Horoscop Minerva decembrie 2023. Zodia care primeşte cel mai frumos cadou de la astre. Atenţie, „viaţa personală dă în clocot”!

Sfârșitul anului vine cu multe noutăți pe plan amoros și financiar pentru cele mai multe zodii. Vorbim despre oportunități în afaceri, finalizarea cu succes a unor proiecte, recompense bănești, regăsirea armoniei în cuplu, dar și găsirea sufletului pereche, acolo unde este cazul.
Irina Dumitrescu
27 nov. 2023, 08:26
Horoscop Minerva decembrie 2023. Zodia care primeşte cel mai frumos cadou de la astre. Atenţie,

Horoscop Minerva decembrie 2023. Până la sfârșitul anului trăiesc euforic, trăiesc sentimente înălțătoare. Eforturile din ultimele luni încep să aducă rezultatele scontate, planurile lor capătă o formă reală. Este nevoie de elaborarea unor tactici pentru a căpăta succesul. Atenție asupra poziției Soarelui din Scorpion, care înclină Berbecul spre fapte nepotrivite, forțându-l să uite de decență, spune Minerva. Nativul Berbec nu ar trebui să fie tentat să obțină totul pe loc. Culmea activităților va fi pe 27 noiembrie, când e Luna Plină. Recomandat este să se concentreze asupra activităților personale. Datorită lui Marte în Săgetător, calități precum curajul și onestitatea devin pronunțate. Atenție și la relațiile cu colegii de muncă, pentru că există riscul să devină victima intrigilor

Astrologul Minerva prezintă horoscopul complet pentru luna decembrie. Gemenii au de traversat un program destul de încărcat.

Viața personală e pe jar și de asemenea, apar și o mulțime de probleme atât la locul de muncă cât și în viața de zi cu zi.

La începutul lunii decembrie, viața personală va da în clocot, dar majoritatea evenimentelor vor fi pe plus. În ciuda programului de lucru încărcat, vor putea găsi timp pentru întâlniri și pentru ei.

Datorită influențelor lui Venus în Balanță și apoi în Scorpion, neplăcerile sentimentale vor fi trăite puțin mai intens. În prima parte a lunii decembrie, vor avea parte de numeroase probleme asociate cu rezolvarea unor cerințe casnice și de serviciu”, spune Minerva.

Pentru Raci se anunță niște probleme nerezolvate care reapar în peisaj. Se simt destabilizați, însă nu trebuie să uite de intuiție.

Doar în acest mod pot să evite greșelile viitoare și de asemenea, pot lua decizii importante în viața lor. „Problemele nerezolvate cu persoanele din trecut le pot aminti brusc de ei înșiși. Puterea Soarelui și a lui Marte în Scorpion este cotropitoare, are un efect destabilizator asupra Racului, determinând introspecția.

Intuiția joacă un rol important în luarea deciziilor. Este singurul mod de a evita greșelile. Venus le-ar putea pune piedici emoționale, în relații în mod special. Pot construi o relație puternică evitând momentele iritante care pot apărea”, adaugă Minerva.

Horoscop special. Numai şase-s norocoase! Zodiile care termină anul în forță, dau lovitura în plan financiar

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Taur
Trebuie să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor. Se confruntă cu un sentiment de inutilitate, ce indică lipsa sprijinului din partea celorlalți. În a doua parte a lui noiembrie le va fi greu să-și controleze impulsurile egoiste, gelozia și vor totul dintr-o dată. Taurul nu tolerează obiecțiile, ceea ce duce la apariția dezacordurilor cu familia.

