Horoscop Neti Sandu iulie 2024. Jupiter va retrograda, va face cuadratură cu Saturn, care e retrograd, se simte un flash de răceală în plină caniculă

Horoscop iulie 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac în a doua lună de vară
Alina Costache
01 iul. 2024, 06:00
Horoscop Neti Sandu iulie 2024. Jupiter va retrograda, va face cuadratură cu Saturn, care e retrograd, se simte un flash de răceală în plină caniculă

Horoscop Neti Sandu iulie 2024. Avem Soarele, Venus și Mercur în zodia Racului, în perioada asta le punem așa la semn de apă, de asemenea, avem Saturn în zodia Peștilor, semn de apă.

Ele se înțeleg, fac podul prieteniei peste celelalte zodii și fac un unghi de 120° egal. Foarte bun. Avem Marte, care e la 9° până la sfârșitul zodiei Taurului, în Gemeni ajunge exact când se termină perioada asta.

Soarele iese pe 22 iulie. Chiar să ținem minte data asta, pentru că nu intră și iese în fiecare an la fel. Anul ăsta avem perioada asta a Racului, între 20 iunie – 22 iulie.

Marte, de aici din zodia Taurului, trimite un segment pozitiv și către Saturn, să-l pondereze și către planetele din zodia Racului, care au și ele nevoie de stabilitate.

Mai avem și Jupiter în zodia Gemenilor de la 9° până la 12° și aș zice că ăsta e un moment în care să ne mai tragem și noi sufletul, să ne bucurăm de ce am realizat până acum, să ne facem proiecte pentru mai departe, să ne gândim unde ne-ar plăcea să ne petrecem vacanța sau măcar weekend-urile, că poate nu e timp, că vrem să renovăm o casă sau copiii au examene?

Citește și

Te-ar putea interesa și Zodiac chinezesc săptămâna 1-7 iulie 2024. Noul mesaj de la înţelepţii din Orient. Încearcă să schimbi ceva la tine şi vei descoperi cum rezistenţa celorlalţi se diminuează!

Cam ăsta este momentul, pentru că după aceea, cu cât avansează Jupiter spre partea cealaltă, spre cealaltă jumătate a Gemenilor, va face cuadratură cu Saturn. Saturn oricum este în mișcare retrogradă. M-am uitat până în noiembrie și atunci el trebuie doar ținut în frâu, așa să nu deranjeze foarte tare. N-o să-l simțim zilnic, Îi trimite o undă, un flash așa de răceală, știi și de disconfort și trebuie să ne gândim de ce. Adică trebuie să răscolim pe dinăuntru să vedem de ce vine cu laserul ăsta și caută pe dinăuntru să vadă ce nu s-a așezat ca lumea, ce e în plus și cum să scăpăm de acele stări

Alina Bădic, despre luminarii. Ce sunt acestea și cum te afectează energetic și emoțional

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Rac
Pentru Rac e un moment foarte bun, adică Marte a stat în zodia Berbecului și i-a întărâtat, acuma s-a mutat de acolo și pentru că planetele stau în zodia Racului, Venus, Mercur și Soare, ei au un plus de confort, de energie, de minerale, de speranță, de încredere, de ajutor, de bani, de cadouri frumoase din partea altora.

Adică dintr-o dată se animă zodia Racului, care de obicei este așa, mai liniștită. Numai vara se activează ceva pe aici, știi și acum este o zonă de stabilitate.

Pentru că Saturn e în zodia Peștilor ei se pot gândi la ceva planificat așa pentru perioada care urmează. Pentru ei, pentru copii, pentru familie, totul este pentru familie. Poate au evenimente în familie. Venus e cu petrecerea, Mercur e tot așa cu deplasarea, cu evenimentele și Soarele trebuie să se ocupe și de corpul fizic.

Trei planete înseamnă mult când vine vorba de o problemă de sănătate pe care n-ai rezolvat-o, ai ignorat-o. Și atunci ei trebuie să se îngrijească de sănătate și să se simtă mai bine, să-și dea o stare de spirit bună și lor, și copiilor, și părinților, și tuturor. Și să mai iasă pe câte undeva. Să fie un pic mai monden și să umble un pic la regimul alimentar.

Nu doar Marte ci și Uranus e în zodia Taurului, ci e și Uranus. Și am văzut că pe 15 iulie va fi această întâlnire între Marte și Uranus. Atunci, pentru unii dintre Raci, chestia asta poate să însemne o readunare a unor prieteni, a unor persoane care să se ocupe de organizarea unor evenimente în folosul altora. Poate e un festival, poate e o întrecere sportivă, o cursă de mașini, sau de avioane, sau se duc să se dea cu balonul sau cu parapanta sau cu altceva. Dar în general e casa prietenilor și a întâlnirilor cu grupul, fundațiile și care să se ocupe sau alergări, curse de atletism.

