Horoscop octombrie 2022. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de o toamnă frumoasă

Lucrurile nu sunt extraordinare la noi în țară, însă vestea bună este că măcar anumite persoane vor avea parte numai de lucruri bune, în luna octombrie.
Alina Costache
27 sept. 2022, 05:51
Horoscop octombrie 2022. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de o toamnă frumoasă

Horoscop octombrie 2022. În mijlocul toamnei, se pare că vom avea trei zodii cărora li se vor întâmpla numai lucruri bune. Aceste zodii se vor bucura de dragoste, bani și, cel mai important, sănătate.

Nativii născuți în zodia Scorpion vor avea o lună de vis. În ceea ce privește dragostea, celibatarii vor dori să își găsească marea iubire, iar aceasta nu este deloc departe. Astfel, Scorpionii ar trebui să își țină ochii deschiși și să fie atenți în această lună, pentru a nu lăsa dragostea să treacă pe lângă ei.

Pe de altă parte, cei care sunt deja într-o relație sau chiar căsătoriți se pot aștepta la câteva momente romantice. Cei doi parteneri se vor vedea cu ochi complet noi și vor descoperi interese comune de care nici măcar nu știau că le au.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Perioadă cu multe provocări financiare. Ce se întâmplă în dragoste şi carieră
În ceea ce privește cariera, scorpionii pot privii această lună de octombrie ca pe un nou început. În această lună i se vor simți pregătiți să preia noi sarcini și să își îndeplinească noi obiective. De asemenea, se mai poate întâmpla ca un scorpion să își schimbe locul de muncă. În plus, moralul Scorpionului este ridicat. Are nervi de oțel și stresul nu prea ajunge la el.

Horoscop octombrie 2022. Fecioara este o altă zodie norocoasă în luna octombrie a anului în curs. La capitolul dragoste nativii născuți în zodia Fecioară care sunt singuri, vor continua să flirteze și să se îndrăgostească. Este foarte importantă această lună, fiindcă este posibil ca partenerul pe care îl vor descoperi în această lună să le rămână pe viață. În ceea ce privește Fecioarele aflate deja într-o relație, acestea se vor apropia și mai mult de jumătatea lor. Cei doi îndrăgostiți se vor simți bine, iar în luna octombrie vor trăi o fază foarte armonioasă.

Pe plan profesional Fecioarele au succes, mai ales pentru că știu că sunt muncitoare și conștiincioase. Mercur, într-o poziție favorabilă, permite o bună comunicare cu angajații sau colegii săi. Planeta Venus le aduce de asemenea gânduri creative și idei bune în mod constant. În ceea ce privește psihicul, fecioarele trec printr-o fază în care se simt în formă și echilibrate.

Ultima zodie care va avea parte de o lună minunată sunt Taurii. Planeta Venus le promite o lună octombrie foarte armonioasă. Dacă sunt într-o relație, cei îndrăgostiți se vor bucura de toamnă și se vor relaxa în cazul celor singuri. Acum este timpul pentru întâlniri. Taurii știu să fie extrem de atrăgător și încântător, așa că nu ar fi ceva surprinzător să își întâlnească cealaltă jumătate pentru toată viața. În acest moment deosebit de favorabil, nimic nu este imposibil pentru un taur.

În plus, Taurii au și alte succese în viață. Venus le susține creativitatea, ceea ce îi determină să iubească orice fac. Totuși, aceștia ar trebui să fie atenți u cheltuielile, să nu exagereze și să aștepte până în luna noiembrie pentru a-și face cumpărăturile inutile.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 26 septembrie – 2 octombrie. Luna nouă vine cu schimbări legate de bani și avere

Horoscop octombrie 2022. Octombrie este luna vacanței și relaxării pentru toți Taurii. În aceste săptămâni de toamnă, ei se pot relaxa în sfârșit și se pot bucura de viață. Luna aceasta, ei dau dovadă de mai multă sensibilitate față de aceste mici plăceri din viață și se simt mai fericiți decât de obicei.
Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'