Horoscop Minerva aprilie 2017: Ce v-au rezervat astrele luna viitoare. PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE

Horoscop Minerva luna aprilie 2017. A patra luna din acest an se anunta una plina de schimbari. Lucrurile vor decurge armonios din punct de vedere amoros pentru majoritatea semnelor zodiacale.      
Alina Costache
16 mart. 2017, 16:26
Horoscop Minerva aprilie 2017: Ce v-au rezervat astrele luna viitoare. PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE

Previziunile Minervei pentru luna aprilie: Berbec 

Zile bune: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 29, 30
Zile proaste: 3, 4, 5, 18, 19, 25
Relational: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24, 25
Financiar: 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 27 ..

Stiu ce vor inca de la inceput de luna. Stiu ce au nevoie. Stiu cine sunt cu adevarat si mai stiu si ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum sa o dea in bara, deci sa treaca la munca! 

O luna caracterizata de intuitie si de inteligenta, atuurile lor pe parcursul intregii lunii aprilie. Entuziasmul Berbecilor este molipsitor si se va face simtit pe 2 si 3 aprilie cand, asa cum aminteam mai sus, intuitia le va spune sa porneasca cu toata viteza pentru a-si pune in practica ideile. Zilele de 9, 10 si 11 aprilie sunt zile bune pentru curatenia de primavara si se vor simti minunat cand vor termina.

Farmecul personal ii angajeaza intr-o relatie intensa pe 16 si 17 aprilie si ii vor face sa zburde emotional, sa freamate, sa traiasca acea senzatie inefabila de zbor planat pe 22 si pe 23 aprilie. Starea aceasta este dublata si de succesul in plan profesional, asa ca sa se astepte la surprize pe 29 si pe 30 martie, nu trebuie decat sa se bucure pentru fiecare moment. 

Berbecii descopera directia in dragoste 

Relational. Chiar daca pe 2 si pe 3 aprilie vor zburda la propriu, se pare ca in cele din urma, isi vor asculta intelepciunea interioara si vor privi cu alti ochii obiectul afectiunii lor. Tinerele cupluri simt ca a sosit momentul sa arunce toate vechiturile, toate carjele emotionale care mai mult ii blocau decat sa ii ajute, si sa mearga mai departe pe 9, 10 si 11 aprilie.Ca apoi, sa o ia de la capat. Cuplurile harsaite de viata in doi gasesc acum echilibrul nevoilor interioare prin detasarea cu seninatate de tot ce a insemnat patima, graba, impuls, ca sa regaseasca in Trecut parghiile Prezentului pentru a merge ai departe altfel decat pana acum. 

Horoscop Minerva Taur aprilie 2017: Previziuni generalizate 

Zile bune: 3, 4, 5, 13, 14, 15, 22, 23
Zile stresante: 6, 7, 20, 21, 27, 28
Relational: 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30
Financiar: 1, 2, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Vor simti nevoia sa dea telefoane. Isi vor apela prietenii, rudele, vor sporovai vrute si nevrute incat unii colegi de munca, de exemplu, vor fi surprinsi de locvacitatea lor. Cei cu care vorbesc ii vor inveseli, cel putin in prima saptamana a lui aprilie. 

In aprilie, starea lor de spirit va fi mult mai buna, sunt o baterie incarcata energetic si sa nu surprinda pe nimeni daca vor fi si romantici, cel putin pe 4, 5 si 6 aprilie. As vrea sa fie atenti la toate oportunitatile pe care le vor intalni, nu conteaza daca sunt mari sau mici, oportunitati sa fie, in drumul lor in aceste zile. Apoi, trebuie sa fie siguri ca au si timpul ca sa respecte responsabilitatile pe care si le-au asumat. Comunicarea este importanta, dar sa nu supraliciteze pe 10 si 11 aprilie. Daca vorbesc, sa o faca la obiect, altfel enerveaza sau plictisesc. O sa fie si ei surprinsi cat de bine vor fi intelesi. Cand vine vorba de a obtine anumite favoruri, nu exista un moment mai bun ca prezentul, asa ca pe 16 si 17 aprilie, cereti si veti primi.

Incepeti primavara, bine infipti pe picioare cum s-ar spune. in timpul liber va puteti inscrie la cursuri de dans, de inot, dar cum nu va place miscarea, sugerez un curs de gastronomie.

Cea mai buna metoda de relaxare este sa-ti starnesti papilele gustative, pe 27 aprilie de exemplu. Sa nu le fie teama ca vor gresi, dimpotriva, vor fi aplaudati la scena deschisa pe 30 si 31 martie.

Horoscop Minerva Gemeni aprilie 2017: Previziuni generale 

Zile bune: 6, 7, 16, 17, 25
Zile tensionate: 1, 2, 8, 9, 10, 22, 23, 29, 30
Relational: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30
Financiar: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 22, 27, 28

Inca de la inceputul lunii vor avea blocaje, cel putin pana pe 5 aprilie, dar din fiecare problema va invata cate ceva, lucru surprinzator, deoarece ei nu sunt prea atenti la asemenea detalii, ei iau lucrurile asa cum sunt, nu cauta sa vada ce se ascunde in spatele lucrurilor. Dar 7 si 8 aprilie vine cu rasplata, nu le va veni sa creada cum se va petrece asta. 

Pe 12 aprilie vor da dovada de super-inteligenta, iar pe 13, daca isi vor pune in minte sa isi provoace dusmanii doar ca sa ii invinga pe toate fronturile, nu este decat o chestiune de strategie si din acest punct de vedere pot da clasa celorlalte semne. 

Distractie mare pe 15 si 16 aprilie. Vor trebui sa socializeze mai mult, sa iasa, sa participe la evenimente. Le va face bine si la imagine, si moralului. in al treilea decan, dupa 20 aprilie, se vor implica in actiuni de caritate, vor face voluntariat, vor discuta despre un posibil parteneriat de afaceri cu un frate sau cu cel mai bun prieten. Pe 25 si 26 aprilie vor trebui sa-si apere pozitia, dar sa nu se implice in lupta pentru putere, nu merita. 

Gemenii, intre fantezie si realitate din punct de vedere amoros

Relational. Fantezie si realitate. Poti face doua lucruri in acelasi timp? Unii nativi, da. Acestia sunt Gemenii. Doar ca este momentul sa treaca la fapte, sa transforme visele in realitate, vine un moment cand nu trebuie sa mai viseze, ci sa se exprime.

Daca sunt intr-o relatie, trebuie sa ia masuri in sensul de a o duce la un alt nivel si am putea asista la o cerere in casatorie. Da, este greu, mai ales pentru ei, dar trebuie sa o faca candva. in cupluri adie a romantism, a regasire, a reasezare. Pentru alte cupluri viata este si bolovanoasa, cu rape adanci si urcusuri obositoare. 

Calea doar ei o pot gasi si o vor face, in special acolo unde exista sentimente, sa nu le fie teama sa caute solutii pentru a-si salva iubirea, ele exista. Pentru cei tineri, fara obligatii, zilele de 7, 8, 12 si 13 aprilie le pot aduce iubirea, asa, ca in prag de primavara.

Citeşte mai multe pe teotrandafir.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?