Horoscop Neti Sandu 26 iulie: „Trebuie să avem mare grijă la bani”. Zodia care își schimbă garderoba, coafura, dar și viața

Horoscop Neti Sandu 26 iulie. Ne aflăm aproape de sfârșitul lunii, deci încă ne mai putem bucura de vară, soare și mare. Unii nativi plănuiesc să ajungă la mare, fie că este vorba despre litoralul românesc sau în străinătate. Vineri, este o zi cu vibrație 8 și trebuie să avem grijă cum cheltuim banii.
Alina Costache
25 iul. 2024, 23:33
Horoscop Neti Sandu 26 iulie:
Horoscop Neti Sandu 26 iulie

Horoscop Neti Sandu 26 iulie. „O zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine. O să facem ceva și pentru sufletul nostru, o plimbare, o întrevedere cu cineva de la care să ne-ncărcăm frumos, bateriile. Vibrația zilei este 8 și o să ne ferim să cheltuim bani în neștire„, a spus prezentatoare la Pro TV.

Citește și: Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul, are legătura cu bunicul şi religia penticostală: „Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat”

Horoscop Neti Sandu 26 iulie

LEU

O să vă îngrijiți și de voi, vă schimbați garderoba, coafura, stilul vestimentar și pe cel de viață și o să vă regăsiți în noua ipostază. O să vă orientați spre un alt job, poate fi și o colaborare și să puneți acolo toată suma calităților.

FECIOARĂ

Vin bani pe o filieră diferită, și o să mai puneți ceva deoparte pentru vacanță, poate fi pentru weekend, să profitați de timpul liber comun cu familia și cu prietenii. Poate între două plecări în vacanță dați și pe la medic să vedeți cum stați cu sănătatea, ca să fiți buni, zdraveni.

BALANȚĂ

Vă caută cineva care se simte atras de felul vostru de a fi și o să vă gândiți dacă v-ați putea acomoda într-o relație, sau nu vă doriți o astfel de relație. Parcă ați vrea să mai încercați și altceva, din punct de vedere profesional și o să prospectați piața zilele-astea.

SCORPION

O să fiți invitați la un eveniment festiv și poate plecați de azi dacă are loc în alt oraș c-aveți nevoie și de puțină libertate de mișcare, să luați și aer. Poate o să vă implicați într-o activitate de grup și o să vă alegeți cu recompense că se observă un succes.

SĂGETĂTOR

Vă invită cineva într-o escapadă turistică și dacă nu v-ați făcut alt program o să vă duceți că sunteți dornici de explorat împrejurimile, depărtările. Cineva cu care ați fost într-o relație vă caută, în speranța c-ar mai fi o șansă de a vă continua viața împreună.

CAPRICORN

O să vă ocupați de treburile casei și odată încheiate poate vă duceți la plimbare prin țară, c-aveți rude, prieteni cărora le-ați putea face o vizită. Poate vi se acordă acel împrumut bancar și o să puteți muta, sau să vă extindeți o afacere.

VĂRSĂTOR

O să explorați noi teritorii, poate vă descoperiți și un hobby și o să fie acolo o febră creativă, c-or să vă vină tot felul de idei. O s-aveți inspirație. O să găsiți o companie agreabilă ca să plecați într-o călătorie și să vă-ntoarceți duminică dacă dispuneți de atâta timp liber.

PEȘTI

Se pare că o să vă alegeți cu niște bani despre care nu știați și o să vă duceți în plimbare la o piscină, ori poate chiar la malul mării dacă aveți cu cine și bani bineînțeles. Se poate să fie în pregătire o petrecere în familie și să vă achitați onorabil, de îndatoririle voastre.

BERBEC

Vești bune, întâlniri, invitații pe la diverse evenimente mondene, prilej cu care o să vă faceți noi cunoștințe pe care o să le-ntrețineți frumos, așa. Se poate să-ntâlniți pe cineva care să vă completeze frumos și să construiți o relație trainică, dacă n-aveți pe nimeni.

TAUR

Se poate să le dedicați mare parte din timp copiilor, îi duceți la locurile de joacă preferate, poate ajungeți și pe litoral dacă e dorința lor să facă o baie-n mare. Se poate să cheltuiți mai mult decât v-ați propus ca să vă duceți cu ai voștri într-o stațiune de agrement, la mare sau la munte.

GEMENI

Vă-ncearcă un gând de explorat o zonă mai îndepărtată și o să se ivească o ocazie de nerefuzat, o să fie o destinație pe gustul vostru și al anturajului. Poate le faceți o vizită unor prieteni care sărbătoresc ceva și o să fie revigorant.

RAC

Vi se plătesc orele suplimentare și poate o idee, un concept care au adus beneficii mari firmei pentru care ați lucrat și o să străluciți pe un piedestal. Se va găsi cineva care să vă invite în plimbare la malul mării și să vă scuturați de toate acumulările negative.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!