Horoscop Minerva: Laude, stimulent bănești, promovări, dar nu pentru toate zodiile

Minerva, horoscop pentru perioada 4 - 9 iunie 2024. Îndrăgita astrologă anunţă zodiile care au parte de reușite și bani.
Alina Costache
04 iun. 2024, 06:00
Horoscop Minerva: Laude, stimulent bănești, promovări, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop Minerva Berbec

Amintește-ți că totul este schimbător, trebuie doar să prinzi momentul. Dacă ești în căutarea dragostei, trebuie doar să fii atent la tot ce mișcă în jurul tău, bazează-te pe intuiție. Încearcă să te odihnești mai mult și nu asculta tot ce auzi. Dacă nu ai încredere în propriile sentimente, vei pierde. Dacă nu le dai apă la moară celor din jur, nu-ți vor face niciun rău. Trebuie să ai grijă la alimentele acide, la carne, pește și ouă.

Taur

Laude, stimulent bănești, promovări. Pentru a nu pierde încrederea într-un partener, nu trebuie să fii misterios. Nu îți limita imaginația, dacă ai o idee, materializeaz-o. Ai tendința de a bârfi săptămâna asta, dar trebuie să te abții, pentru că poți înrăutăți situațiile. Un hobby te ajută la creșterea de sine și la creșterea intelectualului. Încearcă să dormi suficient.

Horoscop Minerva Gemeni

Încearcă să distribui corect sarcinile, pentru că opusul te poate duce în fața unor rezultate neașteptate. Fă un control medical, pentru a identifica anumite boli. Comunicarea intensivă are un efect pozitiv asupra ta, încearcă să fii corect și evită momentele lunecoase. Nu crede tot ce auzi și nu ceda, astfel vei pierde.

Rac

Tu îți vei exprima clar gândurile. Poți improviza din mers, iar rezultatul e grozav. La serviciu, pune lucrurile în ordine. Nu atinge subiecte sensibile, pentru a nu provoca o ceartă. Atenție la ce medicamente iei, riscul de intoxicație crește. Bea suficiente lichide și odihnește-te cât mai mult.

Horoscop Andreea Dincă: Vibraţia săptămânii este 5, apar oportunităţi, călătorii, musafiri şi unele câştiguri neaşteptate

Horoscop Minerva Leu

Deși viața personală poate fi destul de intensă, interesul pentru muncă poate să scadă. Hobbyul tău îți va oferi ocazia să-ți calmezi sufletul. Dacă te simți apatic, ar trebui să-ți iei o zi liberă. O scurtă pauză te va ajuta să te recuperezi. Orice activitate profesională este o reușită.

Fecioară

Sunt probabile schimbări în viața personală. Cu cât sunt mai mulți oameni în jurul tău, cu atât va fi mai bine. Își poți îmbunătăți relațiile cu colegii sau cu rudele. Nu este recomandat să investești sume mari zilele acestea, pentru că deciziile pot fi unele greșite. Alternează între muncă și odihnă, nu te supraîncărca.

Horoscop Minerva Balanță

Încearcă să distribui uniform sarcinile, pentru că opusul duce la rezultatele opuse. Munca în primele zile ale săptămânii poate fi o provocare, ai grijă la portofel. Pasiunea pentru cumpărături te va conduce în această săptămână. Uneori poți fi grăbit și impulsiv. Recrearea în aer liber mărește imunitatea organismului și reface energia.

Scorpion

Nu urma sfaturile oricui. Ai abilități intelectuale pentru a vedea starea normală a lucrurile, nu toată lumea are intenții bune. Ai un talent de strateg, iar un hobby se poate transforma într-o afacere. Încearcă să studiezi cu atenție orice problemă. Atenție la probleme digestive.

Horoscop rune. WUNJO, runa bucurie, deschide cornul abundenţei pentru o zodie, dar KENAZ distruge prietenii vechi

Horoscop Minerva Săgetător

Micile conflicte din casă pot duce la scandal, dar poți să le transferi asupra locului de muncă și să creezi probleme din nimic. Abordează economic orice cheltuială. Dacă acasă ai calm și liniște, și la muncă va fi totul bine. Nu te abține, bucură-te dacă-i ajuți pe alții, pentru că binele se întoarce, iar situația financiară se va îmbunătăți.

Capricorn

Te așteaptă tot felul de recompense. Dacă crezi că e bine să te dedici trup și suflet pentru alte lucruri, fă ce simți, ești capabil să muți munții din loc. Fii perseverent și consecvent, poți transforma un hobby într-o afacere. Evită stresul emoțional.

Horoscop Minerva Vărsător

Problemele dispar, iar blocajele sunt puțin probabile. Nu te grăbi să tragi concluzii. Bazează-te pe intuiție, pentru că nu toată lumea apreciază faptul că tu știi mai mult decât el. Evită stresul și încearcă o alimentație mai ușoară.

Pești

Găsești semnificații ascunse în lucruri familiale. Vei găsi calea scurtă către cel mai important obiectiv. Poți câștiga încrederea celor mai dragi persoane. Ești gata să afli lucruri noi și poți învăța cu ușurință și cele mai grele lucruri.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?