Horoscop Minerva 20 – 26 mai. O perioadă care aduce noi începuturi. Mare în Vărsător, Gemeni în Casa Muncii

O săptămână care vorbeşte despre noi începuturi. Cu toate acestea, Uranus care a intrat în Taur săptămâna trecută şi unde va sta până în 2026, ţi-ar putea aduce o mentalitate cu totul nouă.
Alina Costache
19 mai 2018, 12:28
Horoscop Minerva 20 - 26 mai. O perioadă care aduce noi începuturi. Mare în Vărsător, Gemeni în Casa Muncii

Horoscop Minerva 20 – 26 mai

Pesti

Tot acum, s-ar putea ca energiile Universului să te încurajeze să îmbrăţişezi schimbarea cu dorinţa de a te mişca în afara zonei tale de confort. Rezultatul ar fi că percepţia şi perspectiva asupra vieţii ar putea începe să se schimbe într-un mod remarcabil.

În acelaşi timp, Marte se mişcă prin Vărsător, în Casa a 12-a, în sectorul tău spiritual, provocându-ţi psihicul şi trimiţându-ţi meaje prin vise puternice şi vii, în felul cum eşti obişnuit.

Varsator

De-a lungul lunilor şi în anii următori vei avea multe şanse să descoperi mai multe despre rădăcinile tale, de unde vii şi cui aparţii cu adevărat. Tot acum, Marte aflat în semnul tău, în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a studiului şi a filosofiei de viaţă, unde va rămâne ceva timp, îţi stimulează vitalitatea şi te încurajează să rezolvi planurile şi proiectele care au un dead line apropiat.
Mişcarea lui Venusprin Casa a 5-a a creativităţii şi din a doua parte a săptămânii prin Casa a 6-a a sănătăţii, te poate face să te răsfeţi, chiar dacă nu vrei să faci acest lucru. Distracţia şi romantismul pot fi, de asemenea, pe ordinea de zi, pe măsură ce Soarele se mută în zona de relaxare unde va sta doar vreo patru săptămâni.

Capricorn

 
O influenţă, e drept, mai atenuată ar putea avea un efect liniştitor asupra relaţiilor tale cu Venus, care de sâmbăta trecută este în Casa a 7-a, a relaţiilor. Acest lucru poate fi perfect pentru vindecarea unei legături cheie. În cele din urmă, mişcarea Soarelui din Taur în Gemeni prin Casa muncii şi a sănătăţii poate fi un apel pentru eficientizarea muncii şi a rutinei legate de sănătate.
 
Nu prea faci greşeli când se pune problema vieţii sntimentale. Ştiu că ai obiceiul de a acorda atenţie fiecărui detaliu, oricât de mic ar fi, aşa că acum este timpul să-l foloseşti.
 
Citeste continuarea pe revista teo

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Schimbări fundamentale în comerțul din România. Ce s-a ăntâmplat, de fapt
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!