Perioada asta e foarte bună și e un moment în care ei să strălucească, să fie puși în evidență, să li se mulțumească pentru ce au făcut și poate dacă au făcut pasul când Marte a fost în casa carierei, poate ei acum dovedesc deja că sunt foarte buni și că au meritat să câștige concursul.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Leu
La Leu continuă o șansă de a face ceva, de a face o schimbare, dar deja sunt turbulențe în aer pentru că Marte e acolo și Uranus fiind în sfera carieră pun presiuni foarte mari pe ei. Adică până acum a fost Jupiter care le dădea încredere, care le spunea că sunt cei mai buni, că funcția e a lor, nu mai trebuie să dea examen, concurs ș.a.m.d. nici interviu, și mergea tot și părea că vorbesc de la sine toate calitățile. Dar acum, dintr-o dată s-a răzgândit. Uranus îi instigă și el să să dea mai mult decât au, să nu fie cumva un exces de zel la un moment dat. Dar mai sunt niște elemente ajutătoare aici, în zodia Germenilor, pentru că fiind într-o casă a relațiilor, a prietenilor, dar și o casă a pilelor.

E o casă a relațiilor de genul: știu eu pe cineva care mă poate ajuta să pună o vorbă bună sau măcar să-mi prezinte pe cineva. Există varianta să scape mai ușor, poate să fenteze combinația aia Marte și Uranus din sfera carieră a Leului, și ei pot să mai intre și pe ușa din dos pe undeva și să obțină ce au nevoie. Dar ei oricum au calități. Ăsta e avantajul, adică nu păcălesc, ci pur și simplu fură puțin startul, să mai scurtează un pic drumul.

Cele șase zodii care vor avea parte de sume de bani importante în vara aceasta. Cei mai norocoși nativi

Deci au pe pe ce să se bazeze, în primul rând pe ei și totodată, pe Jupiter din zodia Gemenilor. Pentru Leu înseamnă noi prieteni, noi alianțe, persoane pe care se pot baza și în societate, dar și prieteni, dacă vor să plece pe undeva în vacanță, în plimbare, la evenimente, în peste tot.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Fecioara
La Fecioară există două momente, una în care sunt puși la respect, pentru că Saturn nu le dă voie să interacționeze cu cine au ei interesul s-o facă odată. Iar a doua etapă este când Saturn e retrograd, adică și mai tare e câte cineva care le întoarce spatele și îi lasă să se descurce singuri și ei.

Cu ocazia asta asta cei din Fecioară vor descoperi câte calități ascunse au, ce resurse au și că n-au nevoie de nimeni, că ei oricum se bazau doar pe munca lor.

Deci sunt doi timpi aici la Fecioară, Saturn ăsta care se manifestă cu ostilitate și al doilea este Jupiter care e foarte generos și laudă pentru ce au muncit, pentru felul în care au muncit, că sunt mai buni decât ceilalți, că doar ei știu cum să facă treaba. Deci Jupiter, marele benefic în sfera carieră și le mai dă câte o medalie, o mențiune, o recompensă arată un pic de recunoștință.

Deci nu se vor simți abandonați, trimiși pe ușa din dos. Jupiter îi va gratula poate cu o primă, poate o postură mai la vedere.

Și dacă vor să schimbe ceva, e de încercat cu acest Jupiter, dar să nu uite că Saturn rămâne în casa partenerială și șefii or să fie mai tot timpul nemulțumiți, dar se vor găsi alții care să-i laude.

Deci sunt doi timpi, adică se acționează de pe partea interlocutorilor: Casa partenerială și de afaceri și personală și sfera carieră, care e foarte luminată, cu un reflector de mare capacitate.

Mai trebuie spus că Saturn ăsta ostil se manifestă și acasă, în sfera partenerială cu partenerul de cuplu și trebuie răbdare. Și încă o dată spun și o să spun tot anul că trebuie să se abțină de la critici, atât, și știu ei cum să rezolve asta.

Horoscop lunar – Balanța
Balanțele se pot baza în perioada asta foarte tare pe Jupiter, care este în zodia Gemenilor și de acolo extrag tot ce au nevoie, pentru că Saturn e într-un semn de apă, nu e pe dimensiunea lor.

