Horoscop Oana Hanganu februarie 2020. Atenţie, Mercur retrograd aduce necazuri! Ce zodii sunt norocoase

Horoscop Oana Hanganu luna februarie 2020. Află ce ți-au pregătit astrele pentru a doua lună din an! Horoscopul lunii februarie 2020 este marcat de intrarea planetei Venus în zodia Berbec și de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Pești. De asemenea, Luna Plină din 9 februarie și Luna Nouă din ziua de 23 februarie vor aduce schimbări și oportunități pentru zodii.
Romania TV
06 feb. 2020, 09:37
Horoscop Oana Hanganu februarie 2020. Atenţie, Mercur retrograd aduce necazuri! Ce zodii sunt norocoase

Horoscopul lunii februarie 2020 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii februarie pentru Berbeci anunță noroc în dragoste după data de 7 februarie, cand Venus, planeta Iubirii, intră chiar în zodia lor. Cei singuri vor fi atrași de persoane care le amintesc de cineva din trecut sau, în a doua jumătate a lunii, vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau vor primi vești neașteptate de la acesta.
În plan financiar, Uranus aflat în casa Banilor din astrograma lor le poate aduce surprize. În jurul datei de 11 februarie aceste suprize plăcute pot fi legate de profesie: unii nativi își vor găsi un loc de muncă, alții vor dori să înceapă o afacere pe cont propriu. Acestora din urmă horoscopul lunii le recomandă să facă demersurile necesare înainte e data de 16 februarie sau să aștepte a doua jumătate a lunii martie pentru că între 17 februarie şi 10 martie, Mercur este retrograd şi le poate da planurile peste cap.
Relaţiile cu pietenii vor fi deosebit de importante pentru Berbeci în februarie, iar Luna Plină din 9 februarie le poate aduce întâlnirea cu o persoană interesantă care le va deveni prieten sau le poate aduce o şansă nesperată de a-şi extinde cercul de prieteni sau de a-şi consolida statutul în reţeaua profesională din care fac parte.
Ultima decadă a lunii va fi dominată de Luna Nouă din data de 23 februarie, care va avea loc în zodia Peşti şi îi va ajuta pe mulţi nativi Berbec să rezolve probleme din trecut sau să se detaşeze de o persoană sau de o situaţie care nu mai reprezintă ceva „benefic” în viaţa lor.

TAUR
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur pune accent pe relaţiile nativilor cu prietenii şi pe dorinţa acestora de a-şi transforma în realitate planurile şi dorinţele.
Mai mult, Taurii vor avea şi resursele necesare, şi voinţă, dar şi oportunităţi, mai ales dacă vor profita de contextul astral favorabil din prima parte a lunii.
Din 17 februarie, Mercur, planeta Comunicării şi Afacerilor va fi în mers retrograd timp de 3 săptămâni şi va provoca tot felul de încurcături, amânări, neînţelegeri. Chiar şi cu prietenii! Iar asta, pentru că Mercur va fi retrograd în casa Prietenilor din astrograma generală a Taurilor. S-ar putea ca Mercur retrograd să scoată la lumină informaţii ce ar putea pune o prietenie sau o afacere sub semnul întrebării, dar nativii sunt sfătuiţi să verifice tot ce află sau li se spune, înainte de a lua o decizie.
În plan sentimental, Taurii au susţinere din partea planetei Iubirii, Venus, care îi patronează. Din 7 februarie, Venus va intra în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma Taurilor şi mulţi nativi vor fi tentaţi să se implice într-o aventură.
Pentru cuplurile stabile, Venus poate aduce, în „luna Iubirii”, mai mult romantism şi mai multă intimitate.
Financiar, Taurii pot avea noroc în afaceri imobiliare sau pot primi ajutor din partea familiei. Unii nativi vor primi o moştenire sau se vor muta în casă nouă, în jurul datei de 9 februarie. Atunci va fi Lună Plină, care va avea loc în sectorul Casei şi Familiei din aastrograma lor. În ultima parte a lunii, Taurii vor fi mai selectivi şi s-ar putea să renunţe la anumite prietenii, colaborări sau afaceri.

GEMENI
Horoscopul lunii februarie anunţă mari schimbări în cariera nativilor Gemeni. Cei care vor să îşi schimbe job-ul sau domeniul de activitate, cei care vor să înceapă o nouă afacere sau vor să fie promovaţi la actualul loc de muncă trebuie să profite de ajutorul pe care îl primesc de la planeta Mercur până în data de 17.02.
Din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în sectorul Carierei din astrograma lor şi s-ar putea ca noile demersuri sau noile planuri ale nativilor să nu aibă, prea rapid, rezultatul dorit. Gemenii sunt puternic influenţaţi de Mercur retrograd pentru că această planetă îi patronează. Dar nu înseamnă că, după data de 17 februarie, lumea „stă în loc” şi nimeni nu mai poate face nimic până în 10 martie, când Mercur revine la mersul direct! Perioada cu Mercur retrograd îi va ajuta pe mulţi Gemeni să îşi reanalizeze viaţa profesională, să facă ajustările necesare, să reia sau să relanseze proiecte la care au renunţat în trecut sau care nu au avut succes până acum. Vor fi ajutaţi de prieteni sau vor descoperi că au admiratori în echipa cu care lucrează.
Un eveniment important pentru Gemeni va fi Luna Plină din 9 februarie. Aceasta le poate aduce veşti importante, succes în negocieri sau succes în competiţii, şansa de a călători în locuri importante pentru ei sau invitaţii la evenimente de afaceri sau la evenimente care le pot schimba, în bine, „parcursul profesional” în viitorul apropiat.

