Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024. Mercur face trigon cu conjuncția Lună-Chiron, se vindecă răni vechi

Minerva, horoscop pentru perioada 22 - 28 iulie 2024. Zodia care va avea parte de o săptămână grozavă, Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.
Alina Costache
22 iul. 2024, 20:33
Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024. Mercur face trigon cu conjuncția Lună-Chiron, se vindecă răni vechi

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024. Astrologa a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 22 – 28 iulie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube.

Berbec

Începi săptămâna discutând despre anumite lucruri. Gândire versus acțiune. Fie încerci să vindeci rănile copilăriei, fie primești un sfat din partea familiei și găsești stabilitatea emoțională de care ai nevoie pentru a te vindeca astfel încât să poți merge mai departe.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024 Taur

Saturn în Pești face sextil cu Uranus. Răbdare versus impulsivitate. Acest aspect te ajută să-i ajuți pe alții. Ai nevoie de oameni alături pentru a obține ceea ce îți dorești. Este bine să vorbești cu prietenii despre ideile și dorințele tale cu prietenii. Ar putea să te ajute.

Horoscop august 2024. Agenda e plină şi în ultima lună de vară, dar totul vibrează de dragoste

Gemeni

Folosește-ți cuvintele pentru a obține ceea ce îți dorești. Gândire versus acțiune. A te lupta să fii în lumina reflectoarelor te poate ajuta să avansezi în carieră, dar asigură-te că îți găsești cuvintele cu grijă și ți-ai învățat rolul. Îți poate crește reputația.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024 Rac

Îți poți extinde cu ușurință cercul social vindecând rana respingerii, prin deschiderea și acceptarea celor din jur. Trebuie doar să fii acolo. În ceea ce privește munca, confruntările pot avea un rezultat nedorit. Trebuie să fii precaut și diplomat.

Leu

Trebuie să păstrezi lucrurile la un nivel scăzut săptămâna aceasta. Mercur este deja în Fecioară, face trigon cu conjuncția Lună-Chiron. Ai șansa să vindeci o rană emoțională legată de sine. Încearcă să ai discuțiile importante între patru ochi.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024 Fecioară

Pregătește-te să mergi către dragoste săptămâna aceasta. Este ușor să găsești o poveste de dragoste de vară în online, în ciuda avertismentelor. Textele și conversațiile video pot să întărească conexiunea.

Balanță

Începi săptămâna într-o notă profesională. Cel mai bun lucru este să lucrezi în colaborare cu alții. A cere ajutor și a stabili niște limite te poate ajuta să-ți atingi obiectivele. De asemenea, conexiunile potrivite te pot ajuta să obții o promovare sau o mărire de salariu.

Horoscop Cristina Demetrescu, despre Mercur retrograd în august. „Multe gogoși împachetate vara asta în tot felul de hârtii creponate”

Horoscop Minerva Scorpion

Își vei extinde orizonturile creative. Concentrează-te pe proiecte creative, pe hobby-uri și aventuri. Flirturile actuale se pot transforma cu ușurință în ceva mai mult. Folosește-le pentru a crește nivelul relațiilor și a căuta dragostea.

Săgetător

Săptămâna aceasta ești decis să te muți la casa ta. Îți dorești să te muți cu partenerul sau să construiți o viață împreună. Chiar dacă acest lucru te face să te simți bine, ai grijă să discuți problemele importante, cum ar fi finanțele și limitele de cheltuieli pentru ca noua viață să fie una ușoară.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024 Capricorn

Asigură-te că ți-ai notat totul dinainte. Vara te provoacă să lași totul baltă. Este o săptămână grozavă pentru a analiza orice contract și pentru a obține toate detaliile de care ai nevoie. Ai încredere în instinctul tău și nu lăsa lucrurile de izbeliște.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024 Vărsător

Trebuie să-ți petreci săptămâna fiind cel mai bun avocat al tău. Este o săptămână grozavă pentru buget și pentru a cere o mărire de salariu, astfel încât să te poți bucura de vară fără probleme. Munca în echipă te poate ajuta să-ți păstrezi locul de muncă săptămâna aceasta.

Pești

Lasă-ți creativitatea să înflorească săptămâna aceasta. Este o perioadă grozavă pentru a lucra la diverse proiecte pe care poate le-ai neglijat în ultima perioadă. Ele îți pot arăta cât de departe ai ajuns.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!