Horoscop noiembrie 2024, bani, carieră, sănătate, dragoste. Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

Luna noiembrie anunță o serie de schimbări de ritm cu impact asupra dinamicilor colective. Revenirea lui Saturn în mers direct și a lui Pluton în Vărsător pun în mișcare schimbări de cadru pe termen lung. Între timp, experiențele cotidiene conțin intensitatea și stilul misterios al Scorpionului în primele săptămâni ale intervalului, apoi impulsul spre explorare și căutările de sens specifice Săgetătorului. Este vremea să ne întrebăm până unde ne putem extinde.
Filip Stan
17 oct. 2024, 16:25
Horoscop noiembrie 2024, bani, carieră, sănătate, dragoste. Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

Horoscop noiembrie 2024. Un eveniment notabil al acestor zile este intrarea lui Marte în Leu, care va adăuga reacțiilor noastre entuziasm, dar și orgoliu. Avem nevoie să ne afirmăm în văzul unui public bine ales. După 26 noiembrie, când Mercur intră în ultima perioadă de retrogradare din acest an, devenim mai orientați spre interior și ne deconectăm de la schimburile uzuale de informație. Este timpul să păstrăm doar gândurile care ne ajută într-adevăr să evoluăm.

 

Horoscop noiembrie 2024. Mercur în Săgetător: elan mental

Între 2.11.2024-8.01.2025, Mercur tranzitează semnul Săgetătorului. În raționamentele noastre, suntem înclinați să facem apel la concepte, principii, arhetipuri, simboluri. Gândim la scară mare, facem sinteze și extragem concluzii. Detaliile ne pot scăpa ușor din atenție. Acest tranzit este favorabil studiului limbilor străine și conversațiilor cu oameni din locuri îndepărtate. AstroDex recomandă atenție la exprimarea neglijentă și la generalizări excesive.

Horoscop karmic octombrie 2024. Dispoziție flamboaiantă, banii foşnesc în portofel, iar în weekend se pun coifurile de petrecere

Marte (Rac) în opoziție cu Pluton (Capricorn): asumarea propriilor acțiuni

În jurul datei de 3 noiembrie, ne aflăm sub influența unui aspect tensionat dintre Marte și Pluton. Experimentăm extremele curajului și timidității. Emoțiile pot interfera cu succesul inițiativelor noastre, dar ne pot și stimula să punem suflet în ceea ce facem. Este important să nu luăm prea personal unele dispute și să ne întrebăm în ce fel ne responsabilizează obstacolele. La nivel social și național, se simte presiunea luptelor pentru putere.

Horoscop noiembrie 2024. Marte în Leu: a fi în centrul atenției

Între 4.11-6.01, Marte petrece o primă etapă din tranzitul său prin Leu, semn din care își va începe retrogradarea în luna decembrie. Va reveni în acest semn între 18.04-17.06.2025. Se remarcă cei care acționează spectaculos, capabili să se afirme în lumina reflectoarelor într-o manieră care denotă uneori încredere în sine, creativitate, umor, prestanță, alteori aroganță și teatralitate.

Venus (Săgetător) în cuadratură cu Neptun (Pești): mirajul iubirii de la distanță

Horoscop noiembrie 2024

Pe 9 noiembrie se perfectează careul Venus-Neptun între semne mutabile. Unele întâmplări și trăiri asociate relațiilor ating granița fină dintre iluzie și realitate. Avem nevoie de ceva mai mult decât o atracție clasică, dar trebuie să fim atenți la tentația de a-i vedea pe ceilalți mai sfinți decât sunt concret. Arta și spiritualitatea pot servi ca medii de interacțiune directă sau de la distanță cu oameni speciali, potrivit astrodex.

Venus în Capricorn: integritate și seriozitate în relații

Între 11.11-7.12, Venus traversează semnul Capricornului. Relațiile capătă un aer oficial, iar disciplina, organizarea, sobrietatea sunt necesare pentru a ne simți mulțumiți în conjuncturi sociale. Se pot pune bazele unor colaborări de afaceri pe termen lung. Vârsta și statutul devin factori principali ai anumitor interacțiuni. AstroDex recomandă să ne filtrăm relațiile în funcție de respectul pe care îl primim în cadrul lor.

Citește și : Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Ce zodii sunt favorizate de pietrele magice. Atenţie la ANSUZ, runa marelui copac al vieţii este cu faţa în jos!

Horoscop noiembrie 2024. Mercur (Săgetător) în cuadratură cu Saturn (Pești): confuzie și efort mental

Careul Mercur-Saturn din preajma datei de 12 noiembrie sugerează dificultăți de concentrare. Este nevoie de efort mental pentru a ne aduna gândurile și a păstra direcția unor raționamente sau dialoguri. Imaginația și sensibilitatea la emoțiile interlocutorilor ne pot face mai receptivi și inspirați în vorbire, dar și susceptibili în a le prelua stările. Putem depăși diverse blocaje mentale prin mijloace artistice de relaxare și exprimare.

Saturn (Pești) în mers direct: noi structuri

Din 15 noiembrie, Saturn revine în mers direct. După o perioadă de analiză a ceea ce s-a construit până acum, după reconsiderarea unor norme și proceduri, urmează una de aplicare a noilor cadre și reguli. Vom reuși să construim ceva durabil și funcțional în exterior în funcție de cât de maturi și bine structurați am devenit în interior. Este nevoie de maximă responsabilitate în chestiuni legate de vicii, iluzii, victimizare și permisivitate.

