Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020. Norocul le surâde multor zodii, cine sunt fericiţii săptămânii

Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie 2020 pune accent pe afecțiune, generozitate și stabilitate în relații. Romantismul este „la mare căutare”, dar primează maturitatea și responsabilitatea.
Filip Stan
25 ian. 2020, 16:51
Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020. Norocul le surâde multor zodii, cine sunt fericiţii săptămânii

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, BERBEC
În prima parte a săptămânii sunt posibile discuții în cuplu legate de o călătorie, de o problemă juridică sau administrativă sau de vizita-surpriză a unei rude, care dă peste cap programul nativilor.
În a doua parte a săptămânii, norocul le surâde Berbecilor care sunt dispuși să își asume responsabilități suplimentare la serviciu, fără să ceară o recompensă imediată. Aceasta va veni, sigur, chiar mai devreme decât s-ar aștepta!

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, TAUR
Horoscopul săptămânii le recomandă Taurilor să evite discuțiile legate de bani în prima parte a săptămânii. Partenerul de viață nu va fi de acord cu ideile, planurile sau dorințele nativilor și, de aici, pot izbucni certuri în familie.
Ziua de joi le poate aduce o ofertă de reluare a unei colaborări. În weekend, Taurii pot face o schimbare de look și, dacă sunt singuri, asta va atrage și o schimbare în viața lor sentimentală.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, GEMENI
Chiar de la începutul săptămânii, Gemenii trebuie să facă niște alegeri în plan profesional. Unii trebuie să aleagă între actualul job și o nouă ofertă, alții trebuie să decidă dacă e bine să facă schimbări în echipa pe care o coordonează, iar alții se gandesc la un nou proiect personal.
Joi sunt șanse să primească vești bune legate de bani. În weekend vor dori să se odihneasca. Dar unii vor pleca intr-o călătorie și s-ar putea să aibă parte de „aventura vieții lor”.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, RAC
Racii care și-au făcut planuri de călătorie pentru viitorul apropiat pot avea parte de o surpriză: șeful nu le aprobă zilele libere sau le cere să rezolve probleme „încurcate de alții”. Soluția poate veni din partea unui coleg care se oferă să „le țină locul” și să muncească și pentru ei. În felul acesta, generozitatea nativilor care i-a ajutat, mereu, pe cei din jur va fi răsplătită.
În ultima parte a săptămânii, un vechi prieten le face un cadou valoros ori îi sprijină pentru a obține un job foarte bun.

Horoscop Oana Hanganu 27 ianuarie -2 februarie 2020, LEU
Săptămâna începe într-o „notă pasională” pentru Leii îndrăgostiți și într-o „notă provocatoare” pentru cei singuri. Aceștia din urmă pot afla că au admiratori secreți la serviciu, iar vestea îi flatează și îi interesează… Astrele spun, însă, că e mai bine să nu se grăbească.
Ziua de joi este excelentă pentru o călătorie alături de persoana iubită.
În weekend Leii pot fi vedetele unui eveniment la care iau parte sau pot primi oferta-surpriza de a face parte dintr-o organizatie, un institut sau chiar un partid.

Citeşte mai multe pe stiritv.ro

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?