RAC
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac anunţă noroc în plan financiar! În special Luna Plină din data de 9 februarie poate aduce oportunităţi reale pentru nativii care vor să câştige mai mulţi bani sau care vor să îşi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele. Luna Plină din 9 februarie poate fi un moment de succes în plan profesional pentru nativii care dau dovadă de spirit de iniţiativă, sunt dispuşi să îşi asume mai multe reponsabilităţi sau nu se tem de schimbare. De exemplu, unii Raci vor primi o ofertă de muncă avantajoasă, dar jobul de care sunt interesaţi „le cere” să se mute în altă localitate sau chiar în altă ţară.
Călătoriile în străinătate sau colaborările cu persoane din alte ţări sunt, de altfel, susţinute de prezenţa planetei Mercur în sectorul Străinătăţii din astrograma lor.
Dar, atenţie, din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector, până în 10 martie! Pe cât posibil, Racii ar trebui să evite călătoriile şi demararea unor noi proiecte după data de 17 februarie.
În relaţiile sentimentale, Racii sunt sensibili şi responsabili, dar s-ar putea ca partenerul de viaţă să fie copleşit de prea multă atenţie sau de dorinţa nativilor de a rezolva problemele celor din jur sau chiar de tendinţa de a impune o anumită soluţie sau un anumit mod de „tratare” a unei situaţii.

LEU
Horosopul lunii februarie anunţă o perioadă norocoasă pentru Lei: Luna Plină din 9 februarie va avea loc în zodia lor şi le va deschide noi perspective, le va aduce noi oportunităţi, dar şi motive de mulţumire şi de împlinire în plan personal.
În plan financiar, Mercur, planeta Afacerilor şi Comunicării va acţiona în „casa Banilor altora” din astrograma Leilor, aducând noroc şi avantaje prin intermediul altora, profit în afaceri sau veşti bune legate de veniturile partenerului de viaţă. Totuşi, între 17 februarie şi 10 martie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector din astrograma lor şi nu va favoriza noile proiecte sau demersuri, dar îi va ajuta pe Leii care vor dori să relanseze o afacere sau să renegocieze un contract.
În plan sentimental, din 7 februarie, planeta Iubirii îi va încuraja pe Leii îndrăgostiţi să îşi facă planuri de viitor, iar pe cei singuri îi va ajuta să îşi întâlnească jumătatea, cel mai probabil cu ocazia unui eveniment sau a unei călătorii. Chiar şi participarea la un examen sau concurs poate fi, pentru unii Lei, o şansă de a se întâlni cu „marea iubire”.
În 19 februarie, Soarele va intra în Peşti şi le va aduce Leilor noi oportunităţi financiare dar, „din cauza lui Mercur retrograd”, ar fi bine ca nativii să aştepte mijlocul lui martie pentru noi proiecte.

FECIOARĂ
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioară pune accentul pe relaţiile şi parteneriatele nativilor. Mercur, planeta Comunicării, se va afla chiar în sectorul Relaţiilor din astrograma Fecioarelor şi, până în 17 februarie, va aduce armonie în cuplu, succes în afaceri şi spirit de echipă în colaborările profesionale.
Din 17 februarie, însă, Mercur va fi retrograd şi, până în 10 martie, va provoca tot felul de încurcături sau le va cere nativilor să reia negocieri, să găsească alţi colegi pentru a continua anumite proiecte sau le va cere să refacă acte importante sau să reprogrameze întâlniri şi evenimente.
În plan sentimental, Venus aflată în Berbec va aduce un plus de pasiune şi în viaţa Fecioarelor singure, dar şi în cuplurile „cu vechime”.
În jurul datei de 9 februarie, Luna Plină „va face lumină” în situaţii neclare, în relaţii încurcate sau în poveşti de iubire care „nu duc nicăieri” şi le va încuraja pe Fecioare să ia decizii ferme, care le pot schimba, în bine, viaţa.
Un eveniment important va fi şi Luna Nouă din 23 februarie, care va avea loc în zodia Peşti şi ar putea aduce, în viaţa nativilor, un nou partener iar în cuplu, noi limite, noi reguli sau un nou început.
Din punct de vedere financiar, luna februarie va fi una „pozitivă” pentru Fecioare: vor fi primi cadouri de la prieteni, recompense la serviciu sau se vor putea baza mai mult pe sprijin financiar din partea persoanei iubite.

BALANŢĂ
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Balanţă anunţă mai multă armonie în cuplu, iar pentru nativii singuri, şansa de a-şi întâlni viitorul partener de viaţă: din 7 februarie, Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului şi al Parteneriatelor din astrograma lor.
De asemenea, Venus le va aduce multor Balanţe şi colaborări avantajoase ori afaceri profitabile. Dar, cum Mercur va intra în mers retrograd în ziua de 17 februarie, ar fi bine ca Balanţele să profite de conjunctura astrală favorabilă de la începutul lunii şi să demareze orice nou proiect înainte de 15-16 februarie.
Mercur retrograd poate readuce, însă, noi oferte profesionale pe care nativii le-au refuzat în trecut sau care, dintr-un motiv sau altul nu s-au concretizat ori nu au avut succes.
Pentru Balanţe, un eveniment important va fi Luna Plină din 9 februarie. Aceasta va fi un moment de succes în plan profesional sau o şansă pentru nativii care vor să îşi extindă reţeaua de prieteni. S-ar putea ca în jurul datei de 9 februarie, un prieten să le ajute pe Balanţe să îşi transforme un vis în realitate.
Ultima partea lunii le încurajează pe Balanţe să facă schimbările necesare în dietă sau în stilul de viaţă sau să acorde o mai mare atenţie sănătăţii.

Citeşte Horoscop complet februarie 2020 pe oanahoroscop.com

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?