Horoscop Neti Sandu 26 august 2024. Zodia care are de câștigat în plan financiar. Va primi, în sfârșit, o sumă consistentă de bani

Neti Sandu prezintă horoscopul din 26 august 2024. Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu 30 de ani. Toată lumea o cunoaște, fiind nelipsită în fiecare dimineață de pe micul ecran, atunci când prezintă astrologia la Pro TV.
Alina Costache
25 aug. 2024, 22:03
Horoscop Neti Sandu 26 august 2024. Zodia care are de câștigat în plan financiar. Va primi, în sfârșit, o sumă consistentă de bani
Horoscop Neti Sandu 26 august 2024

Horoscop Neti Sandu 26 august 2024. Vibrația zilei este 8, iar domeniul de interes este cel al banilor. Aproape toate zodiile o să aibă atenție distributivă să acope toate domeniile de interes, să lichideze restanțele și să primească bani.

Citește și: Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul, are legătura cu bunicul şi religia penticostală: „Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat”

Horoscop Neti Sandu 26 august 2024

FECIOARĂ

Sunt câteva probleme de serviciu pe care va trebui să le treceți în revistă ca să vă achitați de orice fel de responsabilitate și să vă puteți lua – la timp – banii. E un eveniment care ține de serviciu și poate vă implicați și voi cu ceva, că o să se vorbească acolo și despre realizările voastre.

BALANȚĂ

Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă propună o afacere și vă gândiți dacă o să aveți suficient timp pentru activități extraprofesionale.
Se observă un echilibru sufletesc care s-ar putea să fie dat de faptul că relația voastră de cuplu s-a maturizat, în sfârșit.

SCORPION

Se observă o reușită – poate ați rezolvat niște probleme de sănătate, ați urmat tratamentul recomandat de medic și o să fiți în formă.
O să vă descoperiți, poate, un nou hobby și o să mai uitați de griji și de alte stresuri, care vă storseseră de energie.

SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să ieșiți împreună, în speranța că o să se sudeze o relație care să vă ajute să deveniți un cuplu. O să puteți semna și acele acte pe care le așteptați de 2-3 luni, dacă nu chiar de mai mult timp, și faceți progrese pe mai multe planuri.

CAPRICORN

Se poate să mai luați diverse lucruri pentru casă, asta și ca să dați un refresh interiorului, că e în pregătirea unui eveniment de familie, în curând. Se poate să faceți cunoștință cu niște oameni care pot fi partenerii voștri de afaceri, dacă vă puneți de acord cu condițiile de lucru.

VĂRSĂTOR

E posibil să întâlniți pe cineva de care să vă simțiți atrași, care să se muleze pe stilul vostru de viață și să vă meargă bine împreună. O veste bună de la cineva aflat departe și care vă anunță că vine sau că vă așteaptă să-i faceți o vizită.

PEȘTI

Poate bateți palma pentru o afacere și nu vă lăsați până n-o să depășiți toată concurența, să deveniți mai vizibili, să câștigați bani și notorietate. Vi se mulțumește pentru munca pe care ați depus-o și poate primiți bani, ori alt gen de compensație, câteva zile libere să plecați pe undeva.

BERBEC

Se rezolvă, în sfârșit, și problema banilor și o să vă puteți deplasa cu lejeritate și să vă cumpărați acele lucruri care v-au lipsit și pe care le-ați tot amânat. Se conturează un progres la slujbă, poate aveți în vedere și niște studii în paralel și o să fie solicitant, nu se poate altfel.

TAUR

O să vă drămuiți în așa fel banii ca să vă ajungă pentru o reamenajare interioară și să creați alt confort acasă, iar unii dintre voi o să vreți să vă cumpărați o altă locuință. O să vă iasă în cale cineva care vă poate fi un bun companion de viață și să conviețuiți în condiții foarte bune.

GEMENI

Se pare că o să dați zor să lichidați restanțele, ca să vă puteți lua ceva nou de lucru, posibil în particular, și o să faceți rost de bani în plus la bugetul familiei. O să primiți o invitație fie în țară, fie ca să plecați în străinătate, chiar și cu treabă, eventual la studii.

RAC

Se poate să revizuiți un contract și să cereți mai mulți bani, ori unele facilități de care până acum n-ați avut parte, că resursele erau limitate. Poate primiți o invitație pentru weekend să plecați prin țară pe undeva, că i s-a făcut cuiva dor de voi.

LEU

Vă reușesc proiectele pe care le-ați demarat cu ceva timp în urmă și o să dați de oameni care să vă susțină din punct de vedere financiar, că vă apreciază efortul. O să mai încasați, probabil, niște reproșuri care s-ar putea să vă doară, că i-ați neglijat pe niște apropiați, dar aveți și scuze, că ați fost ocupați.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Statele Unite își consolidează prezența militară în Orientul Mijlociu
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...