Mai avem Marte și Uranus în zodia Taurului, unde mai răscolesc după bani și mai cheltuie aiurea și mai nu le ajung, dar apar alți bani, că au uitat de ei.

Jupiter e în sfera deplasărilor pe distanță lungă sau a examenelor pe care le pot da și care se pot solda cu succes, le pot aduce acea satisfacție de care au nevoie, pentru că trebuie să se bazeze foarte tare pe ceva.

Balanța luptă pentru echilibru, dar trebuie și ajutată puțin din exterior. Și Jupiter exact asta o să facă. Adică nu li se de timp să facă vreo depresie, vreo nevroză, ceva că celelalte lucruri. Nu vin chiar așa pe bandă rulantă, cum vine bagajul la aeroport și trebuie puțin strunit, din urmă să mai intervină cineva așa. Dar Jupiter se va ocupa de asta și atunci ar trebui să fie ceva foarte bun.

În continuare, cei din Balanță trebuie să aibă grijă de sănătate, pentru că acolo unde sunt Marte și Uranus e o casă a intervențiilor chirurgicale, a problemelor de sănătate și poate mai e de făcut o investigație, ceva de laborator sau cu aparate.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Scorpion
La Scorpion avem Marte, care e patronul lor, în casa partenerială și de acolo arată șeful că n-ai făcut, n-ai ajuns la timp, dar te-am rugat, da, mi-ai promis.

Scorpionul trebuie să fie tot timpul cu arma la brâu, să se apere, nu trebuie să împuște sau să facă pe acolo, o scenă de bătaie, dar el trebuie să se apere pentru că nu-i place când este tot certat.

Combinația aia cu Marte și Uranus poate să aducă un pas important. Adică se poate să aibă curaj să se prezinte la un concurs la care a zis că în ruptul capului nu se duce. Sau poate e un examen pentru școală, pentru serviciu, pentru ceva și care ar trebui să iasă bine.

După aceea, Scorpionul trebuie să recupereze niște bani sau poate are de gând să facă o investiție, dar nu-i ajung bani și trebuie să recurgă la un credit și lucrul ăsta se va întâmpla cu ajutorul lui Jupiter.

Jupiter face câte ceva pentru fiecare, iar Scorpionul are nevoie să-i rezolve partea financiară și cea legată de moșteniri, de acte de proprietate.

Horoscop lunar – Săgetător
Săgetătorul trebuie să fie receptiv la ce i se transmite din direcția lui Jupiter, patronal lui, care se află în zodiac Gemeni, casa partenerială. Și vor mai fi niște ajutoare, niște ancore întinse așa din partea cuiva. Dar deocamdată, Marte este într-o casă a sănătății care râcâie pe acolo și vrea să scoată la iveală ce probleme au fost. Și Săgetătorul a fost preocupat să se ocupe de ele, dar trebuie rezolvat câte ceva.

Și combinația cu Uranus tot așa arată că trebuie să ne suflecăm mânecile să ne ocupăm și de casă, să mai dăm afară ceva care s-a deteriorat și ne încurcă pe acolo și trebuie pus ceva nou în loc. În general e aparatură, e ceva masiv, poate e mașina. Deci e ceva care cam înghite bani, dar trebuie.

Ne arată și că sunt probleme de sănătate acolo unde au fost neglijate.

După aceea el o să fie curtat și de diverse firme care vor să fac lobby pentru el, să-l ia, să lucreze pentru ei. Dar e și casa partenerială cu cel cu care vrei să-ți petreci viața și atunci Jupiter ar fi foarte bun.

Saturn e în casa în care locuiește și dacă devine retrograd, cel cu care nu te-ai înțeles până acum, nu dă semne să se întoarcă. Dar nu trebuie pus o etichetă de pe acum, pentru că mai are Jupiter de spus ceva și va retrograda și Jupiter și lucrurile nu se rezolvă. Așa că el a zis nu, să nu ne mai întâlnim niciodată. Nu, pentru că niciodată înseamnă doar două luni, zic si eu.

