dragoste.

Profesional, poţi juca un rol important în îmbunătăţirea moralului.

Financiar, apare o nouă oportunitate de a face bani. S-ar putea să descoperi că ai un adevărat talent care până acum a stat ascuns.

În ceea ce priveşte sănătatea, ai făcut progrese în alegerea alimentelor. Dacă, însă, ai ignorat mesajele subtile ale corpului, nu este exclus să primeşti un avertisment mai puternic de astă dată. Vezi are sunt dorinţele corpului tău şi cât de mult poţi satisface din ele.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 FECIOARĂ

Partenerul de viaţă pare mai puţin interesat de dragoste. Însă nu trage concluzia că şi-a găsit pe altcineva, poate se poticneşte de nişte obstacole în atingerea unui nou obiectiv. Când decide să-ţi împărtăşească aceste lucruri s-ar putea să faci lumină în această problemă.

E o săptămână bună să-ţi demonstrezi talentele.

Relaţional, nu vei avea conversaţii care să scape de sub control. Abordarea ta poate nu va fi prea bună, dar semnele de pământ îţi pot aprecia sinceritatea. Manifeşti dorinţa de a călători pe deoparte, iar pe de alta dorinţa de aprofundare a unor studii. Vestea bună este că le poţi face pe amândouă.

Profesional, fii dispus să faci ceva în plus pentru a duce lucrurile la bun sfârşit. Permite-le cât mai multor oameni te vadă cum eşti în realitate.

În ceea ce priveştesănătatea, eşti conştient de ceea ce ai nevoie, viata ta îţi spune direcţia în care mergi, dar rezistenţa la anumite idei poate duce la confuzie. Învaţă să vorbeşti cu tine însuţi, să-ţi asculţi nevoile iar lucrurile vor merge pe drumul cel bun.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 BALANŢĂ

Un eveniment social te-ar putea ajuta să avansezi în carieră, în sensul în care îţi vei face nişte relaţii extraordinare, vei obţine nişte informaţii lămurătoare. Ar trebui să te simţi optimist, pentru că orice începi azi ar trebui să aducă succes. Cu farmecul tău natural poţi cuceri oameni importanţi.

Fii mult mai atent la câştiguri şi pierderi, însă nu renunţa la lucrurile pe care ţi le doreşti. Cumpărăţi-le! Poate nu toate, dar nici nu renunţa la toate.

Pe plan profesional, o atitudine pozitivă te va ajuta să te pui în valoare.

Financiar, curând te poţi bucura de un gest neaşteptat, dar necesar.

Din pucnt de vedere al sănătăţii, este o săptămână în care un adevăr elementar iese la iveală. Ar putea avea de-a face cu propria valoare de sine. Repetă-ţi:  când mă pun pe mine pe primul loc, de fapt am mai mult de oferit. Simte valul de energie care te încarcă, îndeplineşte-ţi nevoile indiferent de situaţie.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 SCORPION

Orice dificultate pare să dispară ca prin farmec, iar activităţile pe care le desfăşori ar trebui să meargă mult mai bine şi mai rapid.

Financiar, contextul astral te face foarte ambiţios ca să câştigi bani şi să poţi cumpăra ce-ţi doreşti în timpul sărbătorilor. Foloseşte o parte din bani pentru a plăti orice datorie, factură. Organizează-ţi finanţele înainte de noul an.

Relaţional, ai putea să alegi cantitatea în locul calităţii. Întâlnirile pot deveni distractive. E şansa ta de a săpa adânc în tine şi de a ajunge la inima problemei care te deranjează. A te concentra asupra ta nu e un gest egoist, ci o necesitate. Tu elşti prea preocupat de cum te percepe lumea.

Profesional, eşti rănit de neloialitatea reală sau imaginară a cuiva. Vorbeşte, însă, despre acest lucru, nu-l ascunde sub preş căci nu se va rezolva de la sine.

Din punct de vedere al sănătăţii, cu cât te gândeşti mai mult la alimentaţie, cu atât eşti mai relaxat în a alege ceea ce vrei să mănânci.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 SĂGETĂTOR

Te simţi grozav mental şi vizic. Apropierea Craciunului ar trebui să susţină iubirea. E un moment bun pentru a-ţi face planuri de viitor si pentru a-ţi urma cele mai râvnite ambiţii. Moment ideal pentru proiecte importante, pentru a călători, pentru a-ţi schimba lookul.

