HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Cum stai cu banii, dragostea, cariera şi sănătatea în următoarea săptămână

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!
Alina Costache
07 nov. 2017, 04:09
HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Cum stai cu banii, dragostea, cariera şi sănătatea în următoarea săptămână

BERBEC

Vei simţi iubire prin toţi porii în această săptămână, ceea ce înseamnă că nu o duci deloc rău pe acest plan. Dacă eşti implicată într-o relaţie de curând, atunci e posibil să apară unele gelozii nedorite. Atât timp cât se exagerează cu posesivitatea, fie tu sau partenerul de viaţă, relaţia nu se va îndrepta pe drumul cel bun. Nu porni în acest fel la drum!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în această săptămână. E posibil ca acum să culegi roadele muncii tale, dar nu este exclus nici să primeşti o moştenire sau o sumă de bani pe care cineva trebuie să ţi-o restituie. Datorită acestei schimbări vizibile, vei reuşi în aceste zile să îţi îndeplineşti un vis de care nu poţi scăpa de multă vreme. Dacă vrei să faci o investiţie majoră, cercetează bine terenul!

TAUR

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută un partener încă de ceva vreme. Cel mai probabil, un context astral, dar şi mai mult curaj din partea ta te vor duce în braţele alesului. Dacă eşti implicată într-o relaţie, este foarte important să încerci să treci mai uşor peste micile incidente neplăcute, altfel poţi acumula frustrări sau poţi fi tentată să faci din tânţar armăsar. 

Săptămâna aceasta pui bazele unei afaceri, care cel mai probabil va fi una de succes. Ai cercetat suficient terenul astfel încât să nu dai greş. Este foarte important să lucrezi în echipă şi să încerci să te înţelegi cu acei colegi sau parteneri care ştii că te pot ajuta. Nu se pune problema că astfel ai putea profita de ei, aşa că ţine de relaţiile cu ei şi după ce parteneriatul vostru se încheie. Profesional îţi merge din ce în ce mai bine şi ai toate şansele să te îmbogăţeşti curând.

GEMENI

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe viaţa de familie, mai ales dacă în ultima perioadă ai neglijat-o. Nimic nu te poate ţine atât timp cât îţi propui acest lucru. Nu trata cu indiferenţă atitudinea împăciuitoare ale unor persoane cu care te-ai certat recent, în special dacă e vorba de vreun fost iubit. Chiar dacă nu veţi mai fi niciodată într-o relaţie, e bine să nu lăsaţi lucrurile nelămurite sau loc de ură. 

Nu întâmpini probleme cu banii, dar în ultima perioadă nu ai fost prea mulţumită de locul tău de muncă din diverse motive. Din fericire, relaţiile cu colegii sau şefii se îmbunătăţesc şi te vei simţi mult mai confortabil în locul în care munceşti. Drept urmare, începând din această săptămână lucrezi cu mai mult spor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Este foarte important să faci ceea ce îţi place şi să fii mai curajoajă cu privire la alegerile pe care să le faci pentru a fi fericită.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în luna august. Se oferă salarii bune, tichete de masă, bonusuri și nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Este anunțul momentului! BNR anunță soarta românilor care au credite în LEI. Sunt vești proaste!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Cod VIOLET în România! Meteorologii Accuweather anunță pericol iminent de radiații ultraviolete în București
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Vouchere lemne 2024. Când intră banii pe cardurile de energie
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Andy Murray își încheie cariera după înfrângerea din sferturi la Roland Garros
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?