Este posibil să apară șansa unei reușite în carieră, așa că trebuie să profite de ea. Pe plan sentimental, apar suișuri și coborâșuri. Până la sfârșitul anului vor urma o serie de evenimente asociate cu rezolvarea problemelor casnice. Punctul de cotitură va fi Luna Nouă din 13 decembrie, când rezultatele anului devin vizibile. Problemele vor rămâne în trecut, pentru că îi așteaptă lucruri bune.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Gemeni 
Se concentrează pe stabilirea unor obiective. Nivelul energiei lor crește, sporind calitățile naturale, mai ales în preajma Lunii Pline din  27 noiembrie. Pe plan amoros, este o perioadă bună pentru confesiuni. O poveste de dragoste aprinsă le poate da viața peste cap. Pentru cei căsătoriți, ultimele zile din noiembrie lasă de dorit, când apare irascibilitatea. La începutul lunii decembrie, viața personală va da în clocot, mai spune astrologul Minerva. Vor avea parte si de probleme acasă. Apar îngrijorările pe plan financiar, când este posibil să fie dezamăgiți de partenerii de afaceri. Trebuie să mai reducă din cheltuieli prin renunțarea la achizițiile inutile.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Rac 
Puterea Soarelui și influența lui Marte în Scorpion au un efect destabilizator asupra acestui nativ, determinând introspecția. În această perioadă, apelează la intuiție în luarea deciziilor, este singurul mod de a evita greșelile. Vârful instabilității emoționale va pe odată cu Luna Plină din 27 noiembrie, când toate lucrurile mărunte se tulbură.

Venus le poate pune piedici emoționale în relații. Dar s-ar putea să se confrunte cu unele obstacole și din cauza lui Mercur. O vacanță cu partenerul îi va ajuta să evite anumite situații neplăcute în viitor. În decembrie, Venus îi va influența relațiile. Pot construi o relație puternică evitând momentele iritante care apar. Legat de planul financiar, vor putea achiziționa tot ce au nevoie fără să apeleze la împrumuturi sau credite bancare.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Leu 
Nativi Leu se vor dedica întăririi legăturilor cu cei din familie. În relația de cuplu pot apărea probleme care îi va pune pe gânduri. Dacă pot depăși această perioadă, se vor bucura de pace și armonie în relație. Profesional, Luna Nouă le promite implicarea în proiecte profitabile. Trebuie să păstreze o relație bună cu colegii pentru a termina treaba la timp. Dar drumul spre succes va fi blocat de unele neînțelegeri cu superiorii. Mercur în Săgetător îi face să perceapă realitatea într-o formă ușor distorsionată. Dorința de a exagera bucuriile și nenorocirile duce la probleme. Este important să fie atenți când iau decizii cu privire la investiții.

Horoscop Minerva – Fecioară
În a doua parte a lunii noiembrie, nativii Fecioară se vor simți deranjați de fiecare lucru mărunt. Chiar și cei mai calmi, vor fi expuși la explozii de agresivitate. Cu Venus în Scorpion, vorbitul în public, prezentările, negocierile se desfășoară la un cu totul alt nivel. La locul de muncă, deși au depus mult efort în ultima prerioadă, nu vor avea parte de o creștere, așa cum și-au dorit. Relațiile cu colegii de muncă se pot deteriora, lucru care le va afecta productivitatea. În decembrie trebuie să fie atenți la deciziile luate cu privire la grupul de prieteni. Spre sfârșitul anului, oboseala mentală ar putea avea un impact negativ asupra lor.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Balanță 
La sfârșitul lui noiembrie, pot apărea probleme în cuplu pentru Balanță. Dar cu ajutorul lui Venus, toate de rezolvă. Pe de altă parte, nu este momentul potrivit pentru o schimbare în carieră, deoarece, în curând, dacă își văd de treabă, va ieși soarele și pe strada lor. Nu trebuie să se lase în voia destinului, este momentul să ia lucrurile în propriile mâini.

Pe plan financiar, nu există evenimente îngrijorătoare, iar acest lucru le va aduce o stare de bine. În decembrie, situația financiară este favorabilă.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Scorpion 
În a doua jumătate a acestei luni apar probleme în viața personală datorită influenței puternice a lui Marte, a Soarelui și a lui Mercur. Vor reuși să depășească acest hop cu intervenția lui Saturn. Sunt predispuși izbucnirilor nervoase, apar crizele de gelozie și de agresivitate.