Ideea e că lucrurile sunt într-o mare schimbare anul ăsta și nu avem de unde să știm care va fi finalul, ci trebuie doar să fim atenți la ce facem și foarte important este să fim sinceri cu noi, pentru că dacă vrem să-i arătăm noi lui, până la urmă noi o încasăm.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Capricorn
Avem Marte și Uranus în Taur, casa copiilor și a relației cu partenerul sentimental și pe-acolo, sunt niște focuri de artificii așa. Dar ce trebuie să reținem ca parte foarte bună este că zodia Racului oferă o casă partenerială cu bunătate, amabilitate, cu un confort. Deci avem Capricorn relație bună cu Taurul, unde avem Marte – Uranus ăsta, care pe unii i-ar încurca foarte tare, dar pe Capricorn nu, și Racul. Și atunci se face un unghi mai mare, pozitiv, altul cu o poziție tot așa generoasă și calmantă, și deci el poate să aibă o relație mai bună cu partenerul de cuplu. Poate să aibă și probleme puțin cu copiii, că nu știm dacă ei sunt neastâmpărați sau ascultători, pentru că Marte ne spune că nu prea sunt ascultători, dar poate el va petrece mai mult timp cu copiii și se va duce în parcul de distracție să descarce tensiunea aia care vine de la combinația asta Marte – Uranus în casa copiilor.

Dar Taurul este și casa hobby-urilor și atunci, Capricornul are și el cum să descarce ce i-a tot acumulat acolo. Că el este de obicei taciturn și ține în el. Și după aceea dor toate de la cât ține în el.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024- Vărsător
Vărsătorului nu-i convine postura asta cu Marte și Uranus și ce face să rezolve? Se apucă să mute mobilele de afară, ce nu mai trebuie, face curat în garaj, în magazie, în dependințe, în pivniţă, nu știu pe unde, așa și în pod, dacă are pod, și scapă de tensiunile astea și rezolvă combinația asta Marte-Uranus.

Partea de stabilitate a Vărsătorului vine din zodia Gemenilor, cu marele benefic Jupiter, care le poate aduce pe cineva care să fie pe lungimea lor de undă. Ei găsesc imediat puncte de comunicare.

Gemenii e și casa hobby-urilor. Și atunci poate că Vărsătorul va face și ceva de natură intelectuală sau creativă, poate să fie și tehnică, și artistică, poate să fie și un sport, ceva de agrement, ceva de întreținere, nu neapărat de performanță. Poate se duce să facă plajă, să înoate, să facă diverse lucruri sau fizioterapie, ceva care să îi facă plăcere și să îi meargă la suflet.

Este casa relațiilor sentimentale. Poate întâlnește pe cineva în general în cadrul unui eveniment, poate se duc la aniversări, nunți botezuri, gale, spectacole, târguri, tot felul de evenimente care sunt numai bune ca să cunoască pe cineva și să vadă cu cine se asortează.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024- Pești
La Pești avem acest Saturn cam mofturos și care le atrage atenția asupra unor lucruri. Ei trebuie să facă un inventar al tuturor lucrurilor pe care le-a făcut fiecare la vârsta la care se află. Se gândește, mă, ce am făcut eu până la 30 de ani, chestia asta e bună, îmi trebuie mie mai departe și în funcție de vârstă să se facă așa un bilanț, să se vadă dacă a făcut bine sau n-a făcut. Unele lucruri merg dintr-o inerție. El ar putea să-l ierte pe nu știu care sau ar putea să repare un acoperiș, că pot să fie și de natură fizică, și de natură sufletească. Și atunci sunt niște lucruri care au trenat, poate 30 de ani, că e vorba de Saturn, asta e ciclicitatea lui, poate 60 de ani, poate mai mult, mai puțin, dar acum e momentul. Acum i se atrage atenția că niște lucruri pot fi schimbate.

El poate să se încăpățâneze și să nu facă, dar îi rămâne tot lui și se adaugă. Știi ca o pedeapsă, d-aia la care cumulează.

Cea mai important parte e să conștientizeze și să facă acel lucru, scapă de el și viața i se deschide. Asta e partea frumoasă a acestui tranzit al lui Saturn și mersul lui înapoi asta înseamnă. Mersul retrograd arată că eu te-am lăsat, uite de anul trecut sunt aici, te-am lăsat, nu te bat la cap, nu te scot din casă, nu te oblig, nu te condamn, nu te închid, nu te omor, dar depinde de tine. Uite, eu stau după tine, vezi, nu mă ating de tine. Tu poți să faci schimbarea asta, te gândești da sau nu, cel mai bine să faci tu de bunăvoie așa și în felul ăsta îți deschizi alte posibilități și sunt alte deschideri pentru viață și viață personală și de afaceri. Când tot zici că vai, numai eu nu știu ce, nu numai tu, pentru că tu nu vrei să schimbi ceva. Deci asta e recomandarea, să fie atenți.