Ai putea cheltui mai mult decât de obicei, dar fericirea nu poate fi cumpărată.

Relaţional, trăiesti fiorul pe care dragostea îl oferă atunci când e Crăciunul. S-ar putea să nu obţii răspunsul pe care-l doreşti dar să încerci măcar pe jumatate să te distrezi. Luarea deciziilor nu va fi uşoară, dar vei avea o mulţime de optiuni, însă ai grijă la lucrurile care îţi distrag atenţia.

Profesional, eşti mai împrăştiat. Evită să te ocupi de proiecte suplimentare. Foloseşte-ţi farmecul şi diplomaţia şi colaborează cât mai mult cu oamenii.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 CAPRICORN

Simţi că înoţi greoi printre probleme, dar se întrevede luminiţa de la capătul tunelului. Curând, probabil te vei ăntoarce la vechiul tău sine. Este un moment potrivit pentru a organiza o petrecere sau a ieşi cu un grup de prieteni.

Un an jumătate de-acum încolo, creativitatea ta va înflori.

Va avea loc o remodelare majoră a egoului. Noi inceputui pe care le-ai planificat poate nu au loc, dar nu-ţi pierde cumpătul.

Relaţional, pasiunea e intensă şi imprevizibilă. Nu fi nervos dacă încerci ceva nou. Te poţi concentra cu adevarat asupra ta si asupra sentimentelor tale. Te vei simţi mai bine când vei face pace cu durerea din sufletul tău, durere care posibil să fi apărut în urma unei despărţiri.

Din punct de vedere emoţional, la locul de muncă ai o săptămână bună. Prieteniile la locul demuncă pot evolua.

Financiar, problemele legate de bani ar putea să-ţi scape de sub control. Încearcă să vii cu idei noi.

În ceea ce priveşte sănătatea, poţi fi deosebit de enervant să fii luat prin surprinderede anumite lucruri. Dezvoltă-ţi un mod de a afce fata acestor emoţii. Poţi apela la exerciţii de respiraţie profundă sau la un pahar cu apă, care îţi vor calma corpul şi mintea.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 VĂRSĂTOR

Nu lua nimic în serios săptămâna asta. Oamenii pot fi neglijenţi cu cuvintele şi ajung să rănească sentimente. Nu analiza prea profund ceea ce se spune. Descătuşează-ţi altruismul, ia măsuri şi lucrează acolo unde poţi cel mai bine.

Relaţional, aşteaptă-te la surprize, sărbătorile de iarnă îţi aduc daruri nebănuite. Ajunul Crăciunului poate veni cu o experienţă cu totul nouă.

Profesional, este o sătpămână interesantă. Dacă apar situaţii dezamăgitoare, cel mai bine este să le accepţi cu umor. Dorinţa ta naturală de a-ţi extinde orizonturile poate fi blocată de oameni care insistă asupra detaliilor.

Vei fi interesat mai mult ca de obicei de relaţia cu familia, de îmbunătăţirea acestei relaţii.

Horoscop Minerva 20-26 decembrie 2021 PEŞTI

E timpul să acţionezi. Nu te scuza și nu te abține, cu cât te implici mai mult, cu atât vei fi mai bine recompensat.

Relațional, te simți mai puțin important, însă poți ieși din umbră și să faci o mișcare. Cât de interesant ar fi dacă ai afla că cel sau cea pe care îl (o) placi este interesat (ă) de aceleași lucruri.

Eşti foarte responsabil când vine vorba despre comunicare. Eşti restricționat și reținut când vine vorba despre iubire. Însă amintește-ţi valoarea ta și faptul că este Crăciun, moment când se întâmplă miracole.

Profesional, poți spori numărul contactelor. Îngrijorarea va stă în calea productivității, însă, dacă nu ești atent.

Financiar, ai un nou nivel de încredere în eforturile tale. Dacă încerci să câștigi o mărire, nu vei avea probleme în a-i convinge pe șefi.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?