Horoscop Neti Sandu 11 august 2024. Relațiile se îmbunătățesc și facem pace cu noi înșine

Horoscop Neti Sandu 11 august 2024, prezentat la Pro TV. Apar oportunități care ne ajută să facem relațiile să meargă și ne împăcăm cu noi înșine.
Filip Stan
10 aug. 2024, 21:50
Horoscop Neti Sandu 11 august 2024. Relațiile se îmbunătățesc și facem pace cu noi înșine

Horoscopul pentru data de 11 august, realizat de Neti Sandu pentru Pro TV arată că urmează o zi benefică pe mai multe planuri. Apar șanse să reparăm relațiile și reușim să facem pace cu noi înșine. Vibrația zilei este 11, numărul înțelepciunii, care ne ajută să luăm alegeri corecte.

Horoscop Neti Sandu 11 august 2024

BERBEC
Se autoinvită cineva pe la voi, dar dacă n-aveți chef de stat în casă ieșiți la o terasă, la un târg, o expoziție și o să fie incitant. Familia s-ar putea să vă cheme să fiți și voi de față când se vor lua deciziile referitoare la evenimentele toamnei și vă duceți.

TAUR
Vă invită cineva la un brunch, dar ați prefera o cină în doi, poate, că aveți gânduri de vacanță și vreți să știți dacă aveți cu cine și unde pleca. O să vă bucurați de o companie agreabilă și o să treacă frumos timpul, o să lucrați cu spor dacă vă duceți mâine la treabă.

GEMENI
Intenții de călătorie aveți, să vă suiți la volan și să nu vă mai opriți până la mare sau la munte, și amatori de distracție găsiți sigur. O să ieșiți pe la mondenități și o să faceți cunoștință cu lume nouă, poate și din lumea afacerilor.

RAC
Vrea să vă scoată cineva la plimbare, poate prin țară, dacă nu cumva sunteți deja într-un city break de care să fiți încântați. Poate sărbătoriți ceva – că v-ați mutat în casă nouă, că a intrat cineva din familie la liceu, la facultate.

LEU
O să vă dați întâlnire cu prieteni, rude, ca să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri, poate fi chiar ziua voastră de naștere sau un succes de ultimă oră. O să apară cineva care e pe lungimea voastră de undă și de-aici poate să înceapă o poveste de dragoste, dacă n-aveți companion de viață.

FECIOARĂ

Poate-i adunați pe toți cei dragi, din familia lărgită și o să petreceți câteva ore împreună, poate vă duceți la plajă, sau altundeva ca să vă răcoriți. E cineva care nu prea știe cum să vă abordeze și o să fiți și voi mai îngăduitori, să faceți conversația lejeră, să vă puteți înțelege.

BALANȚĂ

Se poate să plecați cu grupul de prieteni într-o excursie și să mai vedeți și altă lume să vă detașați de treburile curente că vreți să căpătați un plus de optimism. O să scoateți bani de la pușculiță să vă duceți cu ai voștri la plimbare, în afara orașului, să lăsați în urmă grijile.

SĂGETĂTOR
O să dispuneți de niște bani și o să vă puteți mișca, să revedeți oameni și locuri dragi, să refaceți potențialul energetic și emoțional. Se poate să vă duceți la o nuntă, sau o fi un concert în aer liber și o să fie distracție.

Citește și: Horoscop săptămâna 12-18 august. Previziunile făcute de Mihai Voropchievici. Zodia care se va afla sub protecție divină totală

 CAPRICORN

Se poate să ieșiți la masă cu prietenii, poate practicați și un sport, vă duceți la piscină, sau la malul mării dacă nu e prea departe. O veste bună de la cineva care este plecat și poate vă cheamă acolo unde locuiește și o să vă facă plăcere să vă duceți.

VĂRSĂTOR
O să primiți o invitație la masă, poate fi chiar un eveniment festiv și o să fie o atmosferă plăcută, poate vă duceți la un restaurant, la o terasă, la o piscină. O reușită. Vacanța cineva care s-a bucurat de succes și vrea să vă cinstească poate și pentru că ați fi avut o contribuție aparte.

PEȘTI
Se poate să vă iasă-n cale cineva pe care l-ați mai întâlnit, dar abia acum își face curaj să se apropie și să-și declare bunele intenții – să formați un cuplu. Poate vi se oferă șansa să reparați o greșeală și să mergeți mai departe cu relația, să fiți fericiți.

Citește și: Horoscop special: CINCI ZODII care vor fi FAVORITELE universului în a doua jumătate a anului 2024. Au aură de binecuvântare

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Minerva anunță de cine este protejată, de fapt, zodia ta. Cum îți influențează protectorul viața și ce impact are asupra ta
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Mașinile care NU mai trec Inspecția. Obligatoriu în 30 de zile
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Alertă în România! ADIO murături în 2024
Adevarul
Prezență bizară în zona centurii localității Florești din Cluj. A fost apelat 112, polițiștii fac căutări
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Ce pregătește Netflix. Seria care va spulbera topurile
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Primele detalii despre Ștefan Bănică Jr, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, în urma unui accident de proporții
Cancan.ro
TAS a decis: vești CRUNTE pentru Sabrina Voinea. E sau nu corect verdictul lor final?! Tu ce părere ai?
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online
Capital.ro
Anunț pentru toți românii cu buletin și card bancar. E complet gratuit. Statul te ajută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Decizie TAS: Ana Maria Bărbosu Câștigă Medalia de Bronz la Sol în Jocurile Olimpice
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!