Horoscop Minerva 5 – 11 martie 2017: Vor fi scurtcircuitari afective. Scapă de spectrul Lunii Negre prin Casa iubirii!

Horoscop Minerva saptamana 5 – 11 martie 2017. Va fi o saptamana buna pentru unele zodii, insa altele vor avea anumite probleme. Afla ce iti rezerva astrele.     
Alina Costache
03 mart. 2017, 03:43
Horoscop Minerva 5 - 11 martie 2017: Vor fi scurtcircuitari afective. Scapă de spectrul Lunii Negre prin Casa iubirii!

Horoscop Minerva Berbec 5-11 martie 2017. Lucruri care tin de credinta si de viziunea proprie le vor marca saptamana. Realitatea unor lucruri care se petrec in apropierea lor ii face sa isi schimbe parerea despre divin. O schimbare de dispozitie, pe care as pune-o pe seama ciclului Nodurilor Lunare, ii pune in fata unui bilant afectiv a ultimilor 18 ani. Problemele nu au trecut, pentru ca Marte actioneaza la nivelul Casei comunicarii si a comunitații in care traiesc și nu e singur, mai este Uranus, mai este și Venus pe acolo. Relatiile continua sa fie tensionate datorita perceptiei deficitare a realitatii inconjuratoare. 

Dispozitii schimbatoare, mai ales pe 6 si 7 martie, acum rad, acum plang, acum tuna si fulgera, acum sunt inocenti, de nu mai stie omul cum sa ii ia. Pentru ei degringolada afectiva este provocata in mare parte de opoziția Luna – Saturn care actioneaza extrem si loveste in Imaginea publica și relațiile cu subalternii, in cutume si in sanatate.

Profesional, ramane afectata axa muncii – patratul Luna Neagra – Nodul Nord, o serie de neintelegeri cu colegii, sau fiind vorba si despre o casa a sanatatii, sa nu fie vorba si despre o componenta de sanatate neglijata pana acum – dantura, ochii, o sinuzita sau o reactie acuta la vreo problema fiziologica pe care nici nu o observa si care poate tine de o malformatie congenitala.

Horoscop Minerva Taur 5-11 martie 2017. Chiar daca pe fond unele aspecte se tensioneaza, se petrec si lucruri bune. Comunicarea se imbunatateste, posibile contracte, discutii vizand un contract, interviuri pentru un loc de munca pentru cei care nu au, o perioada buna in comparatie cu ce a fost. 

6 martie le poate aduce un soi de eliberare interioara, ceva apasator care i-a chinuit mai bine de an si jumatate incoace si care se dovedeste a fi, de fapt, nemultumirea lor legata de cercul de prieteni și de mediul in care traiesc. Reluarea unor relatii ii face sa constientizeze acest lucru si e bine. Profesional isi au destinul in propriile maini, daca stiu cum sa puna problema sau sa-si prezinte proiectele. Destul de bine sustinut segmentul iubirii, fie intalnesc perechea potrivita, fie, daca sunt casatoriti, vestea ca vor deveni parinti ii va aduce intr-al 9-lea cer. Spre seara, Mercur este in Pesti ceea ce face ca mintea lor sa functioneze cu scurtcircuitari afective, asa ca iar se vor pomeni ca amana.

Ziua este excelenta pentru cei care lucreaza in domeniul marketingului caci vor semna un contract important, oricum, profesional isi revin in forta sau ar trebui sa-si revina. 

Horoscop Minerva Gemeni 5-11 martie 2017. Creativitatea debordanta de care vorbeam si saptamana trecuta continua sa le aduca beneficii sub forma financiara, apreciere si recunoastere, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme.

Profesional sunt pe val, demonstreaza, daca mai era nevoie, ca sunt omul potrivit la locul potrivit si este posibila gasirea a unei a doua slujbe, part time, care le poate baga bani frumosi in buzunare, dar si certitudinea stabilitatii locului de munca in conditiile in care institutia sau firma in care lucreaza se restructureaza.

Spontaneitatea ideatica si comunicarea ii tranforma in vedete, dar sa fie atenti ca accesele de vedetism nu le fac bine, mai ales pe 6 si 7 martie. Calmi si ponderati pot gasi raspunsuri acolo unde nimeni nu se gandeste sa le caute.

Le-as sugera insa, atentie la versatilitate, la micile minciuni care cred ei ca sunt inerente, dar care de fapt sunt o obisnuinta, pentru ca ar putea sa le joace feste.