Soarele (Scorpion) în opoziție cu Uranus (Taur): imprevizibil și nesupunere

Pe 17 noiembrie, se perfectează opoziția dintre Soare și Uranus. Perioada din preajma acestei zile poate aduce evenimente neașteptate și extravagante, dar și o încredere sporită în capacitatea noastră de a ne schimba singuri viața. Pentru unii dintre noi, rezistența tăcută și încăpățânată, alături de o răceală detașată sunt cele mai bune arme prin care putem obține rezultate surprinzătoare. Tindem spre reacții tranșante și radicale.

Horoscop noiembrie 2024. Mercur (Săgetător) în opoziție cu Jupiter (Gemeni): expansiunea gândirii

Pe fondul opoziției dintre Mercur și Jupiter, în preajma zilei de 18 noiembrie beneficiem de o atmosferă propice studiului și comunicării, cu condiția să nu alunecăm în superficialitate și bârfă. Este important să căutăm o dublă cunoaștere – atât cea faptică, de detaliu, cât și cea intuitivă, a esențelor și concluziilor. AstroDex recomandă ca din multitudinea de subiecte care ne pot tenta, să alegem un număr limitat de direcții, așa încât să nu ne disipăm energia.

Pluton în Vărsător: progresul maselor

Pe 20 noiembrie, Pluton se instalează definitiv în Vărsător pentru următorii circa 20 de ani. Treptat, ne familiarizăm cu caracteristicile și cerințele acestui tranzit de durată, cu impact colectiv. Revin în atenție la nivel global subiecte precum progresul tehnologic și inteligența artificială, libertatea indivizilor și a maselor, acte de rebeliune și originalitate, toate acestea supuse unor transformări puternice. Ne sunt semnalate și anomaliile derivate din toate aceste tendințe.

Soare în Săgetător: un fel degajat de a fi

Pe 21 noiembrie Soarele intră în Săgetător. Suntem înclinați să ne angajăm în diverse teste de credință și în aventuri pe teritorii necunoscute, care ne extind experiența de viață și înțelegerea de sine. Se remarcă cei cu calități de ghizi, care îi pot îndruma pe alții prin cunoștințele lor și prin modul lor neîngrădit de a fi. AstroDex recomandă atenție la tendința de a judeca pripit, convinși că adevărul nostru este absolut.

Mercur retrograd (Săgetător): regândiri și revizii

Între 26.11-15.12, Mercur retrogradează în semnul Săgetătorului. Perioada aceasta scoate la iveală diverse aspecte ale cunoașterii și comunicării care necesită ajustări, lămuriri, corecții. Devenim mai introspectivi și mai puțin interesați de fluxul exterior al evenimentelor. Avem ocazia să ne deconectăm mintea de la subiecte uzuale, să renunțăm la gânduri care nu mai servesc evoluției noastre și să ne reconsiderăm principiile, judecățile de valoare, credințele.

Prin activarea semnelor de foc (Leu, Săgetător), noiembrie ne testează curajul și încrederea în surprizele vieții. Este important să nu reacționăm prea temperamental și teatral, dar să și răspundem cu spontaneitate la evenimente. Nu este timpul nici pentru jumătăți de măsură, nici pentru naivități copilărești. Suntem invitați să ne implicăm cu responsabilitate în societate și să ne cântărim alegerile dintr-o perspectivă realistă, matură, înțeleaptă.

Horoscop noiembrie 2024. Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Scorpionul până pe 21 noiembrie, ora 21:57 când intră în Săgetător;
  • Lună Nouă în Scorpion pe 1 noiembrie, ora 14:48; Lună Plină în Taur pe 15 noiembrie, ora 23:30;
  • Mercur tranzitează Scorpionul până pe 2 noiembrie, ora 21:18, când intră în Săgetător; începe o nouă perioadă de retrogradare pe 26 noiembrie, ora 04:35;
  • Venus tranzitează Săgetătorul până pe 11 noiembrie, ora 20:26, apoi intră în Capricorn;
  • Marte tranzitează Racul până pe 4 noiembrie, ora 06:11, când intră în Leu;
  • Jupiter retrograd își continuă tranzitul în Gemeni;
  • Saturn își continuă tranzitul în Pești și revine în mers direct pe 15 noiembrie, ora 15:42;
  • Uranus retrograd îşi continuă tranzitul în Taur;
  • Neptun retrograd îşi continuă tranzitul în Pești;
  • Pluton tranzitează Capricornul până pe 20 noiembrie, ora 03:06, când întră în Vărsător.

DailyBusiness
Încep plățile pentru români! Sunt în joc 500 de milioane de euro
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Cum să prepari o supă de pui limpede? Trucul cu albușul de ou cunoscut de puține gospodine
Capital.ro
Lege pentru românii care stau la bloc. Amendă de 3.000 de lei pentru proprietarii de apartamente
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Sistemul medical din România, în alertă. A apărut boala care omoară în 48 de ore
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Zelenski: Ucraina trebuie să devină membră NATO sau să își dezvolte un program nuclear defensiv
MediaFlux
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre