HOROSCOP MINERVA 9-15 APRILIE 2017: Risc iminent de ruptură, turbulenţe sentimentale şi probleme de sănătate. Există şi zodii norocoase

HOROSCOP MINERVA 9-15 APRILIE 2017: Minerva va prezinta horoscopul saptamanal.
Alina Costache
07 apr. 2017, 12:05
HOROSCOP MINERVA 9-15 APRILIE 2017: Risc iminent de ruptură, turbulenţe sentimentale şi probleme de sănătate. Există şi zodii norocoase

Horoscop Minerva Berbec 9-15 aprilie 2017. Spuneam mai acum cateva saptamani ca pentru Berbeci mi se pare foarte interesanta anvergura posibilitatilor care ii insotesc destul de mult de acum incolo. Trigonul Saturn – Uranus aduce lucrurile atunci cand trebuie si nu cand ar dori ei. Pentru unii, se incheie un ciclul al invatarii, pentru altii, trigonul amintit aduce reluarea si finalizarea acestora, lucrurile vin intr-o cascada de fapte si de nevoi care se impletesc armonios, iar ei au energia necesara sa le rezolve intr-o maniera proprie.

Pe 10 aprilie vor rezolva o serie de probleme financiare pentru casa, este vizat aspectul administrativ si indiferent ce li se propune, in special femeilor, le sugerez sa nu spuna nici da, nici nu, inainte de a analiza oferta, nu de alta, dar exista ceva ce se oculteaza in propunerea respectiva si teama mi-e ca daca vor spune da fara sa se gandeasca, se vor pomeni facand altceva decat ceea ce li s-a spus.

Profesional, sunt avantajate femeile Berbec
Soarele se apropie vertiginos de Uranus intetind opozitia cu Jupiter despre care se tot vorbeste. Datorita acestei opozitii, pe 11 aprilie Berbecii pot afla ca au fost tinta unor anchete din umbra pentru ca cineva a sustinut ca nu sunt atenti, ci repeziti, motiv pentru care s-a decis sa fie trecuti intr-o echipa care lucreaza sub presiune, ca sa li se testeze viteza de reactie.

12 si 13 aprilie aduc o serie de oportunitati, totul tine insa de modul in care ei stiu sa aleaga. Profesional sunt avantajate tot femeile. Tinerii care sunt angajati sa incerce sa se abtina, sa nu intre in conflicte cu sefii ori cu colegii, pentru ca risca sa ramana fara loc de munca sau daca sunt studenti, sa aiba grija cum vorbesc cu un dascal pentru ca risca sa ramana cu un examen pe toamna.

Posibil ca pe 14 aprilie sa rezolve o serie de lucruri care tin de locatie – schimbare de locuinta, gazda, chirie, doar ca vor fi nevoiti sa anuleze un drum in afara orasului pentru a putea finaliza mutarea. Celor care pleaca la drum atentie la condus, problemele auto le vor da bataie de cap – uleiul imbacsit, anvelope taiate, s.a.

Mai poate fi vorba si despre mici intervenții chirurgicale – extirparea unui nodul, a unui neg, o interventie stomatologica, intervenții care tin de urgente.

Horoscop Minerva Taur 9-15 aprilie 2017. Fata de ceea ce a fost, este bine, asa am putea sintetiza evolutia nativilor Taur in saptamana care vine, sensibilitatea functioneaza la maximum intr-o simbioza perfecta cu pragmatismul lor, mai ales cand se pune problema financiara. Zilele de 9 si 10 aprilie le pot aduce, din acest punct de vedere, o confruntare cu necesitatile reale ale vietii de fiecare zi, dar si cu o serie de chletuieli care vin pe nepusa masa si ii obliga sa scoata din buzunar mai mult decat ar fi crezut.

In 11 martie le sta mintea la investitii, doar ca de la idee pana la punerea in practica este drum lung si nu prea sunt ei pregatiti acum de asa ceva. Eu zic sa astepte vremuri mai bune pentru ca vor veni, iar pe sfasitul saptamanii este posibil sa faca o vizita la doctor pe nepusa masa! Pentru cei tineri dragostea ar trebui sa le ridice mingea la fileu si sa-i transforme in cei mai fericiti oameni daca ar lasa putin deoparte gelozia si controlul.

Taurii stau foarte bine la capitolul sanatate
Pe 12 aprilie li se pare lor ca iubitul/a a spus ceva cu subinteles numai bine sa declanseze un adevarat scenariu drama in mintea lor.

Pe 13 aprilie pare sa le mai vina inima la loc, dar isi vor aminti ca nu le-au spus tot ce aveau de spus si vor sta toata ziua pe telefon.

Pe 14 aprilie riscul de ruptura este iminent, asa ca le-as sugera sa o lase mai moale, controlul excesiv este dovada de nesiguranta, nu de iubire!! Profesional stau bine, mai bine decat sperau, dar stabilitatea locului de munca nu le aduce si linistea interioara de care au nevoie.