Discutia unor contracte cu finalitate neasteptata, adica buna, sensibilitatea accentuata le poate aduce noi prieteni, dar si o noua dragoste celor care sunt singuri si o imbunatatire vizibila a relatiilor de familie, dupa cum Pluto din Capricorn lor le poate aduce si o supriza financiara, pe 9 martie.

Ca sanatate, sa consume alimente ușoare, lichide multe, o alternanta intre apa si sucuri de fructe.

Horoscop Minerva Rac 5-11 martie 2017. Dezinhibitii si sperante. Scapa de spectrul Lunii Negre prin Casa iubirii, dar sa fie atenți ca le intra in Casa muncii si a rutinei si relatiilor cu colegii, nu vor mai avea retineri sa spuna ce gandesc si astfel par sa-si gaseasca, in sfarsit, linistea si echilibrul, viata li se pare mai frumoasa si ca merita traita, iar femeile vor fi cele cu initiativa saptamana aceasta.

Se rezolva, de asemenea, o problema care tine de spatiul locativ sau de o casa. Posibil ca sa vanda sau sa achizitioneze un pamant.

5 martie le aduce o zi senina alaturi de familie, mai mult ca sigur vor face o iesire in natura, ceea ce le va incarca bateriile, sau se vor intalni cu persoane care au darul sa le insufle incredere si speranta.

Vor cheltui mai mult decat si-au propus, dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Doamnele care lucreaza in sectorul legislativ sau juridic vor repurta o victorie, dar sa nu uite ca o victorie uneori nu inseamna ca au castigat si razboiul.

Horoscop Minerva Leu 5-11 martie 2017. Odata cu trecerea Soarelui in Casa mostenirilor si a sexualitatii pentru acesti nativi putem spune ca incepe ruleta norocului. Indiferent de numarul unde se va opri bila, va fi cu noroc.

Jupiter, e drept, retrograd in Casa banilor proveniti din munca proprie, face un trigon cu Venus si ea retrograda, si le-as spune sa verifice proprietatile pe care le detin pentru ca deși doresc schimbari substantiale in ce priveste spatiul locativ sau un nou concept vizand bunastarea, vor constata uimiți o serie de omisiuni in actele de proprietate și sa vezi alergatura apoi!

Cu toate acestea, in unele relatii si mariaje lucrurile nu sunt chiar atat de roz precum ar lasa sa para. Leoaicele sunt decise mai mult ca niciodata sa faca curatenie in ograda profesionala si am putea asista la demisiii rasunatoare pe 6 martie, pentru ca pe 7, Zmeul cu focar Jupiter sa le dea energie si putere sa inchida un capitol in viata lor si sa deschida un altul, dar sa rețina ca de regula, ceea ce Jupiter da cand este retrograd, ia cand revine in mers direct. Mare incredere in sine, nu este rau deloc, dar daca ne gandim ca in Casa ego-ului este Nodul Nord, inseamna ca se repun pe tapet dispute iscate mai mult din orgoliu și ar putea avea si ei surprize.

Horoscop Minerva Fecioara 5-11 martie 2017. Daca Fecioarele incep saptamana cu stangul, este numai vina lor pentru ca nu pot pricepe ca nu poti avea mereu ultimul cuvant. Nu-mi fac probleme insa, deoarece vor recupera rapid, totul este sa nu poarte ranchiuna si aici ma refer la doamne.

Luni, pe 6 martie, superb aspectul contractual, financiar. Posibil fie sa li se aprobe un imprumut, fie li se acorda dividende pentru ceva de la care isi luasera gandul, fie primesc, sub forma de doantie sau de concesiune, o casa, un teren, un bun la care nici nu se gandeau.

Din acest punct de vedere au usi deschise pentru cateva luni de acum incolo. Totusi, cu Marte acolo, sa se astepte la dispute deschise si pentru o mostenire si as tinde sa cred ca este vorba despre o ruda departata aflata la drum și nemultumita de imparțirea funciara.

Pofesional, la moara lor este apa, alaturi de colegi par sa uite de problemele de acasa si ar putea avea surpriza sa li se propuna un nou job sau o mutare temporara. Pentru altii, poate fi vorba de o regandire a productiei la locul de munca, o reorientare profesionala pe care ar trebui sa o ia in calcul, daca ne gandim la schimbarile din viata lor cu Uranus acolo.

Citeşte mai multe pe huff.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?