Este momentul ca nativul Scorpion să caute un loc de muncă nou care să le îndeplinească și visele, și cerințele. Legat de situația materială, o mică greșeală le-ar putea afecta enorm bugetul în următoarele luni. Ar trebui să evite investițiile mari, cum sunt achiziționarea unei case sau a unei mașini.

Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Săgetător 
Se întrevăd călătorii de afaceri în următoarea perioadă. Departe de casă, pot găsi răspunsuri la întrebări importante și pot stabili contacte utile. Își vor recăpăta încrederea în sine și vor reuși să-și atingă obiectivele. Decembrie vine cu mici probleme din cauza influenței lui Saturn, care le vor aminti că succesul vine doar cu efort. Tot în decembrie, o neînțelegere între partenerei îi poate face să se gândească la divorț sau la ruperea relației. Este nevoie de răbdare pentru a evita o dramă pe plan personal.

În plan financiar, nu vor obține profituri mari din achizițiile obișnuite. Mare atenție la cumpărături! Luna Plină din 27 decembrie îi ajută să-și recâștige libertatea financiară.

Horoscop Minerva decembrie 2023: Există riscul ca o zodie să piardă mulţi bani

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Capricorn 
Este o perioadă ideală pentru a face progrese în plan personal. În a doua perioadă a lunii noiembrie par mai preocupați să creeze strategii de viitor. Pozițiile planetare, spune Minerva, sunt de partea lor, ceea ce îi va ajuta să depășească multe obstacole care au stat în calea lor până acum datorită influenței neplăcute a lui Venus.

Vestea bună este că Mercur și Marte îi va ajuta să depășească problemele. Vor încheia anul în liniște odată ce știu cum să se folosească de conexiunile sociale. Vor exista probleme în viața intimă, intoleranța partenerului îi va irita.

Pe plan profesional, lucrurile merg așa cum și-au dorit. Se pot aștepta la recompense în bani și promovări după 27 noiembrie. Sunt vești bune și legate de finanțe, deoarece planul lor de investiții le aduce beneficii.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Vărsător 
Succesul în muncă va fi marcat de recompense bănești. În viața personală se anunță o perioadă dificilă, dar cu trecerea lunii noiembrie se observă o creștere a capacității lor de a face față problemelor. Cu Luna Plină din 27 noiembrie, nativii Vărsător se străduiesc să-și păstreze echilibrul și vor începe să-și regândească perspectiva asupra vieții. În decembrie trebuie să petreacă mai mult timp cu partenerul, pentru a rezolva problemele de cuplu.

Profesional nu există îngrijorări. Mercur în Săgetător garantează un viitor de succes. Pot apărea oportunități pentru schimbarea locului de muncă. În decembrie se anunță reușite cu privire la investițiile în acțiuni și imobiliare. Banii vor veni la ei spre sfârșitul anului. Minerva mai avertizează ca nativii Vărsători să fie atenți la stres în perioada următoare, care le poate aduce boli psihosomatice.

Horoscop Minerva decembrie 2023 – Pești
Vești mari pe plan amoros – relațiile de cuplu vor deveni mai închegate, iar cei singuri au șansa să-și întâlnească sufletul pereche. Venus îi ajută să-și atingă obiectivele atât în viața personală, cât și în cea profesională. Marte le poate face unele probleme, dar cu ajutorul prietenilor, vor trece peste toate. Din aceste probleme vor învăța cum să folosească orice situație în avantajul lor.

Există riscul să piardă mulți bani spre sfârșitul anului, deci trebuie să evite cheltuielile spontane și să nu facă investiții de niciun fel. Cu privire la sănătate, Luna Plină duce la creșterea rezistenței organismului. Nutriția adecvată și exercițiile fizice îi vor ajuta să ajungă într-o formă excelentă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!