15 aprilie pare sa fie un moment de acalmie in care lucrurile se aseaza in matca lor, vine confirmarea ca ceea ce fac este bine, au trecut de aceeasi parte a baricadei si se pregatesc de Paste. Sfatul meu este sa mentina acest trend toata luna si sa nu se lase descurajati de nabadaile lui Jupiter, altfel mintea lor se va bloca pur si simplu.

Stau foarte bine la capitolul sanatate, ceea ce cred eu este un atu important pentru ei.

 

Horoscop Minerva Gemeni 9-15 aprilie 2017. Sunt poate cei mai cei mai linistiti si mai degajati nativi. Nu pun la suflet lucrurile care ii deranjeaza, ignora ceea ce pe altii i-ar speria si fac doar ceea ce le spune instinctul sa faca. Fiecare zi este o noua experienta pentru ei si de fiecare data promit ca vor invata cat mai multe din ceea ce li se intampla. Degajați si deschisi la experiente noi nu se vor da in laturi sa intre in tot felul de combinatii, care de care mai ciudate si din care, cu nonsalanta tipica, nu vor lua decat ceea ce ii intereseaza pe ei. Totusi, intrarea in retrogradare a stapanului lor Mercur ii poate destabiliza sufleteste si mental!

Poate marea lor enigma, saptamana aceasta, sa se numeasca dragoste. stiu sa daruiasca, stiu sa se apropie, stiu sa iubeasca si totusi partenerii lor simt un soi de detasare in atitudinea lor pe care nu o agreeaza, deoarece le da senzatia de raceala, nicidecum de caldura sufleteasca, asa ca zilele de 10, 11, 12 aprilie ar putea fi zile destul de incerte pentru nativi Gemeni din acest punct de vedere.

La serviciu lucrurile stau bine pentru Gemeni

Noroc ca la serviciu lucruruile stau bine. Se bucura de incredere si de apreciere, creativitatea le este rasplatita pe masura si s-ar putea bucura de o promovare pe care o asteapta de mult timp. Pentru adulti este masura talentului lor de a se ridica deasupra timpului si a demonstra ca Gemenii nu cunosc notiunea, ca spiritul si mintea lor sunt la fel de tinere ca in urma cu 20 de ani. Cel putin zilele de 13-14 aprilie vor fi zile de excelenta pentru unii dintre ei, ceea ce nu ii va scuti nici de barfa si nici de invidia colegilor.

Stau foarte bine, deocamdata, si din punct de vedere financiar. Sa se pregateasca pe 13 aprilie, sa primeasca niste bani neasteptati sau sa fie cooptati intr-un proiect de anvergura cu promisiunea unei retribuiri pe masura.
Ziua de 14 aprilie le poate aduce un premiu sau o schimbare de statut financiar, li se mai adauga o treapta de salariala sau un spor de venit.

Ca sanatate, in continuare raman problematice racelile de toate felurile.

Horoscop Minerva Rac 9-15 aprilie 2017. Senzatia de viata traita cu sufletul la gura este una dintre caracteristicile saptamanii, ceea ce nu inseamna ca nu sunt atenti la problemele celorlalti. Dimpotriva, pe 10, 11 si 12 aprilie sunt cei mai buni sfatuitori si poate nu ar strica sa le cereti ajutorul.

Afectiv, lucrurile stau putin mai altfel. Nu ai sa le citesti niciodata pe fata suferinta ca in cazurile altor semne, de aceea pana sa se lege o relatie cu un Rac aceasta starneste controverse si chiar aversiuni.

Pe 10 si 11 aprilie au ocazia sa intrige si mai mult oferind solutii prin acceptare; vor fi de acord cu ce-si doresc partenerii si chiar vor veni cu ideea cum sa iasa din incurcatura.

Ca sanatate, se remarca o sensibilitate dureroasa a articulatiilor si digestiva

Zilele de 12 si 13 aprilie aduc confirmarea a ceea ce ei stiu de multa vreme, dar pentru partenerii lor nu era vizibil: vor fi promovati cu remuneratia aferenta, chiar daca lucrurile inca scartaie de maniera neadaptarii, cu acele tentative de a se conforma unui sablon care nu le este tipic. Atentie la conflictele in care intra cu colegii sau cu sefii. Oricat de argumentata le va fi pozitia, nu li se va da dreptate, asa ca nu le ramane decat o solutie, sa se supuna dolenatelor majoritatii, dar fiti siguri ca nu vor uita umilinta la care a fost supusi.

Financiar, la ideile pe care le au este imposibil sa nu faca bani. Pluto in Casa contractelor ii obliga sa invete sa-si administreze afacerea altfel decat au facut-o pana acum. Deci, atentie la cheltuielile zilnice care ar putea sa le incarce nota de plata de asemenea maniera incat in momentul urmator sa le bata vantul prin buzunare. Mai ales in zilele de 15 aprilie!

Ca sanatate se remarca o sensibilitate dureroasa a articulatiilor si digestiva, deci sa fie atenti ce mananca. Variatiile mari de temperatura altereaza alimentele cu repeziciune, iar ei sunt predispusi prin semn, sa sufere de aceste afectiuni.

 

Mai multe detalii, pe revista TEO

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!