Partea frumoasă este că ei au planetele alea frumoase. Dantelăria în zodia Racului, care am zis e taman bună pentru ei, că sunt semn de apă și se mai atenuează.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Berbec
Ei trebuie să rezolve problema financiară care le poate aduce Berbecilor o sumă importantă de bani, că e vorba poate de o investiție, care într-adevăr să aducă bani, dar pe de altă parte o să fie foarte greu să se abțină de la cumpărături mari, de la cheltuieli mari, pentru că e perioada concediilor, ei pleacă, sunt cam nesăbuiți așa și vor să cheltuiască mult, să se simtă toată lumea bine. Dacă tot au muncit, să nu fie zgârciți și economi și să le pară rău că nu și-au cumpărat nu știu ce.

Pe de altă parte au chef de plimbare, că Jupiter e acolo, în casa excursiilor, dar și a învățatului. Adică se poate să fie cu examen, cu poate ei, poate copiii lor și să fie ceva bun, pentru că Jupiter e zglobiu acolo, nu este în perioada restrictivă strangulată așa și atunci le poate aduce bucurie în sfera asta intelectuală, ca să-i răsplătească pentru efortul făcut până la acest moment.

Planetele din zodia Racului i-ar putea împinge să mai schimbe ceva pe acasă, să zicem, să-și mărească gradul de confort. Sau poate își aleg o casă de vacanță unde să se ducă, un hotel bun, să zicem, sau ceva care să îi facă să se simtă bine.

Horoscop Neti Sandu iulie 2024 – Taur
La Taur avem combinația Marte-Uranus în zodia Taurului, pe 15 iulie. Până acolo avem un boost de energie de la Marte ăsta care vine în zodia Taurului. El nu vrea să fie obligat să facă ceva, dar acum nu are de ales si trebuie să facă la secundă.

Uranus, care e bomba atomică, detonatorul, vrea și el la fel și atunci va trebui să facă o mișcare îndrăzneață, să acceseze instinctul ca să îi spună dacă face o alegere bună sau nu, pentru că dacă e o presiune atât de mare să facă ceva și depinde de el să facă alegerea trebuie să fie în acord cu el, ca să aleagă ce e cel mai bine pentru el, pentru comunitate, pentru depinde la ce scară se întâmplă toată acțiunea.

Mai există o problemă de sănătate. Marte arată ce și unde trebuie umblat, cam pe unde, ce trebuie făcut și îți dă și remediu.

Mai pot fi și probleme pe acasă pe care trebuie să le rezolve, dar în general, când sunt în zodia ta e vorba despre corpul fizic și capul și atunci să fie atenți. Poate să nu fie nimic, dacă el s-a îngrijit și în general e sănătos.

Mai sunt planetele din zodia Racului, Venus, Soarele și Mercur și care fac lobby pentru ei în sfera comunicării. Adică poate le vine ideea să facă ceva, să spună ceva, să facă un anunț pe Facebook, pe rețele, să scrie ceva. Asta pot să o facă, să împărtășească o idee, să găsească adepți și să fructifice tot ce au avut de pe urma tranzitului lui Jupiter în zodia lor.

Și pentru că Jupiter acum e în casa banilor, să facă bani prin ceva pe care știu ei să-l facă, pentru că ei sunt foarte talentați. Am zis de data trecută, pentru Taur e un an foarte bun financiar.

Horoscop lunar – Gemeni
Gemenii se bucură de prezența lui Jupiter care rămâne până anul viitor. Au la dispoziție un an de zile să stoarcă tot ce se poate de la Jupiter și să învețe să fie receptivi la ce li se spune, ce descoperă Jupiter acolo, pentru că îi va scana pe toate părțile și le va da note și mici atenționări pe acolo, îi va taxa dacă nu fac ce trebuie.

Acum îl avem o dată pe Jupiter ca pilon de rezistență și planetele celelalte Soare, Venus și Mercur, patronul Gemenilor, în casa banilor și atunci ei pot să obțină mai mulți bani, pot să recupereze niște bani, pot să obțină niște colaborări, că ei sunt obișnuiți să lucreze în paralel și atunci se vor bucura de de niște câștiguri și să facă, vor putea face niște alegeri legate de colaborările astea, cu care își vor asigura restul bani, o continuitate, o stabilitate financiară și după aceea.

Spre finalul intervalului, în luna iulie, cum am zis, planetele astea mici se vor muta în casa vorbitului, a deplasării, exact ce acolo unde are înalte competențe nativul din Gemeni. Deci au multe posibilități acum și chiar trebuie să se bucure și să facă tot ce depinde de ei să obțină avantaje, pentru că după aceea, Jupiter va retrograda, va face cuadratură cu Saturn, care e retrograd, ș.a.m.d.

Deci ei acum sunt într-un vârf de formă și e bine să profite în această notă de stabilitate.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?